REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.8° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
11.8° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

SPIRITE ÎNCINSE într-un magazin din Constanța: LAPTE EXPIRAT de 2 SĂPTĂMÂNI; REACȚIA vânzătoarei! VIDEO

SPIRITE ÎNCINSE într-un magazin din Constanța: LAPTE EXPIRAT de 2 SĂPTĂMÂNI; REACȚIA vânzătoarei! VIDEO

Replica API 25 iulie 2019 | 00:00 1008

Spirite încinse și reclamații la Comisariatul Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor Constanţa! Este vorba despre acuzațiile unor constănțeni despre așa-zisele practici ale administratorilor unui magazin care se încăpățânează să scoată la vânzare produse expirate de săptămâni bune, dar să folosească și practici înșelătoare, după cum spun oamenii, în sensul că prețurile de la raft nu coincid cu cele de la casa de marcat.

Mai mulți locuitori din localitatea Mihail Kogălniceanu din județul Constanța susțin că reprezentanții magazinului La Doi Pași se încăpățânează să comercializeze lapte expirat. ”Nu este o noutate, se întâmplă de ceva timp. Am fost o data și am cumpărat o sticlă cu lapte, ca ulterior să văd că este expirat. Duc produsul înapoi, le atrag atenția, mi se dau banii înapoi. A doua zi la fel: același lapte expirat. Le atrag atenția din nou.. Dar și a treia zi la fel? Și nu am mai rezistat. Nu se poate așa ceva, acel lapte este expirat de două săptămâni, de la începutul lunii iulie. Nici nu se obosesc să remedieze situația, chiar dacă li s-a atras atenția de mai multe ori”, a declarat, pentru Replica, un client al respectivului magazin. Pe imagini, care au fost realizate pe 23 iulie, se poate observa cum vânzătoarea nu stă prea mult timp la discuție și se oferă să returneze banii, laptele fiind expirat de pe data de 7, cel mai probabil cunoscând situația. Însă, clientul nemulțumit a precizat și faptul că prețurile diferă de la raft, la casă. ”La raft e 3.90 sticla cu lapte, ajung la casă: 4.30. Îi spun că nu este în regulă, că prețul afișat este altul și îmi spune: dacă nu îți convine, nu cumperi. Ok, nu-l cumpăr. Și am plecat. La un alt magazin, aceeași sticlă cu lapte: 3.50 lei”, a adăugat constănțeanul care a filmat ce se întâmplă în magazinul La Doi Pași din Mihail Kogălniceanu. Acesta a precizat că a depus o plângere și la Comisariatul Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor Constanţa! Contactați de către reporterii Replica, reprezentanții CJPC au precizat că vor analiza respectiva plângere.

Liliana CHIRU

Video:

