REPLICA ONLINE CONSTANTA

3.7° Constanța Mar., 19 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6673
3.7° Constanța Marți, 19 Martie 2024 Anul XX Nr. 6673
 

TURIST DROGAT LA VOLAN, DEPISTAT DE POLIȚIȘTI ÎN STAȚIUNEA MAMAIA

TURIST DROGAT LA VOLAN, DEPISTAT DE POLIȚIȘTI ÎN STAȚIUNEA MAMAIA

Replica API 22 iulie 2019 | 00:16 359

Șofer drogat la volan, în stațiunea Mamaia, depistat de polițiști în cadrul unei acțiuni pe linie rutieră, pentru depistarea celor care conduc sub influența băuturilor alcoolice sau a substanțelor psihoactive.

Sâmbătă spre duminică, în jurul orei 01.05, polițiști din cadrul Biroului Rutier Constanța au depistat un bărbat, în vârstă de 32 de ani, din municipiul Iași, în timp ce conducea un autoturism, pe bulevardul Mamaia din stațiunea Mamaia, fiind sub influența substanțelor cu efect psihoactiv. În urma testării cu aparatul drug-test rezultatul a fost pozitiv (cannabis).

M.P.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
N-ai cum sa ti-o dai in argumente cu toti martalogi care o dau pe DRUGS ARE BAD, pt ca asa au auzit la randul lor in timp ce si-o luau in cur de la ai mari cu experiente.
0
0
Lasati-l fara permis.
0
1
Si noi pe tine! Daca suntem poponari cum zici tu atunci ce femei vrei sa ne iei in pula? Nu cumva tu esti poponarul sau esti atat de prost ca ai bagat etnobotanice in tine si nu mai ai tangenta cu logica? Care studii? alea facute de jandarmerie? sau de vreo universitate americana anonima dar celebra? THC imbunatateste creativitatea de ce crezi ca majoritatea artisitilor adevarati il consuma? Nu mai vb de presedintii de stat Clinton Bush Jr si Obama!
1
1
Vand golf 4 cu tot cu jante 0723324456
0
0
Pishatilor , sa ma cac cu diaree pe botul vostru si sa va iau mamele in pula de drogati imputiti ! Poponarilor ati prins glas , aveti tupeu ... Lua-vas femeile in pula !
3
2
micsoreaza prin consum cronic IQ-ul cu pana la 15 puncte, conform ultimelor studii in randul consumatorilor. Get it, potheads?
6
2
Bai prostilor , sunteti prea prosti sa intelegeti drogurile si prea inculti sa intelegeti efectul lor in particular. ai vrea sa dai dislike la acest comentariu, dar realizezi ca iti plac manelele iar la scoala nu ai trecut de bacalaureat dar esti un cacat norocos ca ai drepturi , sa votezi sa vorbesti ... dar nu prea gandesti . insecta pesedista
4
15
Buna Doresc angajare ca lucrator comercial.Am experienta ca vanzator mezeluri vitrina asistata.Nr meu:0773320857
1
1
Pentru droguri eu as propune legea anularii permisului DEFINITIV! Sa nu mai conduca in veci.
27
4
Legalizati-le ca ramaneti fara soferi si scad incasarile la buget din acciza!
3
15
Ironia e pt oameni inteligenti deci nu tu Anda. Soferul era beat deci in stare de ebrietate nu doar alcool in sange si era drogat adica subst activa. Noi vorbim de consumatori responsabili care fumeaza asteapta sa le treaca fumurile si abia apoi conduc. Problema e ca la Drug Test apare dovada consumului si dupa ce a disparut efectul. THC nu este ca alcoolul care se metabolizeaza complet in ficat, ci partial formand legaturi covalente cu molecule de esteri si grasimi ce raman in organism multa vreme. Aceste noi molecule NU AU EFECT PSIHOACTIV! E alt ciclu metabolic fata de alcool!
5
11
Mergeti in Piata Ovidiu, pe str. Nicolae Titulescu, langa Hotel Intim, vine si Vagabondul primar si o sa aveti mari surprize. Clanul DU a facut o discoteca in aer liber, se pise pe vecini, doar petrece cu primarul. Jos Ciuma!!!
14
2
Toti prietenii mei se drogheaza si mi se pare ff ok!!! Asta este Romania: tara tuturor posibilitatilor! Am fost putin suparata cand unul dintre prieteni a omorat la Scoala 23 pe trecerea de pietoni pe cineva ptr ca era prea beat si drogat! Dar in rest mi se pare ok! Voua nu?
4
15
Vorbeam de drepturi si obligatii adica lucruri ce te depasesc, nu de experientele proprii sau de fanteziile personale. Si tu ma deranjezi cu atitudinea ta de bolsevic retardat cu evidente si profunde deviatii sexuale dar nu am pretentia sa fi incarcerat asa cum ai merita. Dar daca umbli cu minciuni gen consumatorii de canabis nu au voie sa conduca fiindca nu sti tu cu se mananca si ai impresia ca e periculos pentru altii n-ai decat sa stai tu in casa! Sau te voi obliga eu! LEGAL! THC e apanajul exclusiv al intelectualilor nu al putorilor bolsevice abrutizate! Trebe creier ca sa functioneze!
