REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.4° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
18.4° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Trei MINORI au BĂTUT și JEFUIT un ADOLESCENT în față la City Park Mall

Trei MINORI au BĂTUT și JEFUIT un ADOLESCENT în față la City Park Mall

Replica API 9 decembrie 2020 | 00:00 6017

Costel S. din Constanţa, un adolescent de 15 ani, împreună cu doi prieteni de 10 respectiv 9 ani, au deposedat prin violență un băiat de 13 ani, de un portofel ce conținea suma de 100 lei, portofel care îi aparținea unui alt adolescent în vârstă de 13 ani, ce se afla prezent la fața locului și care a fost de asemenea bătut. Totul s-a petrecut în fața hipermarketului City Park Mall.

Cum s-au petrecut faptele

Victima a declarat că în seara zilei incidentului, în jurul orelor 19:45, în timp ce se afla împreună cu colegul său în fața magazinului City Park, au fost acostați de un grup de trei copii. Persoana vătămată susține că unul dintre cei trei i-a cerut 10 lei taxă de protecție, însă aceasta nu a vrut să-i dea, motiv pentru care acesta i-a aplicat mai multe lovituri cu palma peste ceafă. Împreună cu prietenul lui au încercat să fugă dar nu au reușit să scape de ei, astfel că s-au întors în același loc, respectiv în fața magazinului City Park. Conform declarațiilor victimei, băiatul cel mai mare din grup i-a cerut trei lei și a încercat să-l controleze, astfel că, i-a dat cei trei lei pentru a fi lăsat în pace. Anterior, prietenul lui își băgase portofelul în care avea o bancnotă de 100 lei, în rucsacul colegului său. La un moment dat, unul dintre cei trei agresori i-a deschis ghiozdanul victimei și i-a sustras din rucsac portofelul. Acesta a încercat să-și recupereze banii, însă nu a reușit deoarece acesta i-a plasat bancnota celui mai mare, după care au fugit toți trei autorii.

Costel S. prezintă tulburări de conduită pe plan social

Instanța a dispus efectuarea unei expertize medico-legale psihiatrice asupra lui Costel S. Cu această ocazie, comisia de specialitate a concluzionat că minorul „ prezintă tulburare de conduită tip socializat. Personalitate în curs de structurare cu elemente antisociale. Intelect de limită QI=72. Abandon școlar. Potențial de recidivă în absența instituirii unor măsuri adecvate sociale și legale. Atât în prezent cât și la data comiterii faptei și în raport cu aceasta, discernământul este/a fost păstrat.”

Instanța a decis să aplice inculpatului măsura educativă neprivativă de libertate a asistării zilnice pe o perioadă de 6 luni, pentru comiterea infracțiunii de tâlhărie calificată.

