REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.3° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
12.3° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

TEROAREA unei familii din Palazu Mare: ”Zburau geamurile și ea URLA să-i dăm bani de țigări”

TEROAREA unei familii din Palazu Mare: ”Zburau geamurile și ea URLA să-i dăm bani de țigări”

Replica API 12 iunie 2018 | 00:00 322

Dosar penal, anchetă în desfășurare

Dosar penal, anchetă în desfășurare

sursa foto: scg-wakeupcall.blogspot.com

O familie formată din doi vârstnici, din Palazu Mare, susține că a trecut prin clipe de teroare! Oamenii au relatat, pentru ”Replica”, că s-au trezit în miez de noapte cu o vecină, în vârstă de circa 40 de ani, în curte, care a început să le spargă geamurile imobilului, să arunce cu diverse obiecte și să amenințe, toate acestea pentru a primi bani de țigări. Pentru a scăpa cu bine, cei doi i-au ultimii bani din casă, respectiv suma de 17 lei. La fața locului au ajuns oamenii legii din cadrul Secției 2 Poliție, care au declanșat cercetările, în cauză fiind întocmit dosar penal.

Totul s-a petrecut la data de 8 iunie anul curent, în jurul orei 4.20 dimineața, pe strada Santinelei din Palazu Mare. Chivuța R. a relatat, pentru ”Replica”, că a trecut prin clipe de coșmar și că, în continuare, se teme atât pentru viața ei cât și pentru a soțului.

”Ne-am pomenit cu ea peste noi. Efectiv ne-a luat din somn, din pat. A spart geamul de la dormitor și răcnea foarte tare să-i dăm bani de țigări, 20 de lei, că altfel ne omoară. Nu striga decât așa: dați-mi bani, să fiți voi ai dracului, că vă omor! Ne-am panicat, geamurile zburau peste tot, soțul se chinuia s-o țină să nu intre în casă, iar eu căutam banii.

Mai aveam 17, 5 lei, toți banii până la pensie, să ne ajungă măcar de pâine. I-am dat numai să scăpăm. Însă, până să-i dăm, a luat cușca la câine și a aruncat cu ea, să omoare cățelul, a rupt umbrela, a spart… A venit Poliția, a luat probe, eu știu ce a făcut…Dar ea a intrat prin efracție la noi, că a sărit gardul. Poarta era încuiată. Polițiștii au luat-o și pe ea, au dus-o și la Psihiatrie, dar seara era înapoi. A venit cu o mașină claxonând de zici că era mireasă și apoi stătea în curte, fuma și își bătea joc de noi, spunând că ea nu va păți nimic pentru că are relații”, a declarat, pentru ”Replica”, Chivuța R..

Tot ea ne-a relatat că vecina recalcitrantă are ceva probleme psihice și că a bănuit de mai multă vreme acest aspect. "Mai intra pe la noi prin curte de ne trezean cu ea prin spate și spunea: dă-mi cafea, dă-mi aia… Ne repezea, ne speriam, vă dați seama. De atunci ne-am zis că sigur are ceva probleme. Și pe aste se bazează și acum, că e bolnavă și nu va răspunde penal.

Dar atunci, stau eu și mă întreb, cum de are voie să aibă grijă de copilul ei minor, în vârstă de 8 ani, de care, efectiv, își bate joc? Dra cu noi cum rămâne? Are probleme psihice, da, dar poate să intre peste noi oricând și să ne omoare, nu?”, a mai spus femeia. Oamenii legii au precizat că este un dosar în lucru și se vor lua măsurile legale ce se impun. Cercetările continuă.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Daca e bolnava psihic cum are in ingrijire un minor??
1
0
Bolnavul psihic luat in evidenta nu raspunde penal in schimb raspunde cel care il are in intretinere,asa ca....
1
0
Statul in Romaia este ceva simbolic. De fapt,tara este condusa de urmasii celor ce au pus mana pe tot dupa uciderea lui Ceausescu. Sa fim seriosi,nici un om,nici macar Iisus nu poate sa faca ceva la nivel national fara sprijin. Ei bine sprijinul lui Ceausescu a luat puterea,a mascat totul prin asa zise partide politice si daca istoria merge normal,ei se opun. Normal ca da ! Indobitocesc oameni cu ,,hastagi'',fac tot felul de crime sociale ca sa stea la butoane. ,,,A fost nevoie sa moara tineri ''',....ce ziceti de Colectiv? Istoric,nu erau incendii in cluburi si se fuma in draci.
1
0
La noi totul e posibil. Infractorii stau in libertate ca nu isi bat ei capul cu dosare si cercetari. Abia dupa o crima intervin , pana atunci lasa dosarele intr-un sertar si asteapta mult si bine sa se faca dreptate. Puteau fi parintii nostri, acei oameni sunt in varsta nu au puterea de a lupta asa cum ar face-o unul de 20sau 30 ani. Deci Sa se ia masuri iar nebuna la nebuni unde ii este locul. Autoritati treziti-va , o sa imbatraniti si voi si ce semanati aia o sa culegeti. Azi sunt ei maine voi. Oare mai suntem in siguranta? Va platim salariile , faceti-va treaba.
5
2
Dosar in lucru, pana ii vine randul sa fie solutionat , ea face ce vrea daca are cu adevarat ceva probleme sau face pe nebuna tocmai pentru a obtine bani si bunuri.Cu ce au gresit batranii ca sunt vecini cu ea? De ce trebuie sa le fie tulburata linistea si batranetea? Daca li se intampla parintilor mei si o gaseam in curte la ora aia, era legata fedeles pana venea politia.Incalci o proprietate, ameniti cu moartea ...si esti in libertate?!!!.
4
1
Cred ca cei care au comentat mai jos, se refera la atacatoare nu la batrani.
4
0
Sunt romani si puteau sa fie parintii vostri in situatia asta.ganditi inainte sa scrieti nu sunt numai tigani in Palazu iar tiganii nu preau au pensii dar cine sa gandeasca?
2
2
...romi sau tigani pentru sapun....
7
3
Sunt romi sau tigani?
9
2

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108