REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.6° Constanța Mar., 30 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6715
12.6° Constanța Marți, 30 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6715
 

SPARGERI pe BANDĂ RULANTĂ la locuinţe, frizerii și magazine!

SPARGERI pe BANDĂ RULANTĂ la locuinţe, frizerii și magazine!

Replica API 3 august 2020 | 01:02 3384

Un tânăr din Medgidia a dat spargeri pe bandă rulantă, fiind vorba de frizerii, magazine și locuințe. Acesta nu acționa mereu singur și nici nu stătea mult pe gânduri. Potrivit declarațiilor sale, se întâlnea cu tovarășii și ideile îi veneau pe moment: hai să spargem magazinul acesta. Și treceau la treabă. De multe ori nici nu prea găseau ce să sustragă, așa că se mulțumeau cu papuci, butelii sau prelungitoare. La una dintre fapte, un ”coleg” al inculpatul a precizat că a acționat dezbrăcat. De ce? Pentru că și-a agățat pantalonii într-un gard și i s-au rupt și nici nu purta lenjerie intimă.

Foto: arhivă

Întrucât era minor la data faptelor, Marian Selciuc Cioară, a fost condamnat, de către Judecătoria Medgidia, la măsura educativă privativă de libertate a internării într-un centru de detenţie pe o perioadă de 2 ani pentru săvârşirea infracţiunilor de furtul calificat. Decizia nu a fost definitivă. Acesta a comis circa 10 furturi, fiind vorba de magazine, frizerii, măcelării și locuințe. A sustras bunuri și bani, precum: parfumuri, încălțăminte, butelii, prelungitoare, cât și altele.

Declarațiile unui suspect:

Fiind audiat în ca litate de inculpat, numitul G. A.F. (judecat într-un dosar separate) a recunoscut una dintre fapte, declarând că „în luna mai 2019, nu îmi amintesc data, în jurul orelor 22:00-23:00, mă aflam în fața curții locuinței mele cu numitul Marian Selciuc Cioară și am observat că din curtea situată pe partea opusă, iese vecina mea, care are în jur de 70 ani, care se deplasează în direcția școlii. După ce vecina mea s-a îndepărtat de locuința sa, eu împreună cu Cioară am escaladat gardul împrejmuitor al locuinței, și am pătruns în curtea locuinței.

În momentul în care am sărit gardul curții, mi-am agățat pantalonii, care s-au rupt, iar eu am rămas în fundul gol deoarece nu aveam lenjerie intimă pe mine. În această postură, împreună cu Cioară am pătruns în locuința vecinei mele, după ce acesta a lovit ușa de acces cu piciorul, ușa fiind din lemn. Împreună cu Cioară am scotocit fiecare cameră și am făcut deranj în locuință, dar nu am găsit bani sau alte bunuri de valoare. Într-una din camere se aflau 3 butelii de aragaz din care noi am luat o butelie și am dat-o peste gard. Butelia era de tip nou cu guler de culoare gri, era pe jumătate plină cu gaz, pe care am dus-o în curtea locuinței mele.

Împreună cu Cioară am pătruns în garajul locuinței unde, de asemenea, am căutat scule dar nu am găsit nimic, am forțat cu brațele ușile de la un dulap metalic, am reușit să deschidem ușile, dar, de asemenea, în dulap nu am găsit bunuri de valoare sau alte scule. În curtea locuinței se aflau mai multe dependințe, respectiv o magazie și o bucătărie de vară care erau încuiate”, a spus acesta.

Liliana IONIȚĂ

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
puneti tiganii turci la taiat sare in mina!
5
0
Statul este foarte agresiv si dur in raport cu cetatenii onesti,insa ocrotitor fata de infractori. Cum riscurile in caz de esec ale infractorilor de toate categoriile sunt mici,dezvoltarea acestei adevarate noi etnii a infractorilor este logica. Victimele in schimb patimesc mai mult in caz ca participa la procese,tot ele raman cu sechele si pagube si in vizorul razbunatorilor infractori normal,tratati sa nu aiba buba ca ei au drepturile omului,nu si restul.
10
1
condamnarea cea mai buna, munca in folosul tarii nu in centre pt. minori unde se invata meseii avansate de furt, talharii etc.
10
0
nu le mai este frica de nimic, astia sparg case cu proprietarii in casa
10
0
Ce nume, sa te cheme Cioara si tu sa furi, zici ca e din filmele cu prosti
12
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272