REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.3° Constanța Vin., 3 Mai 2024
Anul XX Nr. 6718
13.3° Constanța Vineri, 3 Mai 2024 Anul XX Nr. 6718
 

Stroe: Nu am semnat nici o scrisoare împotriva lui Dragnea!

Stroe: Nu am semnat nici o scrisoare împotriva lui Dragnea!

Replica API 1 octombrie 2018 | 00:35 350

Felix Stroe

Ca urmare a speculațiilor cum că ar fi semnat o scrisoare împotriva lui Liviu Dragnea, înainte de CEx-ul de dată recentă a partidului, Felix Stroe a reacționat!

„Poziția Organizației Județene Constanța a PSD a fost de sprijin ferm a președintelui Liviu Dragnea și a fost adoptată în ședința Biroului Permanent Județean, cu unanimitate de voturi, cu o zi înainte de ședința Comitetului Executiv Național.

În acest sens, a fost redactat un mandat, depus la conducerea partidului în aceeași zi.

Aceasta a fost poziția noastră fermă și nu a fost condiționată în nici un fel de obținerea vreunei poziții în Guvern.

Nu am semnat nici o scrisoare împotriva președintelui partidului și nu am luat la cunoștință despre conținutul acesteia decât în cadrul ședinței C.Ex.N. în care a fost dezbătută. Nu am fost consultat și nu am participat în nici un fel, direct sau indirect, la redactarea acelei scrisori.

Semnătura mea pe un tabel alături de alte zeci de semnături a fost dată pentru convocarea unei ședințe a C.Ex.N. în care să se analizeze problemele de la Neptun, în condițiile în care, zi de zi, în mass media continuă acel gen de atacuri începute acolo“, a transmis Felix Stroe, președintele PSD Constanța.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
pupincuristul extrem.
1
0
Babuinule babuinule
4
0
Pupincuristul!
6
0
muieeee sugator de pula comunist jegooooossce estiiiiiii
8
1
Esti o carpa de sters pe picioare pt Dragnea. Te-ai nascut fara coloana vertebrala, iar creierul tau e complet neted. De un miliard de ori huo...
9
1
Stroie,te-a Muscat de cur,peste tot,dupa ce. l-ai dat afara de la min .transportul,te-a criticat in cel Mai urit mod,peste tot,si acum,incepe sa te laude,sa cerseasca si Mai multa putere,te-a gasit la ananghine,si gata a trecut sa te santajeze,ptr postul de ministry,dar nu merita mafiotul,turnatorul la securitate,nu merita nici wc-urile,sa le spell,e ff periculos,
9
0
Stroescului ii e frica de irina tanase mai mai mult decat de dragnea.
8
1
Il ejaculeaza din partid ca si pe vanghelie
7
1

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272