8
12
Acasa ne drogam meltenilor pentru ca spre deosebire de voi noi avem bun simt! Si dupa ce ne trece, iesim! Va deranjam? Ghinion! Taceti si inghititi! Sunteti obisnuiti si cu inghititul si cu suflatul!
15
9
Drogatii vorbesc civilizat iar abstinentii injura de mama fara macar sa citeasca ce scrie in propozitie. Cred ca urmatorul concediu il fac in Olanda nu de alta dar sa fiu sigur ca nu ma pacalesc la gramaj si calitate! Bai meltean cocalar care injuri ca ultimul frustrat ti-ai pus problema ca poate tu esti ala care dernajeaza?
16
8
Suge pula, fa sex anal si drogheaza-te acasa! Faci ce vrei cu viata ta atata timp cat nu iesi pe strada si ne deranjezi!
16
21
17:20 - ce te fute grija pe tine? n-ai viata personala? 15:30 - oamenii normali sunt pt legalizare, statul comunist a doptat politica zero toleranta fara sa consulte populatia sau sa se documenteze in prealabil! 15:46 - tocmai ca nu esti, mai ales la volan dc te urci dupa 3 ore, la test iese ca ai intrat in contact cu substanta in ultimele 90 de zile nu ca esti fumat si fac ce vreau cu corpul meu oriunde cata vreme nu aduc atingere libertatii altora si bunelor moravuri deci nu fumez in public! 15:09 invata sa citesti in mm de bolsevic analfabet ca toti bolsevicii!
18
13
Mata trage pe nas?
3
16
Bai drogatule, la tine acasa cu usa inchisa si incuiata, fa ce vrei tu cacatule cu corpul tau!!! Suge pula, fute-te in cur, drogheaza-te si stai in coma alcoolica cat vrei!!! Dar din moment ce consumi droguri sau alcool si apoi iesi in public, esti un pericol public, mai ales la volan!!! Dar tu de unde sa ai creier sa judeci?
27
21
Romania din tara de tranzit pentru astfel de substante a devenit in prezent o tara consumatoare mai ales in randul celor tineri si nu numai. Se fac bani frumosi din acesta noua meserie. Din cate vad din comentarii 80 la suta sunt pentru legalizarea ei.
16
3
Eu sunt Yani Fustanela si joc remy in satul de vacanta cu Nacu taximetristul de pe Tulcei
4
4
Asta care folosesti numai cuvantul bolsevic... in mm de drogat . Daca moare mata calcata de un drogat ca tine ???
15
15
Ai lasa si eu care credeam ca nu-ti pasa! Deci vrei sa tii in viata un drgoangiu bulangiu si sa interzici bautura si femeile? Esti pe invers cumva sau doar bolnav de pateu? hai jet cu o flegma lipicioasa intre ochi !
13
6
Sanctionat cu tortura chinezeasca meriti tu pentru ca in sec 21 ai tupeul si nesimtirea bolsevica sa-i impui altuia ce sa faca cu corpul lui. Ca o jivina negioaba ce esti mori de grija altuia! Macar daca erai javra sa mori de grija stapanului dar esti mai prejos decat un maidanez! Daca consuma acum 7 luni si o calca pe maica-mea nu era datorita consumului bai scarba infecta care vrei raul altuia! Daca trara ar fi plina de "lepre" ca noi jigodii ca tine nu ar mai exista iar Federatia Republicilor Independente Romanesti ar depasi cu mult si la toate capitolele SUA si restul statelor din lume!
26
13
zis designer drogangiu de top Ciobanu Razvan era oprit la timp de politie astazi era viu si nevatamat.Opriti cat mai repede flagelul drogurilor,alcoolului si proxenetismului in Roumania
21
17
ganditi precum 2 vaci! ce conteaza cat ramane sau nu ! a tras pe nas ,merita sanctionat drogatu! nu ma bine nu baga deloc si erau toti frustratii ca voi fericiti daca o calca pe mata asta mai ziceati ca a conusmat acum 7 luni?..drogangii nespalati ,e plina tara de voi leprelor
22
32
fumezi acum, si peste 2 zile te opreste militia intamplator, si iti iese ca ai condus sub influenta substantelor ! e jenant!
32
27
Nu era drogat! Canabisul ramane in saliva pana la 3 zile si in corp pana la 90 de zile dar efectele dispar dupa 2-3 ore! Ceea ce depisteaza bolsevicii astia imputiti de militieni prosti pardon de pleonasm sunt metabolitii canabisului care NU au efect halucinogen!
35
34

REPLICA

LOTO

6/49
294439101410
5/49
31213917-03-20243 0 1 5 5 7 6
joker
371118333920