REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
12.4° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

Tânărul care a băgat SPAIMA în locuitorii din Cernavodă nu are voie să conducă maşini în următorii ani!

Tânărul care a băgat SPAIMA în locuitorii din Cernavodă nu are voie să conducă maşini în următorii ani!

Replica API 17 aprilie 2018 | 22:59 360

Cu suspendare

Cu suspendare

Vasile Ionescu, în vârstă de 20 de ani, este o mai veche ”cunoștință” a oamenilor legii. El a fost cercetat pentru furturi din mașini, tâlhării, dar se pare că plăcerea lui cea mai mare este să consume băuturi alcoolice și să fure autovehicule pentru a se plimba. A făcut de câteva ori și asta, iar acum a fost condamnat pentru ultima sa faptă. Decizia nu este definitivă.

Decizia a fost luată de Judecătoria Medgidia, care l-a condamnat la 1 an și 7 luni cu suspendare, pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat, conducerea unui vehicul fără permis de conducere și pentru săvârşirea infracţiunii de furt în scop de folosinţă. În plus, judecătorii i-au interzis inculpatului, ca pedeapsă complementară, exercitarea dreptului de a conduce vehicule cu propulsie mecanică pe o perioadă de 3 ani după executarea pedepsei închisorii, după graţierea totală ori a restului de pedeapsă, după îndeplinirea termenului de prescripţie a executării pedepsei sau după expirarea termenului de supraveghere a liberării condiţionate.

Amintim că poliţiştii din Cernavodă au fost sesizaţi, la data de 12.04.2016, de către un localnic, cu privire la faptul că, în cursul nopţii, i-a fost sustras autoturismul, ce se afla parcat. În urma investigaţiilor efectuate, oamenii legii l-au identificat pe Vasile Ionescu, care, în noaptea de 9 spre 10.04.2016, aflându-se sub influenţa băuturilor alcoolice ar fi sustras autoturismul, pe care l-ar fi condus aproximativ 10 metri în parcare, intrând în coliziune cu un alt autoturism şi o autoutilitară, ambele parcate, după care, ar fi sustras o pereche de ochelari din autoturism, abandonându-l.

De precizat este și faptul că a mai ajuns în atenția oamenilor legii și în 2014, dar și în 2015, când a fost prins băut la volanul unor mașini furate. Și, așa cum e precizat mai sus, în perioada mai-iunie 2015 ar fi comis prin efracţie 7 furturi din autoturisme, prin spargerea geamurilor laterale ale acestora, dar şi 2 furturi din societăţi comerciale, prin forţarea uşilor de acces. De asemenea, la finele anului 2014, a tâlhărit un minor.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Lefter esti deja la bulai!!!
1
0
Atata timp cat orasul e condus de un incompetent si in primarie dicteaza o curva care si a lasat copii si se arde pe unde apuca orasul cum sa arate??
9
2
Un oras de golani si borfasi
12
0
Cernavoda, cel mai smecher, se stie.
11
4
Cit are tata itp ma doare la baros ma drighez umblu beat si omor pe cine vreau ca garda e la picioarele lui tata
11
2
Bravo Costele, esti tare!
9
5
Doar eu am dreptul sa conduc dupa ce am bagat o femeie in pamant fiind rupt de beat si drogat.
15
3
CURAJ SI INCERACA Succes asigurat! Hollywood are nevoie de o poveste senzationala! Te ajutam sa reusesti si tu! Sansa ta de a te apropia de Hollywood! Aici nu ai stres! Vino in cea mai serioasa echipa! Opreste-te aici! Bani online, cu cel mai socant subiect de film! Un film bun la Hollywood! Vrei sa castigi bani? Numai aici poti sa castigi bani multi! Detalii la adresa de email: cita_ct69@yahoo.com
1
11

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218