REPLICA ONLINE CONSTANTA

9.4° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
9.4° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

Tăriceanu şi alţi membri ai ALDE care candidează la alegerile parlamentare se vor înscrie în Pro România

Tăriceanu şi alţi membri ai ALDE care candidează la alegerile parlamentare se vor înscrie în Pro România

Replica API 20 octombrie 2020 | 00:00 1301

Preşedintele ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, se va înscrie în Pro România şi va candida pe listele acestei formaţiuni politice la alegerile parlamentare, informează un comunicat de presă, scrie Agerpres.

Călin Popescu Tăriceanu

Reprezentanţii ALDE amintesc că pe 8 octombrie conducerea partidului a aprobat protocolul de fuziune între ALDE şi Pro România, fuziunea urmând a fi validată pe 8 noiembrie la congres.

"Procedurile pentru organizarea alegerilor parlamentare în data de 6 decembrie prevăd ca termen de depunere a listelor la alegerile parlamentare data de 22 octombrie. Prevederile legale în cazul fuziunii a două partide obligă ALDE şi Pro România să candideze pe o listă comună, iar hotărârea Delegaţiei Permanente a ALDE de a aproba fuziunea cu Pro România implică obligaţia tuturor candidaţilor la alegerile parlamentare să candideze pe lista Pro România. Acest lucru presupune asumarea inclusiv a calităţii de membru de partid PRO România. Această obligaţie revine tuturor membrilor ALDE care urmează să candideze la alegerile parlamentare şi îl vizează inclusiv pe preşedintele ALDE, Călin Popescu Tăriceanu", precizează comunicatul transmis de ALDE.

Potrivit unor surse, în afară de Tăriceanu, din partea ALDE se vor mai afla pe liste, printre alţii, Varujan Vosganian, Anton Anton, Constantin Avram.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
L au prins clar cu cele 4 milioane de euro
0
0
Si Mircea Banias, la PNL...
0
0
Eu il votez pe Tariceanu indiferent in ce patid este. Se lupta cu gasca de vanzatori ai tarii
1
4
s-a dus si asta in cap...spor!
5
1
Nu-i votati oamenilor ! Nu sunt decat niste profitori !
6
2
Fripturisti. Cangrana tarii.
8
1
Spoer sa nu i voteze nimeni mai ales ca am vazut la Garantat 100 la 100 ca Tariceanu si a tras banii de la poluare sa si favorizeze vanzarea masinilor importate de el . De de nu se spune tare si la ore mai accesibile ca sa stie lumea cine sunt acesti oportunisti
7
1

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108