REPLICA ONLINE CONSTANTA

21.3° Constanța Mar., 7 Mai 2024
Anul XX Nr. 6722
21.3° Constanța Marți, 7 Mai 2024 Anul XX Nr. 6722
 

Tăriceanu: Iohannis vrea să amplifice emoţia în cazul tragediei de la Caracal, încercând să provoace căderea guvernului

Tăriceanu: Iohannis vrea să amplifice emoţia în cazul tragediei de la Caracal, încercând să provoace căderea guvernului

Replica API 29 iulie 2019 | 03:41 426

Preşedintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, a afirmat duminică, la Antena 3, că prin declaraţia făcută de preşedintele Klaus Iohannis acesta vrea să amplifice emoţia în cazul tragediei de la Caracal, încercând să provoace căderea guvernului.

"Declaraţia pe care a făcut-o acum preşedintele Iohannis, după câteva zile de somnolenţă completă, a fost absent în spaţiul public de când apărut această problemă, ne dezvăluie de fapt planul politic pe care îl are. El vrea să folosească această tragedie pentru a amplifica emoţia şi a încerca să repete ceea ce a făcut în 2015, dacă vă aduceţi aminte, după accidentul de la Colectiv. (...) Practic s-a trezit din somn şi vrea să facă un atac politic. De la cap la coadă declaraţia, lăsând prima frază de introducere, totul a fost un atac politic la adresa PSD şi ALDE", a declarat Tăriceanu.

El a spus că aşteaptă decizia preşedintelui cu privire la demiterea şefului STS, arătând că Iohannnis ar avea "interese să nu accepte".

sursa: stiripesurse.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Futuva-n gura sa va f-ut de psd-eii nenorociti! De doi ani de zile numai grija HOTILOR si puscariasilor ati avut-o si numai de ei v-ati ocupat! Ati facut praf justitia si statul de drept ca ne rad HOTII si criminalii in nas! Criminalul asta de la Caracal, care ucis cu bestialitate o tanara de numai 15 ani, o sa beneficieze si el de legile ticaloase ale lui tudorel toader si-o sa beneficieze si el de rescursul compensatoriu! Toate legile pe justirtie initiate de nicolicea, iordache, serban nicolae, puse in opera de sluga psd-ului tudorel toader toate ANULATE!
1
0
ia-mi cacatul la lins si muie de la prietenul tau hotul dragnea !!!
4
1
Are perfecta dreptate Tariceanu. KWI incearca sa isi puna guvernul sau sa aiba sanse la alegeri altfel multa multa muie si lui si celor care il vor vota pe neamt.
2
7
'Reati ai dracului de nenorociti si coalitia voastra penala care de aproape trei ani numai grija HOTILOR ati avut-o! Numai legi hotesti si pentru hoti ati facut de-am ajuns sa fim luati de pe strada si omorati! VOI sunteti adevaratii criminali si veti fi si voi judecati...PENALILOR!
6
2
Taricene tu traiesti in alta lume,aia cu dat cu mir pe cap si cu scutire de raspundere penala de catre colegi tai.In Romania reala toti directori de la stat,primari,medici,judecatori,politisti,sunt patroni pe tarlaua lor fiecare face ce vrea si nimeni nu ii intreaba nimic pentru ca Guvernarea PSD--ALDE are alte treburi "mai importante" nu sa se intereseze despre cum merg treburile in ROMANIA.
6
1
si tu ce vrei 4%- prtesedsinre, da doar la penitenciar
4
1
Bai mos senil, du-te in ma-ta la copii si vezi-ti de viata patetica!
5
1
Mosu e senil, Cine plm mai vrea guvernarea pe ulima 100 de m , lui tataie ai place sa se bage in seama si el acum poate nu uitata lumea de el la alegeri .
7
3
Foarte bine taricene. Vei ajunge si tu in puscarie. Foarte bine.
7
5
esti un jeg de caracter
7
3
Besinosul tariceanu are dreptate. Johanness vrea sa planga lumea si sa-l ceara ca prim,-ministru al guvernului sau pe julien ciolos. Ca la colectiv,hastagisti cu candele si ciolos in mare functie fara sa fie votat
10
7
tariceanu uita ca din cauza lui ca e peste 65 ani ,criminalul o sa stea jumatate din pedeapsa pe banii nostri la puscarie egile au fost macelarite ca sa isi scape pesedeii cururile de la puscarie
11
6
vrea sa ne-o suga la toti Romani!
12
8
Sa ne suga la pula turistul trist al plmele
7
10

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212