REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.4° Constanța Vin., 3 Mai 2024
Anul XX Nr. 6718
15.4° Constanța Vineri, 3 Mai 2024 Anul XX Nr. 6718
 

Tomată Cătalin, fostul iubit al Elenei Basescu, s-a logodit! Și-a cerut iubita de soție într-un cadru de vis

Tomată Cătalin, fostul iubit al Elenei Basescu, s-a logodit! Și-a cerut iubita de soție într-un cadru de vis

A.F. 2 noiembrie 2022 | 00:00 1190

Tomată Cătalin, fostul iubit al Elenei Basescu, s-a logodit! Unde s-a petrecut momentul special, dar și cât de fabulos e inelul cu diamante ales de fostul partener de viață al fiicei lui Traian Băsescu?

La trei ani de la despărțirea de Elena Băsescu, Cătălin Gheorghe, zis Tomată, și-a refăcut complet viața. Afaceristul și-a cerut iubita de soție într-un cadru de vis, cu un inel cu diamante cu multe carate.

În imagini se vede că cei doi îndrăgostiți au ales o locație exotică pentru acest moment memorabil din viața lor. După zâmbetul afișat de viitoarea soție, Tomată Cătălin a reușit să o impresioneze din plin pe partenera lui, scrie click.ro.

Cu siguranță, cei doi nu vor uita niciodată această clipă, nici peisajul de vis și nici inelul cu diamante.

Elena Băsescu și Tomată Cătălin s-au despărțit la finalul lui 2019 și au împreună o fetiță, pe Anastasia. Cei doi au custodie comună și petrec mult timp împreună cu fiica lor.

Dacă fostul iubit al Elenei Băsescu intră din plin acum într-o nouă etapă importantă a vieții lui, fiica lui Traian Băsescu nu a mai apărut la brațul vreunui bărbat după despărțirea de Tomată.

Elena Băsescu și Tomată Cătălin

Recent, totuși, au apărut zvonuri că EBA s-ar fi întâlnit cu George Stanciu, afacerist cu o sumă impresionantă în cont și un trecut pe scena politică. Acesta a fost consilier local PSD Ploiești, poziție din care a demisionat în anul 2013.

De la despărțirea de Tomată Cătălin (30 de ani), Elena Băsescu (42 de ani) și-a dedicat tot timpul pentru a fi o mamă de excepție pentru cei trei copii ai săi, Sophia, Traian și Anastasia.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
da,veselie.m***e s-a dus dupa armana lui
0
0
Normal s-a ales cu ceva bani suportind-o linga el.
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272