REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.2° ConstanÈ›a Dum., 19 Mai 2024
Anul XX Nr. 6734
12.2° ConstanÈ›a Duminică, 19 Mai 2024 Anul XX Nr. 6734
 

Ucraina: Zelenski exclude orice negociere cu Moscova

Ucraina: Zelenski exclude orice negociere cu Moscova

A.F. 16 iunie 2023 | 22:44 723

PreÅŸedintele ucrainean Volodimir Zelenski a exclus din nou orice negociere cu Rusia, declaraÅ£ie făcută vineri după o întâlnire cu lideri africani veniÅ£i să încerce o mediere între Kiev ÅŸi Moscova, relatează AFP.

Ucraina: Zelenski exclude orice negociere cu Moscova

"Astăzi am spus clar în timpul întâlnirii noastre (cu delegaÅ£ia africană) ca a permite orice negociere cu Rusia acum, când ocupantul se află pe pământul nostru, înseamnă să îngheÅ£e războiul, să îngheÅ£e durerea ÅŸi suferinÅ£a", a declarat el în cursul unei conferinÅ£e de presă comune cu lideri africani, exprimându-ÅŸi dorinÅ£a pentru organizarea unui summit Ucraina-Africa în vederea dezvoltării relaÅ£iilor cu continentul african.

Înainte de a lansa invadarea Ucrainei în februarie 2022, "Rusia a încercat multă vreme să înÅŸele toată pe lumea cu (acordurile de pace) de la Minsk", încheiate pentru a încerca să soluÅ£ioneze conflictul cu separatiÅŸtii susÅ£inuÅ£i de Moscova în estul Ucrainei ÅŸi de care Rusia s-a servit pentru a pregăti o noua ofensivă împotriva vecinului său, a acuzat Zelenski.

"Este clar că Rusia încearcă din nou să-ÅŸi folosească vechea tactică de înÅŸelăciune. Dar Rusia nu va mai reuÅŸi să înÅŸele lumea", a adăugat el. "Nu îi vom oferi o a doua ÅŸansă", a spus preÅŸedintele ucrainean.

La rândul său, preÅŸedintele sud-african Cyril Ramaphosa a lansat, vineri, la Kiev, un apel la "dezescaladare" Ucrainei ÅŸi Rusiei, citează Agerpres.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
IDI NAHUI SUKA BLYAT
3
0
ca il mwieste pe asasinul putin !!! Exact cum le dau si eu mwie celor doi de sub mine. Cu kkt !!!
1
6
Multa mwe cu kkt ucraina
7
1
pana nu distruge tot circarul nu se lasa ,are curaj,putina merge si el inainte omorand tineretul tarii, nato e multumita, america i fericita si asa razboiul continua !
3
3

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468