REPLICA ONLINE CONSTANTA

6.5° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
6.5° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

ŞOCANT! O minoră din Cernavodă a murit după ce ar fi luat un pumn de NO-SPA

ŞOCANT! O minoră din Cernavodă a murit după ce ar fi luat un pumn de NO-SPA

Replica API 13 decembrie 2017 | 00:57 3504

Tragedie pentru o familie din Cernavodă! O fetiță de 12 ani, Bianca B., a murit în cursul zilei de marți, 12 decembrie, la Spitalul Județean Constanța după ce ar fi luat mai multe pastile de No-spa. Nu se cunosc încă motivele pentru care tânăra a recurs la un astfel de gest.

Pe data de 8 decembrie, familia a sunat la 112 că fiica lor, în vârstă de doar 12 ani, se află în comă. Aceasta a fost adusă la Spitalul din Cernavodă cu o mașină particulară, medicii preluând-o de urgență. La scurt timp, a intrat în stop cardio-respirator și a fost preluată de elicopterul SMURD și transportată la Spitalul Județean Constanța. În cursul zilei de 12 decembrie, din nefericire, copila a decedat. Cauza care a dus la deces a fost supradozaj cu medicamentul No-spa. Potrivit unor surse, fetița ar fi înghițit 19 comprimate din medicament.

Supradozajul cu No-spa poate cauza deces, după cum este specificat chiar pe prospectul medicamentului: „Dacă aţi luat prea multe comprimate No-Spa 40 mg, trebuie să vă adresaţi imediat unui medic, deoarece în intoxicaţia cu drotaverină, pot apărea tulburări la nivelul inimii, cum sunt tulburări de ritm şi de conducere, inclusiv bloc complet de ramură şi stop cardiac, care pot duce la deces”.

C.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Medici au constatat ca ar fi luat doar o pastila de No-Spa
1
0
Condoleante iubita mea, am postat o gramada pentru tine, postez si aici! Un pui, nevinovat, o papusa, un inger mic, nu merita asa ceva! Sa stii ca... Toata clasa ta inclusiv eu si Lorena stam langa fotografia ta cu o lumanare in fata fotografiei! Si plangem in continuu, toti ma intreaba "ce.ai patit la ochi ca esti neagra" iar eu le.am raspuns de la plansul papusei aleia, ca nu mai pot, nu merita sa plecs asa devreme! Doamne, Bianca te iubesc mult si imi pare rau ca ne.ai parasit devreme! ai grija de tine acolo sus!
1
0
Dc pangariti o tragedie cu frustrarile voastre politice si personale? Ma jegurilor nu aveti suflet??? Nu halesc primaria neam ,dar inainte de orice sunt om . Jegurilor cum ar fi sa patiti voi si sa fiti tratati asa? Este o stire despre o tragedie nu de politic sau pesti! Aveti demnitate pentru durerea acesti familii jegurilor!!!!!
3
3
Fetita a fost racolata de guvizi nostri ptr a fii trimisa pe cursa si probabil ca nu a rezistat tentatiilor.
10
7
Aici se vorbeste de drama unei familii, jegurilor, carora va pasa numai de voi, de ciolan..va folositi de orice pt a arunca cu kkt in oricine - asta arata caracterul vostru de zero lei. Pai ce vreti sa demonstrati, ca nu va pasa de necazul unei familii din oras care v-a votat, vreti putere, vreti voturi, vreti sa aratati ca sunteti diferiti!!! Se vede cat de diferiti sunteti: nu va pasa de oameni, de necazurile lor, de durerea lor... Sunteti josnici, penali, inumani, prosti, idioti, egoisti etc Aruncand cu kkt in altii, care, probabil, sunt cum spuneti, cine stie, arata ce caracterul infect
8
3
de silvica jura cu mana pe inima ca ea este lux pentru primar fata de labagioaica de diana
11
2
Liviu e cordaciune ! Ati vrut primar liberal asta e cocosilor ! Da in ele primarelule !
6
4
Vai ce bine cu nospa am savrezolv si eu kktu asta de viata.Doar 19 pastle pai am 4 cuti.Una ii inceputa am luat doua past din ia.Nu mai adaug aici cele 9 foli de fiole.Ii rezolvata problema.Ne vedem acolo copil neginovat.Eu is ca un parinte pt tine I-ti voi purta de grija acolo eventual.Pacat doar ca eu is gol fat tron far fam fara nimic.
2
7
Condoleante familiei indurerate !
4
3
E misto diana nea primare bravo
6
12
Favorabila justititie romane
5
6
Pe Diana o am unde vreau eu
6
4
Coondoleante familiei indurerate
7
2
Cine este fata??? In ce zona sta?
8
4

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614