REPLICA ONLINE CONSTANTA

21.4° Constanța Mar., 7 Mai 2024
Anul XX Nr. 6722
21.4° Constanța Marți, 7 Mai 2024 Anul XX Nr. 6722
 

Stănescu: Frustrarea cetăţenilor este întemeiată; le-a ajuns cuţitul la os

Stănescu: Frustrarea cetăţenilor este întemeiată; le-a ajuns cuţitul la os

Replica API 1 aprilie 2021 | 00:00 922

Secretarul general al PSD, Paul Stănescu, a declarat, miercuri, că frustrarea cetăţenilor este ''întemeiată'', pentru că ''le-a ajuns cuţitul la os'' şi nu este normal ca nimeni să nu-i asculte.

Paul Stănescu

"Acest Guvern penelist-userist devine din ce în ce mai penibil. Se scaldă în ridicol. Cât de ipocriţi să fie să le ceară românilor să nu protesteze? Frustrarea cetăţenilor este întemeiată. Le-a ajuns cuţitul la os şi nu este normal ca nimeni să nu-i asculte. Trebuie discutat cu ei. Oamenii s-au săturat de calculele, interesele şi jocurile politice ale liberalilor şi useriştilor. Vor să vadă că ceva se îmbunătăţeşte în viaţa lor. După mai mult de un an de restricţii, reguli, sacrificii şi-au dat seama de incapacitatea liberalilor şi useriştilor de a guverna şi în interesul românilor. Cum să nu fie nemulţumiţi când pe timpul pandemiei s-a format o castă privilegiată a oficialilor PNL şi USR care impun reguli stricte, dar nu le respectă? L-aţi văzut recent şi pe ministrul USR Voiculescu cum jongla cu diverse scuze penibile după ce a fost pozat fără mască? Sau pe Raluca Turcan care apărea într-un grup de prieteni, toţi fără mască?", a afirmat Stănescu, potrivit unui comunicat de presă remis de PSD, scrie Agerpres.

Potrivit acestuia, că cei doi miniştri "nici măcar nu s-au oferit să-şi plătească amenzile", în condiţiile în care "de sesizat, nu s-a sesizat nimeni".

"Doar nu putea ministrul de Interne, Lucian Bode, să-şi sancţioneze colegii de guvernare. Ar fi creat un haos şi mai mare decât este cel din prezent. PNL şi USR îi amendează pe români, dar ei sunt de neatins. Aceştia sunt privilegiaţii pandemiei. Avem o clasă de privilegiaţi şi una care suportă consecinţele. Nu e drept. Se poate întâmpla să uiţi să-ţi pui masca. Oricine poate uita. Cred că toţi ne-am săturat de ea, deşi ştim că e mai bine să o avem. Dar dacă eşti cetăţean, eşti amendat, dacă eşti cel care impune reguli nu. Nu e de mirare ce se întâmplă în stradă. Oamenii nu mai pot. Şi-au pierdut afacerile, veniturile, libertatea de mişcare. Cred că toţi încercăm să înţelegem regulile, dar să nu fie absurde şi lipsite de ineficienţă. Noi nu vom instiga niciodată, dar nici nu-i vom condamna vreodată pe cei care protestează şi nici nu-i vom face terorişti. PNL şi USR au devenit două partide penibile, care se luptă doar pentru putere", a completat secretarul general al PSD.

El a adăugat că PSD nu mai poate "sta la masă" cu PNL şi USR PLUS, după ce le-a întins mâna şi au refuzat, "arătându-se atotştiutori".

"Dar ei sunt liberi să preia orice măsură din programul nostru de guvernare şi din măsurile de combatere a pandemiei pe care le-am propus. Cred că e clar pentru oricine că nu mai poţi să vorbeşti cu cineva care te înjură. Acum ne concentrăm ca să găsim sprijin parlamentar să combatem cât mai repede Pandemia Liberalo-Useristă. Pentru că România riscă să intre în colaps social. E nevoie de o nouă legitimitate politică. România nu este ţara liberalilor şi nici a useriştilor. Este ţara românilor", a încheiat Paul Stănescu.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Regret sa admit de data asta Stanescu are dreptate,domnule Johannis ministrii dumneavoastra sunt cam pe dinafara.
2
1
Stanescu asta e mai prost decat un tractorul
4
1
nu mai mincati atat c...t, cat ati fost la guvernare nu ati produs decat ce mancati acum...
5
0

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212