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Nu am spus ca aveti un magazin in Tirgusor ci ca aveti un spatiu comercial inchiriat catre un magazin. Da, am o Ford cu frig in stare perfecta de functionare. Eu va spun ca nu este o practica , mai degraba o greseala a persoanelor care se ocupa de acea vitrina.Lucratorul comercial si-a pierdut un bonus substantial , la urmatoarea greseala o sa isi ceara demisia cu siguranta. Multumit acum ? Am auzit ca sunteti un frustrat si un reclamagiu de fel . Asa sa te ajute Dzeu !
1
1
Buna ziua, eu am facut reclamatie pentru ca am cumparat de trei ori lapte expirat, angajatelor si dumneavoastra domnule Ioan Enache nu va pasa, vreti doar sa vindeti tot ce aveti. Nu am niciun magazin la Targusor si nu sunt concurenta, sunt doar un client nemultumit. Dupa cum spune si in articol, un pret afisat la raft si altul la casa. Sper sa luati masuri in ceea ce priveste produsele expirate si corectarea preturilor la raft. Cand cumparati de la Metro respectati temperaturile de transport pentru produsele lactate??? O zi buna!
2
2
La restul comentariilor nu are sens sa raspund, nu ma pot ridica la nivelul lor de atotcunoscatori. Cand o sa munceasca si ei 7 zile din 7 de la 4-5 dimineata pana la 23 sau 24 uneori, cand o sa aibe responsabilitatea platii salariilor, impozitelor a peste 70 de angajati probabil vor constientiza ca , mentalitatea oamenilor care nu fac nimic in viata asta ci doar stropesc cu noroi rezultatele altora ...este una bolnava demna de dispret. Cand mai faceti comentarii demne de statutul dvs sa va scrieti si numele ca sa se vada adevaratul interes.
2
2
Sunt apolitic iar relatia mea cu institutia primariei este la fel ca si a voastra.Imi platesc impozitele acolo so nu sunt mici deloc. Da , peste drum am un restaurant.Ce este rau in asta? Traim intr-o lume a competitiei si nu cred ca un patron sanatos la cap si-ar pernite sa foloseasca materii prime neconforme. Ar ramane fara clienti... cred. Celor interesati de aspectul asta le spun ca aprovizionarea se face zilnic de la Metro.Tot staff-ul companiei poate fi vazut cum ia masa de pranz de la autoservirea arondata restaurantului. Mancarea nu este buna , este foarte buna...
2
2
Buna seara! Ma minunez cand vad ineptiile voastre, nici nu stiu daca merita sa raspund.In cateva comentarii ati atins multe subiecte, o sa incerc sa raspund la cele de bun simt. Faptul ca acel lapte nu a fost scos din raft de cine trebuia , cand trebuia, este o greseala asumata de lucratorii comerciali prin bonusuri taiate sau de catre mine prin amenda platita. Cei care ne cunosc magazinul stiu ca nu este o practica si vin cu incredere la noi. Acel domn cu reclamatia are un spatiu comercial in Tirgusor si a aflat ca o sa deschidem in curand un market in acea localitate.....
2
2
au numai vaci, dar sunt toate in curtea PSD-ului!
6
2
sefii institutiilor ..inclusiv OPC...sunt pusi politic , fac circ la tv, si media doar ca sa se afirme si prostimea ii voteaza ! MU13 P5D SI sustinatorilor lor!
7
2
mai suspicios e ca individul patron are peste drum de sandramaua in cauza un restaurant unde oare ce produse foloseste?
12
2
unde sunt institutiile statului sa vina sa-l inchida pe patron si sandramaua lui?
12
2
Golanul asta de patron si nu doar asta face asa ceva pentru ca in Romania cei care ar trebui sa controleze vin i-au spaga si pleaca.Ia spuneti ma PSDistilor cine se face vinovat pentru ca cei pusi sa apere legea si cetateanul favorizeaza infractori si infractiunile nu cumva cei care au putere sa faca ordine in tara?.
9
7
Patronul unitatii cu pricina, supranumit Piticul P, are relatii puternice cu primarita Belu deoarece Piticu are o terasa intre 2 blocuri si de la galagie oamenii nu se pot odihni. Cetatenii au facut mai multe reclamatii dar degeaba!
17
4
Recent trei membri din familia mea s-au ales cu toxiinfectie alimentara de la smantana consumata la un restaurant local. Acesti patroni trebuie pedepsiti in cel mai drastic mod.
18
2
Coruptia ucide. Patronul magazinului, il cunoaste pe unul care la randul lui il cunoaste pe altul si asa mai departe. Si uite asa te lupti cu morile de vant.
28
0
Esti un rupt in cur care traieste cu senzatia ca le stie pe toate?
4
15
Ai dreptate ,numai ca asta nu e lapte 100%,,,e industrial cu chimical.e facut din soia ,,din fasole,o fi si colorat in alb.
16
3
Lasati ca laptele expirat,stricat devine lapte batut,are bacterii benefice si ajuta putin mai mult la digestie ,si asa avem probleme cu obezitatea pe plan national!
6
10
Arsi la buzunar rau de tot si apoi vom mai vedea daca isi vor mai permite sa atenteze la siguranta alimentelor!OPC LA DATORIE !
16
2
pai daca nu se vinde ce sa faca? sa-l arunce? il tine acolo pana se vinde, adica il tine acolo inca doua saptamani.De ce credeti ca mai toate supermarketurile au alaturi spatiu cu mancare gata preparata, pentru a punea astea expirate in preparatele care le vand ca fiind proaspete.
24
2
NU AVETI OI SI VACI ?
13
5

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108