REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.6° Constanța Vin., 3 Mai 2024
Anul XX Nr. 6718
11.6° Constanța Vineri, 3 Mai 2024 Anul XX Nr. 6718
 

STRĂZILE din Compozitori, REABILITATE acum un an, pline de GROPI

STRĂZILE din Compozitori, REABILITATE acum un an, pline de GROPI

Replica API 26 martie 2021 | 21:18 1887

Locuitorii din cartierul Compozitori sunt nemulţumiţi de starea în care se prezintă străzile din cartier. Mai nou, aceştia susţin că pe strada Constantin Bobescu, ce a fost reabilitată cu un an în urmă, au reapărut gropile. Şi aceasta nu este singura zonă din oraş cu probleme, locuitorii de pe strada Prelungirea Câmpinei fiind nevoiţi să circule în condiţii mult mai rele.

Strada Constantin Bobescu a fost reabilitată în 2020

Zeci de străzi din cartierele Constanţei sunt încă neasfaltate, deşi ne aflăm în anul 2021. Cartiere întregi trăiesc ca la sat, fără utilităţi şi infrastructură modernă. Locuitorii de pe strada Constantin Bobescu atrag atenţia asupra gropilor care au apărut în ultima vreme la intersecţia acestei străzi cu Baba Novac, subliniind că reabilitarea a fost făcută în urmă cu doar un an. În urma ploilor din ultimele zile, gropile s-au umplut cu apă, devenind capcane. „Aşa se iese de pe strada Constantin Bobescu, finalizată în 2020, spre Baba Novac. Este vorba de 100 de metri, numai gropi. Poate se face ceva în acest sens”, transmit locuitorii zonei. Amintim că lucrările de reabilitare a arterei mai sus menţionate au început în luna aprilie a anului trecut.

click pe imagine

Prelungirea Câmpinei arată dezastruos

Şi locuitorii de pe strada Prelungirea Câmpinei din cartierul Viile Noi încă aşteaptă o schimbare. Aceştia cer asfaltarea străzii care acum arată dezastruos. “De fiecare dată când ploua, când e umezeală, strada pare a fi desprinsă dintr-o zonă de câmp, nu din mijlocul oraşului Constanţa. Suntem în 2021 şi încă nu avem asfalt”, a precizat un constănţean.

Conform graficului estimativ de lucrări al Confort Urban din anul 2021, această arteră nu este inclusă în lucrările de reabilitare şi modernizare.

Citeşte şi:

Locuitorii din VIILE NOI mai au de AŞTEPTAT până vor VEDEA ASFALT pe străzi

Diana MAXIMIUC

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Pai sa ii intrebe pe cei de la Confort Urban, zic. Poate stie directorul Andrei si marele sef Draghici.
3
0
Cel mai de kkt cartier
6
0
de mantuiala , in graba banului cat mai mult si dat cu usurinta de edili , asa se intampla in mai toate lucrarile de plombare asfaltare, reabilitare.Schimbam bordurile si asfaltul , astupam gropile periodic, aruncand cu banii si in buzunarul initiatorilormuncitorii sunt multumiti ca le pica si lor si toata lumea i fericita !
2
0
Viile Noi, mijlocul orasului???
3
1
Ce facatura. Renovat cica... Confort Urban merita impuscati.
6
2
De mantuiala platite de Fagadau prietenilor! DNA ul ce face?
5
2
Iesi din birou matracuca mica.a ramas de acum 1 an o bucata neasfaltata la intrarea din Baba Novac.nu ca au reaparut gropi.daca te da afara de la ziar,te angajez la club.pe post de manager la toaleta.conform pregatirii tdle
5
2
Drumuri de lucs potrivite pentru inca un ghetou....pedalati mai mult si nu o sa va incurce gropile...
7
0
marionete de primari, d aia o sa fim saracii EU pentru totdeauna, votati ma un om fara sustinere politica, gasti de smecheri, aia nu baga bani in campanie ca sa traim noi bine
4
2

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272