REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.4° Constanța Mie., 8 Mai 2024
Anul XX Nr. 6723
14.4° Constanța Miercuri, 8 Mai 2024 Anul XX Nr. 6723
 

TEROARE în VIILE NOI! LOCUITORII SUSŢIN CĂ SE CONFRUNTĂ CU UN CAZ DE GENUL ‘CRIMINALEI DE LA METROU’ – VIDEO!

TEROARE în VIILE NOI! LOCUITORII SUSŢIN CĂ SE CONFRUNTĂ CU UN CAZ DE GENUL ‘CRIMINALEI DE LA METROU’ – VIDEO!

Replica API 17 ianuarie 2018 | 00:00 436

‘Copiilor le este frică să mai umble pe stradă!’

‘Copiilor le este frică să mai umble pe stradă!’

Mai mulți locuitori din zona Viile Noi a municipiului Constanța au ajuns la disperare din pricina unei vecine care, după cum susțin ei, efectiv îi terorizează. În una din edițiile trecute, cotidianul ”Replica” de Constanța a publicat un articol prin care era descrisă soarta unei femei ce era agresată de fiu! Însă, se pare că adevărul ar fi undeva la mijloc și asta pentru că vecinii au reacționat și au precizat că, de fapt, femeia este cea care are probleme psihice. Oamenii se tem să nu se ajungă într-o situație similiară cu cazul ”criminala de la metrou”. De menționat este și faptul că vârstnica a lipit un mesaj pe poartă, destinat fiului ei: ”În această curte nu mai intri decât cu Procuratura! Pericol de explozie”.

O vârstnică din Constanța, care locuiește pe strada Sergent Scarlat Drăgan, din Viile Noi, în apropiere de piața din Km 4-5, este considerată de către vecini un real pericol. Aceștia susțin că femeia are probleme psihice, a fost internată și la Palazu, dar ar fi fugit.

”Nu știm ce să mai facem! Efectiv nu știm, pentru că acum a rămas și singură în casă, fiul ei având interdicție. Dar femeia are probleme serioase. Copiilor noștri le este frică să mai umble pe stradă sau să stea singuri în casă! De câte ori ne vede începe să țipe că ne dezbracă, că ne drege, că ne face.

De injurii nici nu mai zic. Am ajuns toți să mergem cu teamă spre locuințe. Ne aruncă în curți gunoaie, saci întregi! Ne pune sticle în poartă, farfurii la roțile de la mașini. Se ia de copii... Este înfiorător să locuim în preajma unui om atât de periculos. Ne e teamă să nu se ajungă ca în cazul criminalei de la metrou”, au spus, pentru ”Replica”, locuitorii zonei.

Se pare că femeia ar consuma și băuturi alcoolice și atunci ar deveni și mai agitată. Precizăm că, în urmă cu puțin timp, cotidianul ”Replica” a publicat un material prin care relata situația unei vârstnice, care susținea că este agresată frecvent de către fiul ei. Aceasta preciza că a fugit din casă în picioarele goale pentru a se salva și numai ea știe cum a trecut prin tot calvarul. A cerut ordin de protecție în instanță, iar, pe 14 decembrie 2017, magistrații i-au admis cererea, mandatul de protecție având valabilitate 6 luni. Fiul acesteia a depus apel, care s-a înregistrat la Tribunalul Constanța, termenul fiind fixat pentru data de 25.01.2018.

Mesaj pe poartă pentru fiu: ”Nu mai intri decât cu Procuratura, PERICOL de EXPLOZIE!”

Însă, așa cum este precizat și mai sus, anumiți vecini susțin că lucrurile nu stau chiar așa: ”Nu știu dacă a lovit-o vreodată, de ce să vorbesc. Nu am văzut. Știu că se certau, asta da. Femeia i-a vândut fiului tot din casă. Era disperat omul, nu mai știa ce să facă. O dată eram la poartă cu polițiștii și cu fiul respectivei, iar în momentul acela ea suna la 112 și spunea că o bate! Vă dați seama, și nu s-a întâmplat doar o singură dată.

Este cunoscută în zonă cu probleme psihice. Iese pe stradă țipând, înjurând, se ia de toată lumea. Fiul ei a ajuns să stea în chirie, iar noi am rămas cu ea pe cap. Înainte putea el să mai solicite o internare la Palazu, dar acum? Că nu are voie să se apropie de ea. Am tot sunat și noi la Poliție, dar mai mult de o sancțiune nu au ce să-i facă. Ambulanța o duce până la Spitalul Clinic Județean de Urgență Constanța și apoi nu are ce să-i mai facă dacă ea refuză spitalizarea la o unitate medicală de specialitate. Nu știm ce să facem. Chiar nu știm...

Dar trăim în teroare. Nu vrem decât liniște, mai ales pentru copii, care plâng când trebuie să ieșin din casă”, au mai spus oamenii, susținând încă o dată că un asemenea om bolnav și periculos este ca o bombă cu ceas și oricând ar putea fi înregistrat un caz similar ”criminalei de la metrou”.

De asemenea, oamenii au mai precizat și faptul că o vecină a fost fugărită de către respectiva bătrână și amenințată cu o farfurie spartă! Și, din câte se pare, scandalurile sunt frecvente în zona respectivă. În plus, femeia a pus și un mesaj pe poartă, destinat fiului său: ”În această curte nu mai intri decât cu Procuratura! Pericol de explozie”. Pe această cale, locuitorii zonei cer autorităților să se ia măsuri pentru a avea parte și ei de liniște.

Liliana CHIRU

Video:

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ziar de cacat.Zic sa o decalotezi in cavitatea bucala du cu aia care tea kkt.Dupa puteti veni sa va predau lecti de buna cresinta si comunicare.Altfel cetatene esti spaaart de mult in rect si acum flatulezi pe gura.
1
0
Oameni bolnavi...
1
0

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212