REPLICA ONLINE CONSTANTA

9.4° Constanța Lun., 6 Mai 2024
Anul XX Nr. 6721
9.4° Constanța Luni, 6 Mai 2024 Anul XX Nr. 6721
 

Trupa Voltaj, omagiu pentru Alexandra Măceșanu, la Constanța!

Trupa Voltaj, omagiu pentru Alexandra Măceșanu, la Constanța!

Replica API 29 iulie 2019 | 01:19 457

Moment emoționant la Constanța în memoria tinerei Alexandra Măceșanu. Sâmbătă seara, 27 iulie, trupa Voltaj a susținut un concert în Piața Ovidiu, iar în momentul în care aceștia au interpretat piesa "De la capăt", Călin Goia, a menționat că îi este adusă drept omagiu Alexandrei și a mai spus că statul este vinovat de tragedia produsă și nu numai.

Alexandra Măceșanu, tânăra în vârstă de 15 ani, a fost dată dispărută miercuri, 24 iulie iar joi, fata a sunat la ora 11:00 de trei ori la Serviciul de Urgență 112, spunând că este sechestrată. Cu toate datele furnizate, Serviciul de Telecomunicații Speciale nu a reușit o localizare exactă, ci o arie de căutare, iar polițiștii au avut nevoie de 19 ore pentru a intra în imobilul principalului suspect, Gheorghe Dincă, care ulterior a fost arestat pentru 30 de zile.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Daca slinosii manelisti au milioane de admiratori,de ce nu ar avea si astia de la Voltaj? Nu toata lumea pricepe muzica de calitate,arta in general,asa ca si cei mai putin formati intellectual au dreptul sa asculte ce inteleg. Totusi nu pe banii comunitatii,asta e nasol. Cine vrea,sa ia bilet,nu sa plateasca din taxe si cine nu vrea sa asculte.
2
0
Niste pedofili toti il admirau si lecturau pe Alister Crowley...niste construiti pentru a promova NWO...Luciferieni...dar ce sa facem si noi rumunii?admiram Luceafarul ca doar el murit pe Cruce...Un neam de ipocriti suntem pana in maduva oaselor,Voltaj niste labe triste,live
2
2
mincinos,primaria Constanta organizeaza festivalul One in piata Ovidiu ca si hastagistul prost sa se bucure de muzica.Vine chiar si Banica junior alt rezistent, doar ca banii nu pesedist !
7
2
Parca vorbim de Beatels sau Michael Jackson...niste anonimi Voltaj astia
7
2
Voltaj a venit aici pentru Kiss FM! GRATIS!!!!Nu vorbiti aiurea!
7
3
Esti retardat..nu canta pentru primaria si nu are contract direct cu ei canta pentru posturile radio ce l-au invitat psd-istule care esti..din cauza voastra moare tara
5
4
Voltaj injura psd-ul si dupa aia cerseste bani publici. Mars zdrentelor hastagiste
10
8
cand canti pe banii primariei, pesedeii sunt buni? Marsh bai formatie de doi lei !
11
6

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212