REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.1° Constanța Dum., 5 Mai 2024
Anul XX Nr. 6720
10.1° Constanța Duminică, 5 Mai 2024 Anul XX Nr. 6720
 

TERENTE de Ostrov, JUDECAT pentru TENTATIVĂ de OMOR

TERENTE de Ostrov, JUDECAT pentru TENTATIVĂ de OMOR

Replica API 20 septembrie 2020 | 00:00 3874

În urmă cu mai bine de 5 luni, Alin Constantin Argintaru era trimis în judecată pentru lovire sau alte violenţe, după ce a agresat un vârstnic. Victima a precizat că a fost lovită cu o sabie, însă există posibilitatea ca leziunile să fie produse prin lovire cu portiera unui vehicul. Agresorul este un client vechi al oamenilor legii, fiind condamnat în trecut la ani grei de închisoare pentru viol, lipsire de libertate și nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor.

Potrivit rechizitoriului, Florea M., în vârstă de 80 de ani, păştea oile pe marginea islazului de lângă lacul Oltina. La un moment dat, acesta a gonit o altă turmă de oi, în ideea de a nu se amesteca animalele între ele. La scurt timp, a apărut Alin Constantin Argintaru, care i-a aplicat acestuia mai multe lovituri cu un obiect ascuţit, cel mai probabil o sabie. Potrivit informaţiilor noastre, între agresor şi fiul vârstnicului ar fi fost un conflict mai vechi izbucnit pe fondul animalelor.

Instanţa a dispus schimbarea încadrării juridice

La termenul de judecată din 8 septembrie 2020, instanţa a dispus schimbarea încadrării juridice a faptei din loviri sau alte violențe în tentativă de omor. Astfel, cazul se va judeca la Tribunalul Constanţa.

Viol, lipsire de libertate și arme, în urmă cu mai bine de 10 ani

Argintaru a fost descris ca un Terente de Ostrov. În 2008 a fost condamnat definitiv la 8 ani de închisoare, după ce ar fi violat două adolescente. Acesta le-ar fi racolat pe domeniul public, le-a amenințat cu un pistol și cu sabia, după care le-a luat cu mașina, le-a dus la localul pe care îl administra și le-a violat. Argintaru a negat acuzațiile, inclusiv după ce a fost condamnat.

Citeşte şi: Terente de Ostrov a RECIDIVAT! Victima spune că a fost lovită cu SABIA!

Virgil STOIAN

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
un 7.66, parca, este cea mai ieftina solutie, sigur
1
0
Ce bine ca am scapat de satul ala imi aduc aminte cand ma plimbam cu vaca acum sunt in cernavoda ma cunoaste toata lumea ce poama sunt dar va arat eu pe viitor voi candida ca primarita sunt in stare am invatat pe camp cat eram cu vaca acum imi plac taurii batrani
4
2
Are ''sabia'' lui Terente ? Pai ala era cautat de toate muierile din Braila , toate vroiau sa fie ''spintecate '' de talharul Terente !
9
1
duduianu, etc.sunt lasati liberi sa faca multe rele ,dupa care cu cativa ani scapa si o iau de la capat , ei sunt clientii fideli ai societatii si viitorul ei!
7
1
asta e tampit la fel ca maica-sa
12
3
Bagat la sapun si rupt In coor. Draq de zdrente si secaturi
21
1
nu uita,justitia e de partea ta
4
11
Un gunoi. La fel ca toata familia acestuia.
24
2

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212