REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.4° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
10.4° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Tribunalul Constanţa judecă cererea de întrerupere a pedepsei a unuia din cei mai periculoşi interlopi din România

Tribunalul Constanţa judecă cererea de întrerupere a pedepsei a unuia din cei mai periculoşi interlopi din România

Replica API 30 august 2018 | 01:11 1197

Ispăşeşte la Poarta Albă o pedeapsă de 7 ani şi 2 luni de închisoare

Ispăşeşte la Poarta Albă o pedeapsă de 7 ani şi 2 luni de închisoare

sursa foto: Adevarul

Tribunalul Constanța are dificila misiune de a judeca cererea de întrerupere a pedepsei în cazul unuia din cei mai periculoși interlopi bucureșteni. Membru al temutului clan Duduianu, infractorul este extreme de agresiv în ofensiva sa juridică, asaltând toate instanțele posibile cu cereri de întrerupere a pedepsei. Asta deși nu a ispășit nici doi ani din pedeapsa de 7 ani și 2 două luni de închisoare pe care a primit-o în 2016.

Condamnatul Daniel Duduianu a înregistrat pe 24 august 2018 un dosar la Tribunalul Constanța prin care întreruperea executării pedepsei. În aceeași zi, tribunalul a dispus conexarea cauzei la un alt dosar, strămutat de la Judecătoria Sectorului 5 la Tribunalul Constanța pe 17 august, în condițiile în care condamnatul Duduianu se află încarcerat la Penitenciarul Poarta Albă, acesta fiind și intimat în dosar.

I s-a scăzut deja din pedeapsă

În aprilie 2018, Tribunalul Ialomița judeca o altă speță în cazul lui Daniel Duduianu, pe atunci încarcerat la Penitenciarul București Rahova, prin care i-a admis cererea de a i se scădea din pedeaspa de 7 ani și 2 luni, definitive prin sentința Curții de Apel București de pe 23 iunie 2017, a perioadei petrecute de interlop în arrest preventive, în perioada 30.10.2013- 20.11.2013.

Cămătari în hotelurile de lux

Daniel Duduianu este unul dintre cei mai periculoși interlopi din București, membru al temutului clan Duduianu. În septembrie 2013, doisprezece membri ai clanurilor Caran, Duduianu şi Rinu au fost trimişi în judecată de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti, pentru cămătărie, spălare de bani, şantaj, tâlhărie şi deţinere fără drept a unei arme neletale supuse autorizării.

Procurorii Parchetului Capitalei i-au trimis în judecată pe Constantin Răducanu, zis „Costel al lui Caran”, Gheorghe Stan, zis „Bulgaru”, Nicolae Duduianu, zis „Caleea”, Emil Răducanu, zis „Emil al lui Caran”, Nicolae Constantin, zis „Aramis”, şi Valentin Duduianu, zis „Beadim”.

Alături de aceştia au fost trimişi în faţa instanţei şi Daniel Duduianu, zis „Edison”, Marius Gheorghe, zis „Marius al lui Rinu”, Aurel Răducanu, zis „Aurel al lui Caran”, Traian Simion,zis „Udi”, Sofian Văduva, zis „Denom”, şi Elena Constantin, zisă„Vipera”. Potrivit rechizitoriului, în perioada 2012- 2013 inculpaţii au acordat împrumuturi băneşti, la care au perceput dobânzi, practicanţilor de jocuri de noroc din mai multe cazinouri situate în incinta hotelurilor de lux din Bucureşti.

Rocsana CRISTEA

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
impuscat intre ochi cu o arma cu luneta cand va merge la judecata si gata asa merita toti asa zisi interlopi inainte li se spuneau golani acuma sunt interlopi, mai sa-mi trag una toate ciorile au ajuns interlopi
1
0
Impuscati cu luneta la sigur cioara in cap!
2
0
La puscarie cu el face si asta k dragnea vrea el sa scape sa mai fac violuri si prostitutie la cusca cu el
2
0
sa le fut nevestele in gura de ciori imputite carani si duduieni niste aurolaci cersetori
2
0
Ar trebui eligerat,sa ingroase numrul sustinatorilor lui Iohannis,ca si asa lui ii plac tortionarii si nu-i pasa de abuzuri. Niste oameni de nadejde interlopii astia,ce ar face cei de la USR si PNL fara agresivi si violenti? Lasa sa intre la puscarie oameni ca DR. Mencinicopschi .
3
14
Toti puscariasii eliberati sa-i duca direct la Tudorel Toader acasa,sa se spele cu ei pe cap.
27
2
sa-l puna in libertate "pentru buna purtare" halal justitie. Nu e mai bine sa abroge codul penal?
22
0
Eliberati-l, pesedeul pierde alegerile fara el!
27
2
Moarte tiganilor!!! MOARTE sisrom!!!
25
0
Asa da exemplu in societate
18
0

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614