REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.6° Constanța Vin., 3 Mai 2024
Anul XX Nr. 6718
11.6° Constanța Vineri, 3 Mai 2024 Anul XX Nr. 6718
 

Tudorel Toader infirmă zvonurile despre o OUG: 'O nouă dezinformare'

Tudorel Toader infirmă zvonurile despre o OUG: 'O nouă dezinformare'

Replica API 2 octombrie 2018 | 23:58 364

Ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, infirmă informaţiile apărute în presă, cu privire la o posibilă ordonanţă de urgenţă privind protocoalele SRI-PÎCCJ, despre care s-ar fi discutat la întâlnirea preşedinţilor curţilor de apel.

"O noua dezinformare 'marca' ziare.com! Reuniunea presedintilor Curtilor de Apel s-a desfasurat la Suceava, in zilele de 27 si 28 septembrie 2018. Am participat doar la dezbaterile din 28 septembrie, data la care nu s-a discutat despre vreo Declaratie referitoare la rolul protocoalelor din justitie, astfel cum tendentios se afirma!", scrie Toader pe Facebook.

Ziare.com scria, referitor la această întâlnire, că mai mulți șefi ai unor Curți de Apel intenționează să formuleze o cerere Secției pentru judecători a CSM în legătură cu protocoalele SRI-PÎCCJ. Potrivit ziare.com, cererea ar urma să fie pretext pentru a iniția o OUG privind protocoalelor.

Sursa: stiripesurse.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Cand infractorii si penalii fac legi, legile sunt bune pentru hoti si infractori, nu pentru oamenii cinstiti. Si este grav!
1
0
Tara vrea referendum in care sa sa fie LEGE: sa nu mai fim condusi de penali si de HOTI. Legile sa fie facute pentru tara si popor nu pentru toti HOTII care au jecmanit tara si pe noi toti. Si mai vrem legi aspre pentru toti cei care au furat tara: averea TOATA confiscata URGENT si puscarie grea pentru HOTI nu ca acum de parca sunt in excursie, vacanta NU! La puscarie! Asta-i bascalie in obrazul celor furati si distrusi.
2
0
Tara vrea referendum in care sa sa fie LEGE: sa nu mai fim condusi de penali si de HOTI. Legile sa fie facute pentru tara si popor nu pentru toti HOTII care au jecmanit tara si pe noi toti.
6
1
stai in mortii ma-tii cuminte ca iti creste tensiunea ! gura ma-tii de sarac , ti-a dat ceausescu casa , altfel dormeai in mamaia , paznic la un hotel inchis ! sa-ti dam la muie !
2
5
profesorul doctor analfabet si bubos gargamel, crede ca vorbeste cu pesedeii lui obedienti si prosti ! Minti cu nerusinare, porcule !!! Muie toader, muie dragnea, muie pesede !!!
7
2
Un profesionist de exceptie. Un om principial. Daca ar avea o putere suprarealista ar pune ordine in tara. Sa dea dumnezeu sa ramana cat mai mult ministru.
3
7
mincinosule, inca nu te poptolesti, arunci frangia ca altul sa o stranga iar tu de dai la fund, nici usturoi nu ai mancat nici gura nu iti pute- cum se face ca toate poftele puscariasului draknea ajung sa se indeplineasca cu ajutorul manariilor tale ?
8
2

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272