REPLICA ONLINE CONSTANTA

19° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
19° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Tânărul care dădea interviuri că vrea să-şi îndrepte viaţa a venit să-şi caute de muncă pe litoral, dar a juns să FURE din Cora!

Tânărul care dădea interviuri că vrea să-şi îndrepte viaţa a venit să-şi caute de muncă pe litoral, dar a juns să FURE din Cora!

Replica API 12 iulie 2018 | 00:00 244

Recidivist

Recidivist

sursa foto cracked.com

Marian Ț., născut în Mediaș, dar cu domiciliul în Brașov, are acum 28 de ani și a stat mai mult timp în închisoare pentru furturi. În anul 2014 vorbea, într-u interviu, despre faptul că vrea să-și îndrepte viața, relatând că a fost abandonat la naștere și crescut în centre de plasament. Însă, după acest episod, Marian a fost prins la Constanța, în Cora Brătianu, acolo unde fura de mama focului vreo 8 batoane de salam și 3 bucăți de cașcaval, precizând că a rămas fără bani și nu avea ce mânca. Dar nu s-a prezentat la proces, astfel că a primit o pedeapsă cu executare.

A fost condamnat în mai multe dosare pentru furt calificat de către Judecătoria Brașov, dar și pentru mărturie mincinoasă, fiind cercetat și pentru trafic de droguri. În 2014, după ce a scăpat de după gratii a relatat că a avut o viață grea, că a fost abandonat la naștere și că a crescut în centre de plasament, în bătăi crunte. Se pare că o familie din Belgia a vrut să-l adopte la un moment dat, dar cum adopțiile internaționale erau blocate atunci, nu a putut pleca. A rămas aici și a fost mutat de la o casă de copii la alta, a relatat el.

Prima dintre greșeli a fost că a furat de la patronul firmei la care lucra și astfel a ajuns după gratii. Apoi, tot el a relatat că s-a apucat de trafic de iarbă pentru că a văzut că se câștigă mai ușor banii în acest mod, dar a continuat și cu furturile. În 2014 era convins că se va îndrepta și că-și va schimba viața, spunând că libertatea este cea mai scumpă. Numai că nu prea a fost așa: a fost prins la Constanța, ... furând!

”În jurul orei 12.55, organele de politie din cadrul Secției 4 Politie Constanța au fost dirijate către complexul comercial C.B. , situat in mun. Constanța, unde o persoana de sex masculin a fost reținută de agenții de pază ai magazinului, întrucât a încercat să iasă din magazin cu produse, fără să plătească. Ajunși la fata locului , lucrătorii de politie l-au identificat pe inculpatul Ț. M., care a declarat oral faptul că a venit in mun. cu vărul său pentru a-și găsi un loc de muncă pe perioada estivală și întrucât nu au găsit loc de muncă și a rămas fără bani au intrat in supermarketul C. și au sustras produse alimentare din magazin pe care le-au introdus in geanta de umăr pe care o avea.

Bunurile găsite asupra inculpatului : 7 batoane de salam și 3 bucăți de cașcaval au fost ridicate de la acesta și predate societății, prejudiciul creat fiind de 188,03 lei, conform bonului fiscal depus la dosar.”, potrivit rolii.ro. Însă, chiar dacă i-au tot fost trimise citații și a fost căutat, tânărul nu s-a prezentat la instanță. Pe 27.06.2018, după ce judecătorii i-au contopit pedepsele, a rezultat cea de 1 an şi 10 luni închisoare în regim privativ de libertate. Decizia nu este definitivă și poate fi atacată cu apel.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Statul se scarpina la coaie cand vine vorba de copiii abandonati in centre de plasament,iar ei cresc stramb,fara un ajutor,fara o indrumare si ajung infractori
9
0
Asta asa va face toata viata--mamele acestor indivizi care si au abandonat copiii merita aruncate in marea neagra
6
1

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102