REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.2° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
18.2° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Suspectul de CRIMĂ de la Săcele a fost AUDIAT: 'Nu am OMORÂT-O!" VIDEO

Suspectul de CRIMĂ de la Săcele a fost AUDIAT: 'Nu am OMORÂT-O!" VIDEO

Replica API 25 ianuarie 2019 | 00:30 1396

Propus spre arestare

Propus spre arestare

Bărbatul din Săcele, acuzat că și-a ucis fiica, și-a revenit din comă, a fost audiat, iar în seara de 23 ianuarie a fost reținut. A doua zi, joi, 24 ianuarie a.c., a fost propus spre arestare. La audieri, acesta a negat că și-a omorât copila minoră, precizând că nu știe exact ce s-a întâmplat. În ceea ce-l privește pe el, a spus că a vrut să se sinucidă pentru că-l părăsește soția și crede că poate și fata a vrut să-și ia zilele întrucât s-a supărat că părinții se vor despărți.

Amintim că vineri, 18 ianuarie, în jurul orei 14.20, polițiștii constănțeni au fost sesizați cu privire la un eveniment petrecut pe raza comunei Săcele din județul Constanța. Un bărbat, de 47 ani, ar fi agresat-o pe fiica sa, de 14 ani, căreia i-ar fi injectat, posibil cu o seringă, o substanță, fapt ce părea că a condus la decesul minorei. Ulterior a încercat să se sinucidă, tot prin injectare cu o substanță necunoscută, care ar fi un erbicid puternic. Bărbatul a fost transportat la spital în stare gravă, cu elicopterul SMURD, fiind în comă.

În urma autopsiei, a reieșit că fata a murit prin asfixiere mecanică, ceea ce înseamnă că bărbatul a strâns-o de gât. Și de aici s-au născut mai multe ipoteze. Menționăm că se așteaptă și rezultatele examenului toxicologic pentru a se stabili cu exactitate dacă a fost injectată cu o substanță sau nu. În urmă cu o seară, bărbatul s-ar fi certat rău cu copila, întrucât aceasta stătea prea mult "pe telefon", deconectându-i sursa de internet, potrivit unor surse. În ziua fatidică, femeia a plecat la serviciu, iar la un moment dat a fost sunată de unul dintre copiii mai mici, care au anunțat-o că Elena a murit, la fel și tatăl. De atunci, anchetatorii au intrat în alertă și au declanșat cercetările. Ulterior, suspectul și-a revenit din comă și a fost audiat. Cert este că nu și-a recunoscut fapta.

Declarațiile prim-procurorului Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța

”Pot să vă comunic faptul că, în urmă cu aproximativ o oră, Tribunalul Constanța a dispus arestarea preventivă pentru o perioadă de 30 de zile a inculpatului pentru infracțiunea de omor calificat, constând în suprimarea cu intenție a vieții fiicei sale. Inculpatul a încercat să susțină o versiune care să-l exonereze de răspundere penală și și-a construit apărarea în sensul că a fost martor la sinuciderea victimei, însă probele administrate în anchetă au demontat situația de fapt relatată de acesta și așa am ajuns la concluzia certă că el este autorul infracțiunii de omor, pe care a comis-o prin sugrumare. Deci, victima a murit prin asfixie mecanică din cauza sugrumării. Cât despre acele înțepături din jurul gâtului, nu au nici o relevanță judiciară, nici medico-legală, sunt superficiale, subcutanate, nu au produs nici un efect în organismul acesteia. El se apără, afirmând că a asistat la momentul în care ea s-a sinucis, injectându-și o substanță otrăvitoare și că nu a avut timp să intervină. Întrebat fiind despre împrejurările omorului, nu a fost în situația în care să dea o explicație logică. Are o atitudine greu de înțeles pentru noi oamenii, pentru că este foarte greu să încerc să explic de ce un tată este în stare să suprime viața fiicei, probabil că psihologii ar putea să explice. Nu are relevanță dacă era sau nu copilul biologic, era copilul pe care-l creștea”, a declarat procurorul Gill Julien Grigore Iacobici, șeful Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța.

L.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
obsedati si frustati!
4
0
Ofxbkkvxvnmkcc ugdjk
0
2
Ba da nici un prost sa il intereseze cum il cheama?
0
2
Mergeti La munca bai putorilor nu mai cersiti ajutor social de la primarie futuva'n gura de panarame.
7
0
Sa iti dau muie
1
4
Mike....da pe ma-ta cine-o fute ?????
11
4
Am locuit in multe zone din tara,dar, mai prosti ca dobrogenii,nu am vazut!
8
21
A fost in coma si si a revenit si acum a fost condus la audieri. Buahahahaahhhaahah sa vina patriarhul si cu arhiepiscopul sa vaza minunea minunilor buahahahahajahahahajaj doaaaaaamneeeeeee ce handicapati sunteti. Ala mai jos e frustrat ca n are apa si canal ca fura primarul buahahahahahahaha sacele. Localitatea unde s a nascu Gheorghe buahahaahahahahahahah . Un catun uitat de soarta plin de hoti de cai si oi
12
2
Asta e supra natural? A fost luat in coma la spital si acum merge pe picioarele lui de parca nimic nu s a intamplat cu el
11
6
Bag pula. De 2 saptamani avem.gunoi in fata blocului la ghena. Cine il.ridica???
0
13
Asaaa siii??? Ce cacat de treaba are cazul fetei cu canalizarile tale??? Atat zici ca fura..vrei sa furi si tu cumva?? Cacati de oameni!!
12
1
Primaru hot din sacele nu face canalizarea ca nu sa inteles la spaga ginerele lui costel ilie. Nora lui se ocupa de acte. Sa stie toata sacele de ce nu avem apa si canalizare. Ca nu poate oprea sa fure
7
14

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102