REPLICA ONLINE CONSTANTA

9.8° Constanța Lun., 6 Mai 2024
Anul XX Nr. 6721
9.8° Constanța Luni, 6 Mai 2024 Anul XX Nr. 6721
 

Tudorel Toader spulberă zvonul că va da o OUG pentru amnistie și grațiere: „Am propus să preluăm mai multe recomandări de la Comisia de la Veneția“

Tudorel Toader spulberă zvonul că va da o OUG pentru amnistie și grațiere: „Am propus să preluăm mai multe recomandări de la Comisia de la Veneția“

Replica API 5 octombrie 2018 | 00:40 454

Tudorel Toader

Tudorel Toader și Călin Popescu Tăriceanu au avut o întâlnire la biroul lui Liviu Dragnea. Cei trei au discutat despre o ordonanță de urgență pentru legile justiției, dar și înlăturarea efectelor protocoalelor și o OUG pe amnistie.

Tudorel Toader a spulberat zvonul că va da o OUG pentru amnistie și grațiere, dar a anunțat că le-a propus liderilor coaliției să preia mai multe recomandări din raportul preliminar al Comisiei de la Veneția. Despre o OUG pentru anularea efectelor protocoalelor, ministrul Justiției a precizat că Parlamentul are, în dezbatere, o astfel de lege.

”Ne-am întâlnit pentru a-i informa în legătură cu discuțiile pe care le-am avut la Strasbourg. Ei știau mare parte din discuții, fie din presă, fie de la premier sau alți membri ai delegației. Avem avizul preliminar al Comisiei de la Veneția, acum se definitivizează, în perioada 16-18 octombrie are loc plenara Comisiei și se va definitiva raportul. În raportul preliminar sunt anumite sugestii. Eu am convenit cu cei de la Comisie la anumite propuneri legislative și le-am comunicat liderilor alianței ce le-am convenit și să vedem dacă putem prelua și alte recomandări. Aceasta a fost discuția. Am vorbit despre adoptarea unei OUG. La ministerul Justiției nu a existat, nu există un proiect de ordonanță privind amnistia. Vom prelua ceea ce se poate prelua, vom prelua ceea ce trebuie preluat.

Guvernul nu se poate substitui Parlamentului în legiferare. Există în Parlament un proiect de lege referitor la protocoale. În acest moment, Guvernul nu se poate substitui Parlamentului.”, a spus Tudorel Toader.

sursa

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Cand infractorii si penalii fac legi, legile sunt bune pentru hoti si infractori, nu pentru oamenii cinstiti. Si este grav!
1
0
economia duduie ,avem autostrazi de nu mai e loc pe harta de ele ,scolile sunt toate moderne si spitalele fac transplant de creier gratuit pt votantii pesede si cacatii care se uita la antena 3 deci ati terminat cu bunastarea tarii si acum faceti referendum pe bani multi pt poponarii din bor si pedofilii din biserica .bravo natiune
5
1
sugeti in continuare pulile pesedeilor asistati de cacat ce sunteti.
5
1
Toader este un om foarte bine intentionat fata de toti romanii si foarte destept. Aceasta face ca el sa aiba o sumedenie de contestatari prosti cu buzele zemuind de bale. Din pacate oamenii destepti si patrioti sunt foarte rari atat in guvernele de dupa 1989,cat si in societate. Rai si tradatori cat cuprinde,avem cacalau si tot ei fac spume la boturi.
2
6
si pt ....pensionarul 19:50 Pensionare , te stim cu totii ca esti membru USR , ai 40-42 ani si stai in Abator . Sa va dau muie la amandoi ! pensionare , esti foarte bine platit , banii vin de la partid , si mananci cacat la fiecare articol , asa iti cer sefii . Doar ca si sefii tai si Uniunea vor suge pula ! nimeni nu se mai teme in uniune de amenintari , au incercat cu Romania si au luat-o in gura , ca si tine . Asta este inceputul sfarsitului ue, s-au prins toti de teapa data in folosul germaniei , frantei
2
7
Du-te ma in ma-ta de idiot si stai pe curul tau de sluga proasta!
6
1
un pic,gratierea haiducului de Gratia.ce sa-i faci,dupa betie de putere vin durerile de cap si mahmureala.cum s-au dus ei sa certe p-aia fraierii de la comisia aia...de la venetia.
7
1
nu ati propus nimic, mintiti cu nerusinarea caracteristica voua, amanati sa gasiti o posibilitate sa va indepliniti visul, indiferent de risc. Sunteti in stare sa va vindeti si mamele care v-au nascut ptr imbuibarea voastra
8
2

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212