REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.4° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
18.4° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Tătăl uneia dintre fetele moarte în incendiul de la Beirut a încetat din viaţă. A făcut şoc la aflarea veştii că dosarul se rejudecă

Tătăl uneia dintre fetele moarte în incendiul de la Beirut a încetat din viaţă. A făcut şoc la aflarea veştii că dosarul se rejudecă

Replica API 8 iulie 2019 | 11:22 464

Tatăl Nicoletei Vasiliţeanu, una dintre tinerele moarte în incendiul de la Beirut, a murit luni dimineaţă, la Spitalul Judeţean Constanţa. Acesta fusese internat încă de săptămâna trecută, după ce i s-a făcut rău când a aflat că dosarul se rejudecă. Luni, 8 iulie, soţia bărbatului a aflat vestea cruntă.

Reamintim că dosarul Beirut se va rejudeca, deoarece unul din judecători s-a pensionat iar, conform procederilor, dosarul se rejudecă

Anchetatorii au dispus trimiterea în judecată a lui George Karam, patronul restaurantului Beirut, pe 5.08.2015, sub aspectul săvârşirii a două infracţiuni de distrugere din culpă - una în formă agravată, a infracţiunii de neluarea măsurilor legale de securitate şi sănătate în muncă, a infracţiunii de realizare a construcţiilor cu nerespectarea cerinţelor esenţiale a existenţei acestora - forma agravată, a infracţiunii de complicitate la abuz în serviciu, a infracţiunii de construirea fără autorizaţie într-o zonă construită protejată, a infracţiunii de primire în muncă a unor persoane fără încheierea contractelor de muncă, precum şi a 40 de infracţiuni de fals în înscrisuri sub semnătură privată. Alături de el, în fața magistraților au ajuns și SC Middle East Parteners SRL, Constantin Pavel, SC Tinel Cristi SRL, Dumitru Jurca, Gheorghe Nirlu, Sultana Nirlu, Florentina Gica Coroianu, Mihaela Zdru și Florin Iordache. Este vorba despre teribilul incendiu, în urma căruia trei tinere și-au pierdut viețile, în aprilie 2014. Dansatoarele Mihaela Tucă şi Nicoleta Vasiliţeanu, cât şi cântăreaţa Nicoleta Cengher au ars de vii în restaurantul morţii, aflându-se la mansarda localului.

M.P.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Taraganarea unui proces nu este pedepsita in Romania. Asta e una din tampeniile justitiei de la noi. Rusine. Cand amana procesul nu stia k urma sa iasa la pensie?? Un fel de favorizare mascata a infractorilor.
0
0
asa baieti ca se prescrie pana la urma
1
0
injustitia in romanica este pe cai mari si face ce vrea muschiu ei profitand desigur de legile facute de hoti in folosul talharilor
3
0
Daca unui om care nu are treaba cu procesul amanarile astea i se par exagerate cum o fi pentru parinti fetelor nu stiu,chiar daca moartea nu are legatura cu amanarea totusi au trecut cinci ani de la incendiu.Oare cati ani va mai dura un eventual recurs dupa prima decizie a instantei.
7
0
Corect scris..unul dintre judecatori se pensioneaza, nu unul DIN judecatori. Vai de justitia din Constanta! Mizerie.
7
1
Acum s-a pensionat un judecator de caz, maine altul nu stiu ce mai face si se tot rejudeca acest caz.Sunt familii distruse care nu mai rezista fizic si psihic la aflarea unor vesti uluitoare in cercetare. Ce nu este clar, urmele incendiului s-au putut constata, fetele acelea, victime,si-au pierdut viata, nereguli ale modului de functionare s-au gasit, atunci pentru ce aceasta tergiversare, se asteapta sa le dispara si familiile pentru a se inchide acest dosar?Saracii parinti sunt la un pas de a le lua-o mintea din loc.
11
0
Asta nu mai este justitie. Este o bataie de joc la adresa tuturor romanilor cinstiti.
19
0

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367