REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
17.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Spitalul din Hârşova ÎNCĂ nu are manager! Primarul speră să rezolve cât mai curând problema

Spitalul din Hârşova ÎNCĂ nu are manager! Primarul speră să rezolve cât mai curând problema

Replica API 9 februarie 2018 | 00:00 609

sursa foto TV Alpha Media

După ce spitalul din Hârșova a fost în centrul opiniei publice după ce a fost numită pentru postul de manager al unității Alina Chivu, de profesie coafeză. Acest lucru se întâmpla acum mai bine de un an de zile, iar în prezent unitatea spitalicească nu are manager. Asta pentru că Cristian Nicoară, ultimul manager, nu a mai dorit să continue după expirarea mandatului. Acum, Viorel Ionescu, primarul din Hârșova, a precizat că este în „căutare” de manager și dorește transparență maximă pentru a nu mai exista interpretări.

Astfel, edilul din Hârșova a spus că dorește să organizeze concurs pe 19 martie, unde președinte de comisie să fie cineva neutru, numit de organizația de supraveghere de la Capitală, iar membri de comisie să fie Vladimir Fricățel, director medical cu atribuții de manager în prezent la Spitalul Orășănesc Hârșova, și încă un medic radiolog din instituție.

Potrivit primarului cei doi nu prea ar dori să facă parte din comisie. „Nu înțeleg de ce nu vor. Eu trebuie să fac public concursul cu 30 de zile înainte, așadar peste o săptămână trebuie să transmit anunțul să apară public pentru ca pe 19 martie să se poată țină. Vreau transparență”, a precizat Ionescu.

Claudia CORBU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
E bine taticule la raja la Slobozia!? Baga un referendum repede ca ne ie dor de tine!
15
2
O sa ramai cu degetul,fraiere.
1
1
Sa-I sugi ciorapii lui Beica
3
0
Are intradevar manager adevarat si dir MEDICAL tot adevarat sa vedem ce se va mai intampla cu BEICA
0
2
Un primar care minte Cum respira
27
1
Pentru IONESCU ideea ar fi f buna dar esti tu prost si analfabet .CA nu s-au dat salariile pana acum sti
7
0
Cine a avut geniala idee sa doteze spitalul recent cu centrale termica pe curent!,!?????? Te duci sa faci o investigatie radiologica si in decurs de 6 ore se intrerupe curentul de 5 ori datorita supraincalzirii instalatiei electrice ! Oamenii stau ca prostii in frig si asteapta 30 de minute sa se raceasca instalatia sa poata fi cuplata energia ! Mai mare rusinea ! Oras de rahat!
13
3
Va multumim domnule Nadrag pentru ca a.ti facut ceva pentru acest oras!la urmatoarele alegeri vom vota NADRAG PRIMAR!
53
99
bai prost esti tu si si cu suita ta de prosti in frunte cu iubitul tau primar Ionescu.nu ne subestimati au facuto si altii si acum regreta.adevarul este ca spitalul nu a fost niciodata mai distrus ca acum.sa va fie rusine tinereilor
28
2
N-a distrus primarul spitalul prostilor a fost distrus de cei dinnainte vorba aluia din 09 02 2018 ora 9; 04 a fost distrus de BEICA si sugatoarea MOldoveanului avand influienta dar cine pwla sa recunoasca NADRAGISTIII care i plang pe tataitu HAI tineretul IONESCU
0
32
Ptr Spital Subscriu la ideia ta prietene intradevar medicii sunt pe cale de disparitie la cimitir ne om duce cu totii cand ne o veni randul si cu doctori si fara doctori...sa ne fereasca Dumnezeu sa ne ducem acolo din cauza doctorilor prietene!!
19
0
cand ai nevoie de doctor ca si asa sunt pe cale de disparitie sa mergi la cimitir prietene!fiecare este liber sa faca politica in timpul liber.
15
8
Pentru stima si respect :Prietene nu incurca bisturiul cu politica asculta la mine o vorba E plin cimitirul de oameni de neinlocuit
8
9
Esti penibil .noi te cunoastem si stim exact toate planurile tale.iti urmaresti interesele si esti pe topogan
28
1
Transparenta la Ionescu ?ma prapadesc de ras.chiar ne iei de prosti?vedeti voi la alegeri.ha ha ha
32
1
Toata stima si respectul nostru doctorului Fricatel.pentru asa zisul prieten de mai jos sa ai multa sanatate sa nu ajungi la bisturiul lui.handicapatilor!
29
4
Dar cine l-o fi adus pe dl Ghimboase de la Bucuresti si pus peste noapte sef la politia locala? Tot o transparenta de a lui "viorel" si a gastii sale...
95
5
ionescu a distrus spitalul din harsova.care transparenta imecilule cu oamenii pusi de tine la spital in posturi de manageri?chiar ne crezi prosti ?sa ne pisam pe transparenta ta!
50
4
Ne ai prostit mai nea primar..
36
2
Minciuni ca Nicoara ar mai fi stat dar Ionescu si Drumea la adus si tot ei la gonit.Sa recunoasca ca ei la adus si acum intreaba in sedinte cine la adus!
33
2
O sa o pun sefa pe doamna coafeza iar......
37
2
multumim domnului doctor Fricatel pentru profesionalismul de care da dovada.un doctor foarte bun!ionescu ar trebui sa i lege sireturile la pantofi
40
2
Ha ha transparenta....pentru prosti ca toate concursurile au avut transparenta... Dai anunt ptr angajare in ziarul ziua de constanta pe monitoare in oras nimic de ce sa snu stie lumea de ultimul post din primarie.. Esti o rusine ptr oras.
43
2
CAUZA ESTI TU MIZERABILULE,MAI AI TUPEUL SA SI MAI DECLARI MINCIUNILE ASTEA,AI INCERCAT DE FIECARE DATA SA PUI OAMENII LA FEL CA TINE...IN URMA TA E NUMAI MINCIUNA SI VRAJBA...
53
2
Spitalul la distrus Fricatel cu Beica si curva aia care i-o sughe modoveanului...
5
41
Ai distrus spitalul,nenorocitule
40
2
Dar ce, Medgidia are? Au interimar de aproape un an desi legea interzice interimat pe o durata atat de lunga. Abia dupa 20 februarie vom sti cine este noul manager plin al Spitalului Medgidia.
1
1
Cauta la manageri de vreun 1 an
36
1
Cauta un cizmar!
36
1

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218