REPLICA ONLINE CONSTANTA

7.2° Constanța Mie., 22 Mar. 2023
Anul XX Nr. 6310
7.2° Constanța Miercuri, 22 Martie 2023 Anul XX Nr. 6310

Toate relele la Costinești! Se fură până și tonomatele cu surprize. Video

Toate relele la Costinești! Se fură până și tonomatele cu surprize. Video

Replica API 24 iulie 2022 | 19:38 2186

În acest sezon estival, se pare că nu doar turiștii dau năvală la Costinești ci și hoții, care par să se înmulțească pe zi ce trece. Cea mai recentă întâmplare a avut loc în cursul serii de joi, 21 iulie a.c., în stațiunea tineretului. Dacă până acum se furau articole vestimentare sau loțiuni de protecție solară, iată că tâlharii au dat năvală și la tonomatele cu surprize. Povestea a fost una cu final fericit pentru patronal magazinului, întrucât hoțul a fost zărit în timp ce încerca să plece cu tonomatul de către o femeie. Patronii locației au declarat că au depus o sesizare la poliție.

Sezonul de vară este în toi, iar odată cu el se pare că își fac apariția și hoții. Și cum cel mai propice loc de acționat este litoralul, aceștia au ”aterizat” în Costinești și au început să fure absolut orice este posibil. Începând de la mezeluri, articole vestimentare, parfumuri, băuturi alcoolice și chiar tonomatele cu surprize. Da, ați citit bine, chiar și tonomatele cu surprize pentru cei mici.

Cea mai recentă întâmplare a avut loc în cursul serii de joi, 21 iulie a.c., într-un magazin de lângă parcul de distracții din Costinești, în jurul orei 22:25. Un bărbat, probabil dorind să-I facă copilului o bucurie, a furat un întreg tonomat cu diferite jucării pentru cei mici. Din păcate pentru el, acesta a fost surprins de către o femeie care a alertat de îndată proprietarii magazinului.

Tomis Park 1 - Ad.
Tomis Park 1 - Ad.

Contactați de către reporterii Replica, reprezentanții magazinului au declarat că s-a depus o plângere la Poliție, iar bărbatul a fost identificat.,,A furat tonomatul cu biluțe. Am avut noroc că a fost văzut de către o femeie de la un alt magazin și ne-a sunat. Am depus plângere la poliție, iar bărbatul a fost identificat”, au transmis aceștia.

Citește și:

HOȚII fură pe LITORAL doar WHISKY BLACK LABEL! VIDEO

Deghizați în turiști, mai mulți indivizi au intrat la furat într-un magazin din Costinești

Metoda „Turistul”, noua găselniță de furt la Costinești

Video:

Andreea VREJOIU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
statiunea hotiloe si securistilor s.a depasit cantitatea critica de hoti asa ca a urmat. nucleara
0
0
Are maini doua picioare e GREA MUNCA ......In banci angajate cu HOATE au furat pensiile necajitilor l in statiune alt tip de hotie.....
1
0

REPLICA

LOTO

6/49
21513104736
5/49
29263182225
joker
4561015219