REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.4° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
14.4° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Telenovela ROMNED. Fosta soţie a milionarului supranumit ‘Regele plajelor’, acuzaţii de FALS!

Telenovela ROMNED. Fosta soţie a milionarului supranumit ‘Regele plajelor’, acuzaţii de FALS!

Replica API 26 aprilie 2018 | 02:09 1750

Bătălia pentru avere

Bătălia pentru avere

Victor Băldescu, supranumit „Regele plajelor”, a murit în aprilie 2015, la 63 de ani, din urma unui accident cerebral. Nici până la această dată însă, rudele milionarului nu s-au pus de acord în privinţa împărţirii averii, însă, de departe, cea mai aprigă este lupta pentru SC Romned Port Operator SA, societatea pe care defunctul Victor Băldescu a înfiinţat-o alături de cunoscutul Sorin Greavu.

Astfel, fosta soţie a lui Băldescu, Mariana Georgescu, susţine că Sorin Greavu a devenit acţionar majoritar al societăţii prin „tertipuri” şi, prin urmare, văduveşte moştenitorii de bunuri, lichidităţi şi acţiuni. De altfel, Georgescu, mama unuia dintre copiii lui Băldescu, a depus plângeri în atenţia parchetelor, iar în paralel s-a adresat instanţelor de judecată.

De dată recentă, Georgescu a făcut revenire pe acest subiect, solicitând organelor de anchetă să ia în considerare plângerile sale şi să urgenteze cercetările, ataşând noi probe şi formulând acuzaţii de falsuri în actele Romned. Georgescu susţine că inclusiv semnătura defunctului Băldescu ar fi fost „plăsmuită” pe mai multe documente!

„În ceea ce priveşte semnătura lui Băldescu Victor de pe procesul verbal depus de pârâta la termenul din 15.03.2017 (termen de judecată între părţile mai sus menţionate – n.r.), aceasta este una plăsmuită, după cum se poate observa cu uşurinţă prin compararea acesteia cu alte documente semnate de defunct (...)”, se arată într-un document depus de avocaţii Marianei Georgescu în atenţia Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice, Poliţia Sector 3 Bucureşti. Vom reveni.

A.C.

Vezi şi:

https://www.replicaonline.ro/aproape-doi-ani-de-la-moartea-regelui-plajelor-romned-o-avere-care-scapa-printre-degete-mostenitorilor-304466/

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Are dreptate Vali!
2
0
Fara caracter...
2
0
Eheheeee . . . toate se platesc pe lumea asta. Faptul ca, credinciosul in ghilimele, a profitat de faptul ca i se acorda maxima incredere si a folosit oportunitatea ! Si pana la urma, cine muncea sa faca poola mare la familia defunctului ? Auuud ? Ma consolez ca nemurirea nu e de vanzare !
7
0
Baldescu n-a infiintat societatea cu Greavu, ci i-a dat si lui 0,1% din actiuni ca il considera el un angajat credincios. Numai ca se insela, Greavu il fura din toate pozitiile.
8
1

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102