REPLICA ONLINE CONSTANTA

6.4° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
6.4° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Turiștii veniți cu vouchere de vacanță pe litoral fac probleme: unii au mâzgălit toaletele unui hotel din Mangalia cu obscenități!

Turiștii veniți cu vouchere de vacanță pe litoral fac probleme: unii au mâzgălit toaletele unui hotel din Mangalia cu obscenități!

Replica API 28 iulie 2018 | 00:00 392

Aflat pe litoral pentru a semna un protocol de colaborare cu Federația Patronatelor din Turismul Românesc privind promovarea României, ministrul Turismului, Bogdan Trif, a precizat că la sfârșitul anului se va face o evaluare a sistemului voucherelor de vacanță, pentru a se analiza dacă și cât de mult a stimulat mediul privat, ulterior stabilindu-se cum se va proceda cu aceste stimulente anul viitor.

„Să nu uităm că vorbim de aproape 400 de milioane de euro și de 1,2 milioane de oameni care beneficiază de aceste vouchere și fiecare voucher este în valoare de 1.450 de lei bani care se cheltuiesc în sectorul turistic din România. Ne-am bucurat că ANAT a trimis un memoriu în care ne îndeamnă să nu renunțăm nici anul viitor la acest tip de sprijin al sectorului turistic. Deci facem pași înainte, poate într-un viitor apropiat vom recupera decalajul pe care România il are referitor la țările vecine”, a spus ministrul Bogdan Trif.

Semnalele din partea operatorilor economici sunt că ar dori ca și anul viitor să se păstreze acest sistem, a afirmat ministrul Trif. „Avem întâlniri cu mediul privat, și-au exprimat dorința ca actualul sistem să rămână, vom discuta. Așteptăm să facem și o evaluare spre sfârșitul anului, să vedem, să ne dăm seama de eficiența acestor vouchere de vacanță, adică la ce nivel a stimulat mediul privat, după care vom face o analiză și vom lua o decizie în acest sens”, a mai precizat ministrul Turismului, Bogdan Trif.

Poliția a fost sesizată pentru mesajele obscene

Dar aceste vouchere sau mai bine zis unii turiști care au beneficiat de ele au făcut și probleme unor hotelieri. Semnalam, într-o ediție anterioară a „Replica de Constanța”, faptul că într-un hotel din Mangalia, niște turiști au găsit de cuviință să mâzgălească pereții toaletei cu fel de fel de mesaje, obscene și scabroase. Potrivit reprezentantului unității hoteliere, cei care au realizat „opera” sunt tineri veniți la mare cu părinții bugetari, cu aceste vouchere de vacanță.

„Este vorba de oameni care nu au ajuns niciodată la mare și au venit acum, în premieră, datorită tichetelor de vacanță. Cred că l-au prins pe Dumnezeu de picior. Sunt mai multe cazuri de tineri, ajunși cu părinții bugetari la noi la hotel și care au pictat pereții a trei camere, plus cei ai toaletelor publice din holul hotelului. Am anunțat deja Poliția, pentru că știm despre cine este vorba”, a afirmat reprezentanta unității hoteliere din Mangalia.

În unitatea respectivă, aproximativ 30% dintre turiști sunt veniți prin vouchere, iar o bună parte dintre ei crează probleme și nu doar de genul mâzgăliturilor pe pereți. Potrivit reprezentantei hotelului, apar discuții între angajați și turiști pentru că aceștia doresc să-și umple gențile cu croissante și PET-urile cu cafea și capuccino, pentru a le lua la plajă.

