REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.5° ConstanÈ›a Mie., 1 Mai 2024
Anul XX Nr. 6716
16.5° ConstanÈ›a Miercuri, 1 Mai 2024 Anul XX Nr. 6716
 

Spitalul Județean Constanța achiziționează PROTEZE ORTOPEDICE de peste 48 de MILIOANE de LEI

Spitalul Județean Constanța achiziționează PROTEZE ORTOPEDICE de peste 48 de MILIOANE de LEI

Replica API 5 ianuarie 2022 | 12:02 1858

Anul nou începe în forță pentru Spitalul Clinic Județean de Urgență Sf. Apostol Andrei. Recent, unitatea spitalicească a lansat o achiziție prin care intenționează să cumpere proteze ortopedice. Contractul are o valoare totală estimată de 48.849.388 de lei.

Spitalul Judeţean de Urgenţă din Constanţa a lansat această achiziţie, conform Serviciului Electronic de Achiziţii Publice, pentru a suplimenta numărul protezelor ortopedice. Se are în vedere cumpărarea de endoproteze totale de șold primare, sistem protetic de șold cu tijă femurală comunală, endoproteze totală de șold primar cu cupă acetabulară comună, în patru variante de acoperire, endoproteze totale de genunchi primar, endoproteze totale de genunchi complet anatomice, endoproteze totale de genunchi cu platou mobil, endoproteze de genunchi cu pivotare medială ți elemente de ranforsare, endoproteze totale de revizie de șold, proteze totale de revizie și reconstrucție de șold, proteză totală de șold cimentată de revizie cu dublă mobilitate, endoproteze totale de revizie de genunchi, proteze totale de revizie și reconstrucție de genunchi, elemente reconstrucție fracturi periprotetice, endoproteze extremități, Ciment orthopedic, proteze totale de șold necimentate pentru abord mini invaziv, proteze totale de genunchi posterostabilizata cu platou anatomic. Achiziția este prevăzută pe 17 loturi, iar ofertantul poate depune ofertă pentru unul sau mai multe loturi.

Alte condiţii de participare la licitaţie

Pentru a putea participa la licitaţie, ofertanţii, terţii susţinători şi subcontractanţii nu trebuie să se regăsească în situaţiile prevăzute la articolele 164, 165, 167 şi 60 din Legea nr. 98/2016 privind achiziţiile publice. În plus, ofertanţii trebuie să prezinte Certificatul constatator emis de Oficiul Registrului Comerţului de pe lângă Tribunalul Teritorial din care să rezulte că operatorul economic este legal constituit, că nu se află în niciuna dintre situaţiile de anulare a constituirii, că are capacitate profesională de a realiza activităţile care fac obiectul contractului, respectiv că obiectul contractului ce urmează a fi atribuit are corespondent în codul CAEN din certificatul constatator.

Andreea VREJOIU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
dar cine v-a beneficia de ele,cel care v-a cotiza mai bine?
1
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272