REPLICA ONLINE CONSTANTA

26.1° Constanța Mar., 16 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6701
26.1° Constanța Marți, 16 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6701
 

Șofer al RATC agresat pe bulevardul 1 Mai de mai mulți romi! DETALII IMPORTANTE

Șofer al RATC agresat pe bulevardul 1 Mai de mai mulți romi! DETALII IMPORTANTE

Replica API 23 martie 2019 | 01:57 632

Departamentul de comunicare al Primăriei Constanța a anunțat, vineri seara, că șoferul autobuzului CT-10-EXD de pe linia 2-43 a fost lovit de un grup de tineri pe bulevardul 1 Mai colț cu strada Plopilor.

"Bărbatul, care se afla în timpul serviciului, și-a pierdut cunoștința și a fost transportat de urgență la spital. La fața locului a ajuns și un echipaj de poliție care a deschis o anchetă pentru prinderea făptașilor.Facem un apel către toți cei care au informații ce pot ajuta la identificarea agresorilor să sune de îndată la numărul de telefon 0241/694.960", au transmis reprezentanţii Primăriei Constanţa.

Ce spun oamenii legii - iată primele informaţii!

Polițiștii din cadrul Secției 5 au fost sesizaţi, în jurul orei 17.30, cu privire la faptul că un bărbat, in varsta de 51 de ani, șoferul unui autobuz transport persoane, a fost agresat în stația de autobuz Faleză sud (bulevardul1 Mai vechi).

Patrula de siguranță publică deplasată la fața locului a stabilit faptul că, în timp ce se afla în statie, un grup de tineri, cu vârste de aproximativ 15 ani, a decuplat butonul de urgență al ușii din spate al autobuzului, iar când conducatorul auto s-a dus la aceștia, a fost lovit cu pumnul în zona feței.

Persoana vătămată nu a fost transportată la spital, au precizat oamenii legii, contrazicând astfel comunicatl Primăriei Constanța. De asemenea, șoferul autobuzului nu a depus încă plângere, însă, ar urma să facă acest lucru în cursul zilei de lunie,

Mai departe, au precizat reprezentanții IPJ Constanța, polițiștii Secției 5 efectuează cercetari sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violenţe.

Clarificări de la RATC

Incidentul s-a petrecut într-un autobuz mai vechi al RATC, fără camere de vedere. De asemenea, legat de primele informații furnizate de primărie, cum că șoferul ar fi fost transportat cu ambulanța la spital, conducerea RATC a contactat ziarul Replica, pentru a aduce următoarele clarificări: "Într-adevăr, nu a fost transportat la spital, dar la fața locului a fost o ambulanță SMURD, care i-a acordat îngrijiri. Plângere la Poliție va fi făcută luni". Totdată, regia a mai menționat: "Conducătorul auto nu a mai urcat în autobuz pentru a continua cursa, ci a sosit la fața locului și o mașină de intervenție. Un alt șofer i-a luat locul".

O altă informație, de această dată furnizată de martori, ar fi că agresorii sunt de etnie romă și că anterior ar fi vrut să tâlhărească o femeie.

A.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
@11,01....de ce nu le dati foc la cosmelii? Noaptea... Usor... Putin mai multa benzina.. Sa fiti siguri ca ard toti..
3
0
Moarte tiganilor
12
0
Tiganiiiii trebuie mitraliatiiii
13
0
Mortii ma-tii Fagadau,uite ce ai facut daca ai facut focar de infectie acolo in HCoanda.Ii vezi cum ies noaptea la pradat si chiar si ziua in amiaz mare in cete?nu,caci camerele de luat vederi pot sa mai astepte.Muta dracu mizeria aia de HC langa jandarmi sa le dea in barba la jegosi,ca le-ai dat case gratis,caldura,etc,de ce sa mai muceasca?ies sa praduiasca. Focarul ala de ifectie tb sa dispara.Fa plangere nene de la ratc,ne-am saturata ca tiganii sa aiba atatea drepturi in oras si noua sa ne umfli impozite,caldura,nici gaze nu ne lasi sa ne tragem,sa iti tii plosnitele.Lasa ca vin alegerile
17
0
lasati ciorile sa vina la mine ! Sapuunnn !
16
0
Cu riscul de a fi numit rasist,afirm cu toata convingerea ca etnia tiganeasca este in ansamblul ei nedoritoare de integrare in societati civilizate si foarte agresiva,plina de infractori periculosi. Si cand pleaca in afara,nu merg la munca, ci la furat.De ce nu fac asa majoritarii maghiari,polonezi,lipoveni,sasi ? Poate era bine ca tiganii sa aiba propria lor tara,sa se descurce dracului intre ei si sa intre la noi doar cu viza turistica. Cine stie,lasati in ciorba lor poate s-ar dezvolta cum au facut pe vremuri delicventii deportati in Australia, de si-au facut o tara super .
22
0
De asemenea, soferul autobuzului nu a depus inca plangere, insa, ar urma sa faca acest lucru in cursul zilei de.... lunie. Ati inventat zile ale saptamanii? Nici macar nu va sinchisiti sa cititi inainte de a publica. RUSINE
9
1
In autobuz nu mai erau oameni? Nu e prima data cand se fura sau au loc agresiuni fizice si ceilalti calatori se uita si fac poze, dar nu intervin deloc. O sa le dea drumul ca sunt minori.
13
0
Baga-ne-am pula-n ele de ciori
25
0
Deci, sa repetam: cum se vor simti constantenii in mizeriile diesel ale lu Fagadau ?? Ca in LIMUZINAAA !!! Ca-ntro limuzina cu bar de negri. Asa cum si in Constanta cica te simti ca intr-un oras, cand el se transforma in BANTUSTAN.
17
1
Votati-ne si nu se mai intampla
18
5
orasul asta e din ce in ce mai jalnic plin de jeg caini maidanezi si cioroi borfasi care iti dau in cap - gata frate de acuma iau spray paralizant, electrosocuri, cutit si o sa caut si un pistol cu gaz sau bile care se apropie de mine primeste ce cauta
28
2
Dar camerele autobuzului nu mai functioneaza?
8
7
cocalari aveau si topoare.
12
0
prinsi imediat si la scoala de corectie cu ei, urmeaza impuscaturi cu pistoale
28
1
Asistatii primariei , sunt hoarde intregi de huligani de genul asta ....au impanzit tot orasul !
47
0
Unde sunt acele camere video porcule de fagadau pe care le-ai promis din 2014 !
35
3
Legile actuale sunt favorizate infractorilor !! Sunt elaborate , in mod intentionat la savarsirea de infractiuni !!
41
1

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369