REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.6° Constanța Mar., 30 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6715
12.6° Constanța Marți, 30 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6715
 

Şoferii îşi RUP MAŞINILE pe bulevardul FERDINAND! Video

Şoferii îşi RUP MAŞINILE pe bulevardul FERDINAND! Video

Replica API 4 aprilie 2021 | 00:06 2268

Conducătorii auto din Constanţa fac slalom zi de zi printre gropile de pe bulevardul Ferdinand. Fiind o arteră extrem de circulată din municipiu, asfaltul s-a degradat în ultimii ani, iar fosta administrație nu au mai investit de ani buni în lucrări de reabilitare. Imaginile surprinse zilele trecute arată cum şoferii îşi distrug maşinile, circulând pe bulevardul cu pricina.

“Ai impresia că îţi rupi maşina în două”

Şoferii care tranzitează bulevardul Ferdinand sunt obligaţi „să dea prin gropi” zi de zi şi să-şi distrugă, astfel, autoturismele. Această arteră din oraş este tranzitată de sute de maşini şi a ajuns să fie plină de gropi. Dacă în orele cu trafic redus şoferii mai pot fenta situaţia, în orele de vârf ei sunt condamnaţi să ia craterele la rând, sperând doar să nu ajungă cu maşinile în service.

“De fiecare dată când circul prin zonă, mă rog să nu-mi iau la revedere de la vreo roată. Ai impresia că îţi rupi maşina în două”, precizează constănţenii.

Această arteră nu e inclusă în planul de reabilitare pe 2021

Conform graficului estimativ de lucrări al Confort Urban din anul 2021, această arteră nu este inclusă în lucrările de reabilitare şi modernizare.Amintim că în 2020 Primăria Constanţa a lansat licitaţia pentru achiziţia şi contractarea execuţiei lucrărilor de construcţii în cadrul proiectului “Acces şi mobilitate pietonală în zona centrală a municipiului Constanţa. Printre zonele de intervenţie se număra şi bulevardul Ferdinand pentru care se propunea reabilitarea benzilor de circulaţie, lăţirea trotuarelor şi realizarea pistelor pentru biciclişti.

Video:

Diana MAXIMIUC

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Mai bine VA RUPETI IN KUR K SOACRAMEA!! Serios :AR FI MULT MAI BINE!! RUPTII LU TATA!!
0
0
Mai bine s-o rupa pe ma-ta pe centura!
1
0
el s-a pus pe demolat in loc sa faca ceva. la distrus toti suntem buni
1
0
Vine firma nepotului , da spagha doua bilete gratis la hotel de 5 stele in Poiana Brasov pt 14zile, a cel care aloca apaltul de la primarie, ia 1,5 mil de euroi, trimite doi de Dorel trantestec doua lopeti de smoala in gropi si gata,, e rezolvata treaba !
6
0
Si pe str Mircea iti rupi gatul la propriu
8
0
Bd Mircea este PRAF
5
0
sa rupa rablele in doua
3
5
Este varza acest bulevard
6
1
Nu s-au ridicat canalizarile pentru ca sunt ale RAJA si ei nu au bani de asa ceva. Mergeti prin cartierul km 5, nici la tara nu e asa
16
0
Firmele care nu-si fac treba in max 20 de zile de la terminarea lucrarii ,ridicata licenta si persoanele care sunt patronii acestor firme sa nu mai aiba voie sa lucreze cu statul 20de ani....apropo ...ridicati canalizarile la nivel cu asfaltul in tot orasul....hai ...este treba multa....
18
0
Si mos Teaca doarme-n cizme!
4
4
Dar si asta de pe banda 1 merge de parca e impins.
2
2
Mai stati acasa,,,e covid !
3
5

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272