REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
13.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Spitalul de Boli Infecţioase a câștigat procesul cu Centrul Medical Dorobanţi. PREIA clădirea din Medeea

Spitalul de Boli Infecţioase a câștigat procesul cu Centrul Medical Dorobanţi. PREIA clădirea din Medeea

Replica API 26 ianuarie 2021 | 15:17 3139

Spitalul Clinic de Boli Infecţioase Constanţa a câștigat procesul cu clinica privată de pe strada Ion Ionescu De La Brad Nr. 4. Unitatea spitalicească va prelua clădirea, liberă de orice echipament medical și dotări, pentru a fi folosit de către medici în contextul pandemic. Cele două părți s-au judecat câteva luni bune, după ce Centrul Medical Dorobanţi, cea care deține în chirie imobilului, a refuzat să-l predea.

”Admite în parte cererea de chemare în judecată formulată de reclamantul ***în contradictoriu cu pârâţii *** şi ***, astfel cum a fost modificată. Admite în parte cererea de intervenţie accesorie formulată de ***, în apărarea reclamantului ***. Constată încetat contractul de asociere în participa?iune nr. 228/19.01.2011 încheiat între ***şi *** Obligă pârâta *** să predea reclamantului ***imobilul situat în ***, în starea în care a fost preluat la încheierea contractului. Respinge în rest cererea de chemare în judecată ca neîntemeiată. Cu drept de apel, care se depune la Judecătoria Constanţa, în termen de 30 de zile de la comunicare, sub sancţiunea nulităţii. Pronunţată prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor prin mijlocirea grefei instanţei, astăzi, 22.01.2021.”, se arată în minuta instanței.

Reamintim că, odată cu apariția pandemie, Primăria Constanța și Spitalul de Boli Infecțioase au demarat procedurile pentru preluarea unui imobil situat pe strada Ion Ionescu De La Brad Nr. 4, zona Medeea, pus la dispozişie, în urmă cu 15 ani, Centrului Medical Dorobanţi, pentru ca cel din urmă să desfăşoare activităţi medicale. Numai că, lucrurile nu au fost atât de simple. Spitalul a cerut reprezentanţilor centrului suspendarea contractului de asociere şi eliberarea clinicii, însă aceştia s-au opus, susținând că este un abuz, urmărindu-se desființarea unei unități spitalicești autorizate, care poate fi funcțională și poate fi utilizată în tratarea bolnavilor, inclusiv a celor infectați cu SARS-COV-2.

Citește și:

Spitalul Clinic de Boli Infecţioase şi Primăria Constanța, RĂZBOI cu o clinică privată

Mirela PASCAL

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
In Medeea este clinica privata de chirurgie Rocomed, a medicului Romeo Popescu. Daca vrei sa scapi de tristete, du-te pe la el prin clinica. Vei rade mult. Este un tip mucalit. Poate chiar prea glumet, dandu-ti impresia ca trateaza cu detasare fiecare situatie. Pacientul este cam speriat, poate chiar disperat, iar nenea medicu' o tine din poanta in poanta. Sunt bune glumele, fac bine spiritului, dar cu masura. Nu-i asa? Altfel, toate bune. Este un tip profesionist. O mai opera la ora actuala, ca este cam in varsta?
5
2
Spital in zona Medeea! Parca esti intr-un cartier din anii 50. Te imbolnavesti doar daca treci prin acea zona. Culoare gri, azbociment, o lume trista.
7
1

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218