REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.4° ConstanÈ›a Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
13.4° ConstanÈ›a Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Sportivii din Constanţa se descurcă bine atunci când nu candidează: îşi deschid afaceri! Iată cu ce se ocupă Ponor

Sportivii din Constanţa se descurcă bine atunci când nu candidează: îşi deschid afaceri! Iată cu ce se ocupă Ponor

Replica API 19 aprilie 2018 | 00:00 253

Sportul reprezintă un aspect important al vieții de zi cu zi la Constanța, iar nume sonore au pornit de aici. Multe s-au întors pentur a face performanță. Avem exemplul concret al lui Gheorghe Hagi, fotbalist de talie internațională, care și-a făcut pr opria academie la Ovidiu, unde puști talentați sunt transformați în fotbaliști de calitate. Iată că același lucru pare să îl fi încercat și gimnasta Cătălina Ponor, care în iarna 2016 a deschis o sală de fitness și care își propusese la vremea respectivă să își facă un centru sportiv, însă planurile nu au ieșit exact cum au vrut.

Ne amintim clar că în toamna 2016, Cătălina Ponor a fost prezentă la PSD și i s-a propus să fie candidată pentru alegerile parlamentare care au fost în acel an. Opinia publică a criticat-o aspru, aşa că s-a retras din tentativa de a deveni deputat PSD de Constanţa. A anunţat că mizează tot pe sport, aşa că a participat, anul următor, la Montreal la Campionatul Mondial, însă nu a prins nici o finală.

Coincidența face ca imediat după episodul cu refuzul PSD, gimnasta, alături de familie, a deschis o sală de fitness, administrator fiind mama sportivei, Carmen Bărbăscu. La sala respectivă se practică mai multe sporturi, de la fitness la aerobic, body-bulding, dar sunt incluse și diverse programe de întreținere corporală. La vremea respectivă, familia Cătălinei declara că dorește să înființeze o academie de gimnastică. Totuși, anii au trecut, academia nu a fost pusă în picioare, iar sala de fitness are clienți fideli, fără să iasă în evidență, ea fiind amplasată într-o zonă retrasă, în spatele Academiei Navale din Constanța.

Tot din Constanţa, şi tenismena nr. 1 mondial, Simona Halep, construieşte de zor prin urbea de la malul mării, însă ea s-a ferit de tentaţia politicii. Nu acelaşi lucru îl putem spune şi despre înotătorul Răzvan Florea, care s-a alăturat echipei de consilieri a PSD, iar în paralel îşi continuă afacerea cu bazinul de înot.

Claudia CORBU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218