REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.6° Constanța Mie., 1 Mai 2024
Anul XX Nr. 6716
15.6° Constanța Miercuri, 1 Mai 2024 Anul XX Nr. 6716
 

ŢIGĂNIE! S-au încins la dans pe covorul roşu, în cartierul Palas!

ŢIGĂNIE! S-au încins la dans pe covorul roşu, în cartierul Palas!

Replica API 13 septembrie 2018 | 00:44 890

A plouat cu amenzi pe litoral! Marţi, 11 septembrie a.c., polițiștii locali care se aflau în exercitarea atribuțiilor de serviciu în cartierele constănțene Anadalchioi, Brotăcei, Cireşica, Trocadero, Coiciu, Dacia, Tomis 3, Tomis Nord, Henry Coandă, Tomis Plus, Palazu Mare, Badea Cârțan dar și în alte zone de interes ale municipiului Constanța au aplicat 229 de amenzi contravenționale în valoare totală de 88.611 lei pentru mai multe fapte ce contravin legii.

Nunta unor persoane de etnie romă a fost stricată de poliţiştii constănţeni! Aceştia au depăşit orice limită a bunului simţ, dar şi normele legale, deranjând prin muzica tare şi forfota infernală de pe stradă, odată ce şi-au întins şi covorul roşu în cartierul Palas. Astfel, polițiștii locali au sancționat contravențional două persoane din municipiul Constanța care erau responsabile de organizarea unor nunți cu lăutari care foloseau instrumente de sonorizare cu un volum fonic ridicat.

La evenimente participau mai multe persoane persoane care tulburau liniștea locatarilor din cartierul constănțean Palas.

Ambii organizatori au fost amendaţi contravențional. Astfel, poliţilştii locali au aplicat o sancțiune contravențională de 200 lei pentru persoana responsabilă de organizarea nunții de pe bulevardul I.C Brătianu şi 2 sancțiuni contravenționale în valoare de 600 de lei pentru organizatorul nunții de pe strada Dâmbovița. Acesta a tulburat ordinea și liniștea publică a vecinilor limitrofi și a depozitat pe domeniul public materiale și obiecte (mese, scaune), îngreunând traficul rutier și pietonal din zonă.

Ca urmare a intervenției efectuate de către polițiștii locali manifestările publice nelegale au încetat, iar zonele afectate au fost igienizate de participanți în prezența oamenilor legii.

De asemenea, tot marţi a fost dispusă și o măsură complementară de imobilizare a unui vehicul cu tracțiune animală. Atelajul hipo a fost depozitat într-un loc special amenajat al autorității publice locale.

"Pentru prevenirea săvârșirii unor astfel de fapte antisociale solicităm cetățenilor care întâlnesc astfel de cazuri să ne acorde sprijinul pentru identificarea lor sesizând Dispeceratul Poliției Locale Constanța 0241484205, iar echipajele noastre vor interveni în regim de urgentă. Pentru utilizatorii aplicației whatsapp numărul de contact este 0799606142 cu rugămintea de a transmite fotografii cu ceea ce constată, locul și alte date care să ne permită identificarea rapidă și tragerea la răspundere a acestora.

Scopul Direcției Generale Poliția Locală Constanța nu este acela de a-i amenda pe cetățeni sau de a-i împiedica să desfășoare anumite activități în limite legale, ci acela de a crea un climat de ordine și siguranță publică în municipiul Constanța.", au precizat reprezentanţii Poliţiei Locale Constanţa.

P.S.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Iti place Fagadau?de ce nu i-ai dus pe toti acolo, mi i-ai pus in HCoanda sa imi distruga linistea..vei plati tu,blestemele oamenilor din zona te vor ajunge,oameni chinuiti sa te voteze astia..ai invatat lectia de la Mazare
2
0
si cand te gandesti ca tiganii pe vremuri erau numiti ... bunuri agricole insufletite
2
0
S a maritat mama cu al treilea concubin al ei!
9
0
Cel mai bun tigan e tiganu' mort,din ei se fac produse de igiena,iar din rotule zaruri cica poarta noroc la barbut!
18
0
Prapaditilor, imi este rusine ca niste incapabili poarta numele de politisti, vai de mama voastra, 4 masini de politie locala, 1 echipaj politie nationala, si au dat DOUA amenzi? Cand tiganii au blocat Bd Bratianu de se facuse coada de masini din palas pe Aurel vlaicu pana in Mamaia? Doar doua amenzi? Pe voi asazisi politisti ar trebui sa va amendeze, sunteti penibili, stati sa va dea tiganii ce scria pe numerele lu ala din Suedia Scarbe si gunoaie de autoritati, asta meritati, sa va incalece tiganii si taranii precum Dragnea. Sa va fereasca dumnezeu, daca se unesc astia, reinvie comunismul!
10
2
Descremenareeee,mo! A venit politia,am aratat planul de zbor,am platit aterizarea si tot ne-a dat amenda,mo! Cand a venit politia ,,au zburat,, mesenii si nu au mai dat darul,s-a furat si mireasa iar mirele s-a speriat si a fugit ca era dat in urmarire.Politia ne-a stricat nunta,avem pierderi mari.Cine ne despagubeste? Avea mireasa o limuzina,a confiscat-o si pe aia cu tot cu cal.Asteptam politia sa achite daunele!!!
14
1
Gen. Antonescu avea dreptate.
21
0
si cati platesc amenda ?
15
1
Vrajala, politisti au stat cu noi n au oprit petrecerea.....n au avut curaj, au stat si ei la nunta
3
9
Cred ca esti trista si nefericita ca n-ai gasit si tu o pula sa sugi in ultima vreme asa ca ti-ai bagat borcane de zacusca in pizda si te cam doare pizda. Ofofofof. Muie HASHTAG REZIST
3
13
Ciorilor la un moment dat cineva tot o sa va impuste....era un moment prielnic sa va calce cineva cu masina ca erati la gramada....natie spurcata mai sunteti...meritati tinuti in lanturi si biciuiti ca ultimii sclavi...futu'va'n gura de ciori imputite...
20
0
Sunt trista si nefericita deoarece Constanta a devenit o adunatura de turci tigani si moldoveni violatori din Vaslui.
13
6
si sapun dupa aceea.....
15
0
tigan gaz cuptor - in aceasta ordine...
20
0
Replica ....Tiganie....ii faceti pe altii tigani dar voi,REPLICA, cum explicati nepublicarea situatiei ca 500 de oameni au platit bilet la un tren cfr si pe peron a oprit in fata lor locomotiva si un vagon?!!!!Intamplarea asta petrecuta in judet si nepublicata e TIGANIE.Asteptam stiri din sighetu marmatiei, colt cu vivo.
13
2
200 lei ? aia e amenda ? puteai sa imi dai 20000 ca ma pisam pe ea si pe voi
15
6
S-a castaorit johnny deP al nostru cu anjelina de la gradinita grupa mijlocie.Cine are ceva impotriva sa-l ia pe johnny dePwla
13
8
La astia trebuie cea mai mare amenda politoa locala imi place de voi ca intrati in tigani dar dati amenda mai mare la astia
18
1
Politistilor nu le ajung un salariul de la stat .Mai trebuie si spaga
2
17

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272