REPLICA ONLINE CONSTANTA

9.4° Constanța Lun., 6 Mai 2024
Anul XX Nr. 6721
9.4° Constanța Luni, 6 Mai 2024 Anul XX Nr. 6721
 

Tribunalul Buzău i-a dat înapoi permisul de conducere lui Felix Stroe

Tribunalul Buzău i-a dat înapoi permisul de conducere lui Felix Stroe

Mirela PASCAL 9 decembrie 2022 | 00:00 5513

Președintele Organizației Județene a PSD Constanța, Felix Stroe, le-a dat clasă polițiștilor rutieri din Buzău, după ce i-au reținut permisul pentru viteză. Timp de doi ani i-a târât în instanțe pentru a-și dovedi nevinovăția și a reușit.  

Felix Stroe

Constănțean, dar cu rădăcini buzoiene, senatorul Felix Stroe reușește să rămână în picioare, în ciuda celor care-i pun la îndoială competențele politice la nivel local. Stroe nu poartă războaie doar pe plan politic, senatorul s-a luat la trântă și cu polițiștii din Buzău, după ce a fost prins cu viteză de peste 100 km la oră în localitate. A fost amendat, dar a rămas și fără permis, însă a contestat procesul verbal de contravenție.  În noiembrie 2020, Felix Stroe a fost prins de radar conducând cu viteză în localitatea Viperești din Buzău, foarte aproape de zonele în care acesta deține mai multe proprietăți. Avea o viteză de 103 km/h, depășind cu 53 km/h viteza maximă admisă pe sectorul de drum respectiv.

Pe fond a pierdut, la apel a câștigat

Pe fond, Judecătoria Pătârlagele i-a respins acțiunea. Potrivit informațiilor noastre, Stroe solicitase în instanță și transformarea sancțiunii complementare, și anume suspendarea exercitării dreptului de a conduce, în avertisment sau înlăturarea acesteia.

Însă Stroe nu s-a lăsat înfrânt și a mers mai departe, la Tribunalul Buzău, formulând apel.  Și a câștigat. Pe 7 decembrie, Tribunalul Buzău a admis apelul, a schimbat sentința apelată și a anulat procesul-verbal. Decizia este definitivă

Dotat cu terenuri în Buzău

Pentru cei care nu știu, Felix Stroe tranzitează destul de des zona în care a fost prins călcând prea mult pedala de accelerație. Din palmaresul de 11 terenuri pe care le deține, aproape jumătate sunt situate în județul Buzău, după cum urmează: un teren este situat în Casoca, și are suprafața de 4.034 metri pătrați, trei sunt situate la Vernești, Buzău, în suprafață de 3.967 de metri pătrați, 30.655 mp., unul forestier de 10.000 mp., și două în Poșta Câlnău, tot Buzău, agricol, de 58.000 de metri pătrați și unul de 13.500 m.p.. Tot în Buzău, localitatea Casoca, are două case de 150 de metri pătrați, respectiv 66 de metri pătrați, și una în Vernești, de 134,50 mp.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Un mare jeg. Caut niste gloante sa impusc asemenea specimene. Ma poate ajuta cineva?!?
0
0
Un nimeni care a mers cu 50 km/ h mai mult decat avea dreptul. Dar in Romania acest individ de doi lei care traieste doar pentru a desconsidera pe ceilalti reuseste cu alti romani de aceiasi teapa sa spuna ca totul nu s-a intamplat. Deci fapta a disparut. Si Felix este liber sa urineze pe toti care respecta legea. Nu mai spuneti ca tara este de … Doar anumiti oameni din ea sunt de kkt
2
1
suge pulicica.
3
0
a gasit un judecator sclav pesede si s-a rezolvat .
12
1
Un nemernic, tine in functii toate babele expirate si incompetente.Incepand cu Samoila de la Pensii, care este pensionara si sta in functie si pe deasupra si-a angajat toate neamurile la pensii unde este director , incepand de la fiicasa.Alo ANI ce paziti.
24
1
conducatorul justitiei din Constanta era normal sa aiba relatii si la Buzau. Fapta este fapta. nu avea cum sa castige.
23
1
Votam PSD. Un partid cu oameni corecti si muncitori. Tutuianu, Lungoci, Stroie si Dumitrache sint cei mai cinstiti parlamentari. Votam PSD.
8
24
Bai sincer, avea nevoie de permis, acum ca si-a facut soferul director general la OSIM, cine ii mai facea piata, plimbat gagicile, alea aleaaaaaa, stii ce zic?
28
2
foarte putine terenuri pentru nesatui....
19
2
doar nu era sa stea tocmai el, ditai mafiotul, fara permis! La pushkarie cu famiglia mafioata!
26
4
le-ai dat-o prin gurita gaborilor de la rutiera. Data viitoare cand treci prin Viperesti deschide usa de la suv si urineaza-te pe ei sa vada tot satul cine e jupanul.
9
36

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212