Florentina BOZÎNTAN

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
si cu vouchere si fara vouchere romanul a fost si este nesimtit. Suntem foarte departe de lumea civilizata.
2
0
Astia nu ar trebui sa mai fumeze.
2
0
OUG46 din 2017 voucherele de vacanta se dau atat in sistemul privat cat si bugetar unde valoarea lor este 1450 Ron persoana cam putini banuti, asa ca mai usor cu pianul pe scari .Turistul nesimtit tot nesimtit ramane fie bugetar fie din privat .O remarca doar,in varf de sezon cine or fi mai multi privatii sau bugetarii ?
6
1
ma dezamagesti omule, pai pe olx poti sa pui ce vrei la vanzare asta nu inseamna ca se si cumpara, bonurile sunt optionale pentru ca se plateste impozit si intr-adevar sunt destui fraieri care au crezut ca fac afacere si acum incearca sa le vanda ca sa-si recupereze macar impozitul.
0
3
Se vede ca prostia e contagioasa:cineva, un prost cu doi neuroni functionali, a lansat ideea ca posesorii de vouchere au lasat urme ale trecerii lor prin hoteluri si o gramada de fraieri rostogolesc ideea. Pai ce, prin hoteluri trec doar bugetari cu vouchere? Scrie undeva: pe aici a trecut un beneficiar de voucher? Poate fi oricine altcineva, dar hai sa fim prosti cu totii...
4
1
@ taranul turist, bai daca turistii lui veorica stiu engleza ,folosesc lozinci hastag rezist ,scriu cu caractere folosite in graffiti sigur vor sa compromita miscarea Va vedem ! Si cauta pe OLX si alte site-uri cati isi vand voucherele de vacanta cu 50 lei bucata . Crezi ca la hotel ii intreaba cineva de unde au voucherul sau unde lucreaza? Propaganda ieftina antipsd gen oficina Replica !
2
4
ce sa ceri nene unora care scriu acasala ei in wc ul di fundul curtii pornosenii. astia s "turistii" lui veorica cu bni de la stat. si aia care fac ciorba in camere si se caca pe ei sa nu ia sezlong. aaa, si aia care se cazeaza in sud si merg in nord pt ceck in si omoara traficul. taranul roman a iesit in concediu... ce sa zic? alupigus!
5
4
sa ajungi subiect de presa la Stirile de la ora 5
5
2
Eu lucrez la stat si nu am primit tichete de vacanta....acelasi lucru il pot spune si cei din privat...nesimtirea tine de fiecare om in parte indiferent de locul de munca...
18
0
ce au voucherele cu marlania? hahaha
20
2
cand tot ce oferi in media este salam, prostitutie, clanuri, muzica cu mesaje obscene si fara logica aparte de ce se intampla in alte tari, aia primesti. ce cultivi aia rasare. vreti civilizatie? plecati. vreti tiganie? dati i inainte
19
0
Popor de tigani smardoi si cocalari
11
4
sa fie pusi sa plateasca...data viitoare nu mai deseneaza
11
2
Ba e corect. Eu sunt bugetar. Vin cu o ora mai tarziu la munca si plec cu 2 mai devreme acum am si vacanta pe banii tai. Altii sunt si mai norocosi se reguleaza si stau 2 ani acasa sa creasca puradelul dupa ce au muncit 10 luni. Si toate astea pentru ca tu care esti sclav la privat votezi la fel de zeci de ani. Deci esti de acord. Asa ca nu mai manca rahat aici si treci la munca ca e sambata. Eu stau cu burta la soare si cu un cola rece rece in mana pe plaja am agatat si o gagica ca psd nea marit salariile exact cu cat costa 5 numere. Bucura te, poate e chiar fita si vine cu niste bani acasa.
13
16
aceste animale salbatice trebuiesc repertoriati si sa nu mai beneficieze niciodata de nimic si nici in hoteluri sa nu mai fie acceptari sa se culce in boscheti ca acolo merita
12
2
romani ,noi suntemi romani si suntem peste tot stapani.....
6
5
Statul nu se poate baga peste privati asa s a spus atinci cand s au trecut contributiile de la angajator la angajat. Asa ca la privat iti negociezi singur si daca accepti sa fii sclav nu primesti nimic se distreaza patronul tau si pentrutine ca lui nu itrbuie vouchere pentru statiunile de afara.
9
6
Cand sa vazut taranul la hotel la mare si nefiind vreme de plaja din cauza labutei i sa urcat la cap si sa apucat sa faca desene animate pe pereti...Educatia celor sapte ani de acasa lasa de dorit...Le pot transmite pe aceasta cale parintilor care i au crescut pe aceste rebuturi ale societatii,drogati si impotenti care nu sunt in stare sa faca ceva ptr viitorul lui ca mai bine facea un cacat la gard care sa l linga musca decat sa nasca aceste specimene paraziti ai societatii.
24
1
Aceste vauchere sunt decontate apoi de stat, bineinteles din banii de la buget, unde contribuim toti cei care muncim la stat sau la privat.Eu de la privat nu beneficiez de vaucher in schimb cel de la stat merge in vacanta si pe banii mei.Si unde mai pui ca este cazat intr-un hotel privat unde eu lucrez si-i acord prin munca mea niste servicii, iar el turistul nesimtit isi bate joc si distruge.Inca o categorie de asistati social prin aceste vauchere de vacanta.
38
16

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614