Virgil STOIAN

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
In loc sa se plimbe cu masina toata ziua prin oras pe banii constantenilor, ar trebui sa fie mai prezenti in locurile publice ca sa isi justifice leafa. Masinile sunt pentru interventii. Politistii trebuie sa fie printre oameni.
2
0
Romania este a romanilor....moarte ciorilor....
1
0
nu patruleaza teretsru politia locala, la ce ii platim, sa se plimbe toata ziua cu masinile institutiei
1
0
nu e bun scaunul electric...ar fi pacat.....tre autanasiati...dar in prealabil prelevate organele si sangele...pt semenii nostri...
1
0
Scaunul electric si gata !
1
0
Unde erau paznicii, politia locala sau cea nationala? Toti avem copiii, sa-ti fie teama pt siguranta lui intr-un loc public, circulat?! De ce nu patruleaza politia prin oras? Cand ii vezi, parca sunt... in plimbare cu masina cu semnalul luminos pornit...
5
0
,borfasi, violatori, criminali , incep de mici , sunt tolerati ,sunt iertati si ei merg mai departe, legal si cu tupeu!
8
0
E dimineata! Trezirea!
3
0
daca fura de la un judecator ii dadea 5 ani
4
0
Au si copii astia destui maturi de la care sa ia exemplu,mai ales de acasa. Cine sa-i educe,needucatii?
6
0
Hai sa ne unim ! Sunt de aceeasi parere cu tine ! Sa cerem cumva si sprijinul autoritatilor ! In autobuze sunt zilnic asemenea specimene! Ce atata protectie ! Daca ar fi asemenea celor ce inca muncim si platim taxe si ar fi denigrati as mai zice , dar asa?
7
0
Cata ura. Mai ales de la oameni care nu pun cratima si nu stiu sa foloseasca a sau i. Da, trebuie reeducat, dar nu poti generaliza. Problema este lipsa educatiei. Conditioneaza orice forma de ajutor social de mersul la scoala al copiilor si alocatia de promovarea clasei si se rezolva problema cu copiii romii abandonati de familia cu care cresc. Odata cu educatia, apare si respectul fata de societate, le va fi rusine sa fure sau sa cerseasca. Cu totii avem cunostinte tigani care nu fura sau cersesc. Diferenta este ca s-au integrat in societate si au mers la scoala.
6
6
Da. Lobotomie
0
0
Eu asa i-as zice lu Costel de acum: Bai, 72!
2
0
nu este frumos sa le spunem ciori . ei sunt intretinuti . si cotizam pt educatia lor si comoditatea parintilor lor
15
0
Clar acum o sa si investeasca miliarde de euro pentru microciparea coloratilor numa ca sa avem butonul lor "OFF" nu te supara spasmele de la prosti sunt fregvente?????
7
0
La sapuuuuuuuuun!!
14
0
De asta e buna vaccinarea cu microcipuri, in cazul asta elemente de genul lui Costel S vor fi usor de controlat si ca solutie finala chiar eliminat.
11
2
Hai sa punem paru pe tiganii astia. Chiar nu putem sa ne strangem cativa cand vedem ca un grup de tigani fac fapte reprobabile. Ce dracu...ii calcam in picioare pana nu mai misca si apoi ne vedem de treaba fiecare in drumul lui. Lasati o dracu...era in fata la mall. E plin de lume. Chiar asa nu mai avem deloc timp sa ne implicam in a lua apararea unor copii talharoti in fata noastra de un grup de tiganusi. Trebuia rupte niste oase acolo. Sau hai sa ne invatam copii sa strige Ajutor! Ma talhareste! Avem toti copii si pot fi oricand victimele acestor pirania
30
0
Gibonii mai mici ai gibonilor pe care i hraniti de 30 ani ! Are gibonul 15 ani , peste doi ani se va gibonii cu o giboanca de 15 ani si va iesi o noua generatie cu QI 35 , dar care va stii sa talhareasca in continuare . LA SAPUN cu ei , sa spalam soselele .
22
1
alooo,ce pula mea de asistare zilnica ,??baaa ,voi sunteti cu capul?baaa,asta e infractor ,nu conteaza cati ani are .asta e pericol public .la scoala de corectie cu el.ce tara de kkt frate .s a petrecut in fata la city ,una dintre cele mai circulate zone .politie locala.pula ,gardienii din mall ,pula ..tara de nenorociti.sigur erau ciori din ghetou.calcati pe cap ,ca pe sarpe .mortii lor de borati imputiti.
22
0
Si in pula mea.. Nu era nimeni prin zona sa i ia apararea la copil? Sau agenti de paza? Acum sunt buni de luat temperatura numa.. O tzara de cocliti prosti handicapati.. Sa ma pis pe ea de tzara
27
0
si in ce consta aceasta "asistare zilnica"? ai da un asistent telefon si il intreaba daca sa facut baiat cuminte? la scoala de corectie cu el sa ia bataie zilnic pana sar afara toti dracii din el nu sa platim noi un asistent 6 luni !! parinti nare??
28
0

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367