REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.6° Constanța Mie., 1 Mai 2024
Anul XX Nr. 6716
15.6° Constanța Miercuri, 1 Mai 2024 Anul XX Nr. 6716
 

Traian Băsescu bagă bățul prin gard: 'Eu nu exclud posibilitatea ca Dragnea să fie achitat'

Traian Băsescu bagă bățul prin gard: 'Eu nu exclud posibilitatea ca Dragnea să fie achitat'

Replica API 13 octombrie 2018 | 00:15 352

Fostul preşedinte Traian Băsescu a declarat, joi seară, că nu exclude posibilitatea ca liderul PSD, Liviu Dragnea, să fie achitat în dosarul angajărilor fictive de la Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Teleorman, fiind vorba despre un apel la completul de cinci judecători, dintre care unul a fost numit. Băsescu apreciază ca fiind ”puţin o nerespectare a legii” la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie (ÎCCJ).

Fostul preşedinte Traian Băsescu a fost întrebat, joi seară, la B1 TV dacă consideră că Liviu Dragnea va finaliza proiectul anmistiei şi graţierii şi a răspuns: ”Nu. Eu m-aş bate pentru achitare. Eu nu exclud posibilitatea ca Dragnea să fie achitat. Văd că tot songul public este Dragnea va fi condamnat. E complet de cinci”.

Acesta a apreciat, însă, că ”nu ştii niciodată ce se întâmplă”.

”Nu ai cum să fii liniştit. Eu aş spera”, a mai spus Băsescu.

Acesta a afirmat că nu toţi cei cinci judecători au fost aleşi prin tragere la sorţi, ci doar patru, iar al cincilea a fost numit.

”Adică, puţin o nerespectare a legii. Tocmai la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, că, totuşi, din 2004 toţi cei cinci judecători din completele de cinci trebuiau să fie traşi la sorţi”, a mai spus Băseascu.

Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a stabilit pentru 8 octombrie data de desfăşurare a primului termen al apelului în dosarul angajărilor fictive de la Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Teleorman, dosarul fiind repartizat completului de cinci judecători P1 - Penal condus de vicepreşedintele instanţei supreme Iulian Dragomir.

Liviu Dragnea declara, la Antena 3, că se urmăreşte să fie ”băgat la puşcărie” de un complet de la ICCJ făcut cu încălcarea legii.

Sursa: stiripesurse.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Acum, cu legile justitiei facute de nicolicea, ciordache si menestrelul justitiei si-al lui dracnea, tontonel toader, face ca DNA sa ramana ca o coaja de nuca, miezul l-au papat HOTII. Cu legile astea cine mai lupta impotriva coruptiei! P-ulea se mai atinge acum de HOTI. Ne jefuiesc si ne rad in nas, ptr. ca, chiar suntem prostii prostilor cand stam asa nepasatori ca la o piesa de teatru. Proasta.
0
0
Basescu le-a taiat macaroana la toti pensionarii bugetari si militari scosi la 40-50 ani la pensie, cu pensii babane, de care nu aveai loc sa muncesti pentru ca lacomii astia se bagau tot ei! Incasau si pensii si salari! Base ia pus sa aleaga: ORI PENSIE ORI SALARIU. Din doua una. Base le-a taiat unghiile hraparete la toate cozile de topor. Pensia, sa fie calculata dupa dupa CONTRIBUTIVITATE tot Base a dat-o!Dar a venit PSD si le-a umplut troaca la godaci! Asta se cheama ka-i bine?! SHEET.
1
0
A TAIAT PENSIILE SI SALARIILE IN TIMP CE GASCA LUI INCASA BANI GREI DE LA ANRP!
2
2
Vomit pe chelia lui.
1
2
Ce dor o sa ne fie de Basescu! El a dat LEGE ca toti hotii astia din parlament, primarii, CJ..etc. sa aleaga: Vor sa faca afaceri sau vor in demnitati publice? Atunci au ales. Unii in privat altii demnitari in fubctii publice. Tot Basescu a anulat toate pensiile speciale si a dispus: Calculul tuturor pensiilor sa se faca dupa CONTRIBUTIVITATE, nu dupa altceva! Si a LEGIFERAT. Bine.
4
2
Pentru noi sunt inamici dar se apara intre iei Basescu stie ce vorbeste.
6
1
Basescu poate baga batul si prin cacat,oricum el nu mai conteaza.
4
5
O luam si noi pe Nutzi la ranga?
3
4
Ce a facut el cel mai bine ?.A bagat batul prin gard .
1
4
Iar bravul comandant suprem a basit ceva, ziarul de casa Replica preia la secunda.
4
3
cazul se prescrie. UN ABUZ. se prescrie din lipsa de interes nu pt ca jjustitia este cumparata
3
6
Pai nea Traiane,din moment ce esti liber,ne putem astepta la acelasi lucru si in cazul lui Dragnea!
9
8

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272