REPLICA ONLINE CONSTANTA

4.4° Constanța Mar., 19 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6673
4.4° Constanța Marți, 19 Martie 2024 Anul XX Nr. 6673
 

TERMICA. Locuitorii unui bloc din Năvodari au apă caldă pe ambele conducte. E REVOLTĂTOR!

TERMICA. Locuitorii unui bloc din Năvodari au apă caldă pe ambele conducte. E REVOLTĂTOR!

Replica API 24 septembrie 2018 | 00:00 557

Locuitorii blocului G28 din localitatea Năvodari se confruntă cu o situaţie bizară, spunem asta pentru că nici reprezentanţii Termica nu doresc să explice cu exactitate cetăţenilor ce se întâmplă de fapt. În sepranţa că vom afla un răspuns, aceştia nu de negăsit atunci când îi contactăm telefonic. Cu toate acestea, povestea locatarilor blocului G28 au ajuns într-o situaţie delicată din cauza faptului că pe ambele conducte curge apă caldă. Dacă unii au rămas complet fără apă caldă la robinet, alţii “se răsfaţă” pe două conducte. Situaţia nu este deloc roz pentru locatarii blocului în caz, aceştia fiind nevoiţi să consume apă caldă chiar şi atunci când nu este necesar, iar facturile la final de lună riscă să rămână neachitate din cauza imposibilităţii de plată.

Termica Năvodari le pune iar probleme năvodărenilor. În timp ce unii sunt lispsiţi complet de apă caldă, alţii „beneficiază” de aceasta pe ambele conducte. Mai exact locatarii blocului G28 din oraşul Năvodari s-au trezit cu o nouă surpriză din partea operatorilor Termica Distribuţie Năvodari. Aceştia au constatat că apa caldă curge pe cele două conducte, fiind obligaţi în acest fel să consume apă caldă deşi nu este necesar. Greul vine la final de lună în aceste condiţii pentru că factura ar putea să crească atât de mult încât aceştia să nu poată face faţă cheltuielor. Una dintre locatare şi-a strigat nemulţumirea pe internet, aceasta spunând că va folosi maşina de spălat şi va consuma apă caldă deşi nu era necesar, iar pagubele financiare ale cui sunt.

„Poveste de Navodari... [...] Vin seara acasă şi ce credeţi ? Descopăr cu stupoare că pe conducta de apă rece curge apa caldă, iar pe cea de caldă curge rece! Deci domnilor Dorei de Năvodari ori aţi făcut-o din prostie ori aşa vi s-a spus. Oare vrea Termica să-şi recupereze banii furaţi de cei de sus de la proştii de consumatori ? Eu mâine trebuie să bag maşina la spălat. Pe conducta de apă rece curge apă caldă!

Deci o remufez pe cealaltă conductă. Voi consuma apa rece înregistrată ca apă caldă. Deci domnilor ... Mie cine-mi plăteşte pierderea? Dacă nu plătesc îmi luaţi apometrul sau mă daţi în judecată, dar pentru situaţia asta cine răspunde? Ruşine Termica!”, a declarat aceasta.

De asemenea, problema a fost expusă în mediul online şi de o altă locatară a blocului în caz. Aceasta confirmă situaţia actuală cu care se confruntă toţi locatarii blocului G28. “Totuşi, unde este apa rece din G28? Până acum parcă se dădea apă caldă cu porţia, de câteva zile şi pe o conducta şi pe alta avem apă caldă?A venit Grinch cumva în cartier şi a furat apa rece ca şi Crăciunul?!? Să fie veselie de apă caldă, zic... Risipă şi lipsă de interes...

Mai vin şi vecinii după bani de reparaţii după care îi dau înapoi, cică fac ceilalţi gât ca e mult. Îmi place mie apa caldă, dar nici aşa...Chiar nu există nimeni în tot oraşul ăsta care să poată lua măsuri? Suntem chiar uitaţi de lume?!? Eu înţeleg că este un bloc de garsoniere, care după părerea altora mai bine nu ar exista, dar uite că există un bloc G28 care are probleme... Este al oraşului şi cred că oraşul ăsta este condus de cineva, sau nu?!?”, susţine aceasta.

Reamintim că reprezentanţii Termica Distribuţie Năvodari anunţau în cursul săptămânii trecute că numai locatarii blocurilor care au achitat datoria curentă în proporţie de 80% rămân branşate, în schimb ceilalţi contribuabili care nu au atins acest “target” trebuie să se obişnuiască cu lipsa apei calde… până la achitarea debitelor.

Paula SOLOMON

Citeşte şi: În atenţia năvodărenilor! Numai locatarii blocurilor care şi-au achitat 80% din datorie se bucură de apă caldă!

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
care si-a pus centrala recent...furnizeaza apa calda non stop verificati acolo
2
0
Seful hotilor....dar lasa ca v a veni si vremea lui
4
0
locuitorii unui bloc din Navodari sunt idioti. cel putin unul dintre ei are un bypass la o masina de spalat, baterie sau boiler care afecteaza instalatia intregului imobil.
9
1
... e director la ECOTERM si haleste o leafa imensa , nu e de mirare ! Cum p.l.m. si pe ce criterii de specialitate a ajuns militianu ala chior sef acolo ... Matei stie !
6
0

REPLICA

LOTO

6/49
294439101410
5/49
31213917-03-20243 0 1 5 5 7 6
joker
371118333920