REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.6° Constanța Vin., 3 Mai 2024
Anul XX Nr. 6718
11.6° Constanța Vineri, 3 Mai 2024 Anul XX Nr. 6718
 

Traian Băsescu i-a cântat prohodul lui Cumpănașu: Nu-i dau șanse la prezidențiale

Traian Băsescu i-a cântat prohodul lui Cumpănașu: Nu-i dau șanse la prezidențiale

Replica API 2 septembrie 2019 | 01:40 540

sursa foto: captură video

Fostul președinte Traian Băsescu a declarat duminică la România TV că nu-i dă nicio șansă lui Alexandru Cumpănașu la alegerile prezidențiale.

„Nu-i dau sanse pentru ca multi vor pune zbaterea lui legata de drama Alexandrei pe seama intentiei de a candida si va pierde foarte mult. Sunt convins ca foarte multi vor pune atitudinea lui pe seama faptului ca a vrut de la bun inceput sa candideze la prezidentiale. Sincer sa fiu nu am convingerea ca dl Cumpanasu era unul care ii cumpara ghetute Alexandrei sau se ducea imbracat in Mos Craciun sa ii dea daruri. Nu cred ca a fost tipul asta de unchi Cumpanasu. Poate si-o aminteste de la botez”, a zis Băsescu. El a adăugat că din punctul său de vedere, Cumpănașu va atrage voturi de pe partea stângă a electoratului.

Vezi video: stiripesurse.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Inseamna ca dl. Cumapanasu are cele mai mari sanse!
0
0
sampaliu infect si ordinar
3
2
Are dreptate d-ul Basescu! Se baga in seama si Cumpanasu asta, ca sa CE ?! Nu are nici-o seansa. Ne terorizeaza cu aparitiile lui la tv.
3
2
Zdreanta pari prosr rau de t0t . Cand s-a vindut flota aia ,era premier Vacaroiu si presedinte Iliescu, iar Basescu era seccretar de stat , asa ca nici nu avea voie sa semneze asemenea acte . Doar ca un prost ca tine latra la luna aiurea. Cumpanasu are sanse zero la presedintie , face galagie pe la tv-uri ca sa-si faca publicitate , dar degeaba .
4
3
bu, aferin !
2
1
faca se voia lui base, oracolul vremurilor ...fierbinti!
1
3
Nici eu nu ii dau sanse. Ca independent nu poti aduna prea multe voturi.
5
1
Chiar daca nu-mi mai place de Basescu de cand a atacat justitia, de cand legea l-a pedepsit pe trate-su, si pe buna dreptate, pe Elena Udrea si ea o penala dovedita...dar in privinta lu Cumpanasu are dreptate: O nimicnicie de om care se ridica pe drama unei familii care trece acum prin clipe cumplite de viata! Doar Un om fara dumnezeu poate sa faca ce face asta acum! Mare rusine...Mare pacat. P-ulea-l alege pe cameleonul asta...un psd-ist mai mare ca Herjeu de la CNA! Doua muhaiele.
6
2
Unde este Flota, baaaaaaaaaaaaaaaaiiii!!!!
12
3

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272