REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.6° Constanța Vin., 3 Mai 2024
Anul XX Nr. 6718
11.6° Constanța Vineri, 3 Mai 2024 Anul XX Nr. 6718
 

Ultimul lider sovietic, Mihail Gorbaciov, a murit

Ultimul lider sovietic, Mihail Gorbaciov, a murit

Replica API 30 august 2022 | 00:00 2231

Ultimul lider sovietic, Mihail Gorbaciov, s-a stins din viață. Informația este transmisă de agenția rusă de stat TASS. Potrivit jurnaliștilor, datele au fost prezentate de Spitalul Clinic Central din Moscova.

Conform RBC, de mai mult timp fostul oficial lupta cu o boală grea. Ex-liderul URSS avea 91 de ani și a fost laureat al Premiului Nobel pentru Pace.

Acum câteva luni, jurnalistul rus Alexei Venediktov, fostul redactor-șef al Эхо Москвы, post de radio închis după izbucnirea războiului din Ucraina, a dezvăluit regretele lui Mihail Gorbaciov despre așa-numita operațiune-militară specială. Fiind apropiat de ultimul lider al URSS, el afirmă că acesta ea spus că „Putin i-a distrus cauza vieții”.

V.S.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
si lider nu ca cretinul de Putin!
0
0
Foarte multe comentarii sunt facute de catre tot felul de prosti, care nu au nici un habar despre mersul istoriei. Daca nu era gorbaciov, cu siguranta nu ar fi putut lansa comentariile lor analfabete. datorita curajului sau si a viziunii pe care a avut-o, merita sa fie enumerat printre cei mai importanti oameni ai secolului XX.
1
0
Dumnezeu sa-l ierte,un mare om care a lasat fiecarui popor din europa de est sa isi decida singura soarta de la Germania Democrata pana la Romania;ca in tara noastra revoluzia le-a fost furata romanilor de fosti activisti de partid,securisti,militieni si bisnitari care dupa revolutie au devenit oameni de afaceri asta nu este vina lui Gorbaciov ci a celor care au devalizat Romania dupa care au dat vina pe U.E.si S.U.A. Niste hotzi care au jefuit Romania.
0
0
Omul care a distrus Rusia si tot echilibrul social economic din Europa de est , omul care a stat in spatele asasinatului lui Ceausescu ! Un nenorocit care a servit interesele americanilor.....tot ce traim astazi , ii datoram lui !!! Astia de-l pupati in cur...daca era asa bun si onest , inainte sa distruga URSS-ul trebuia sa returneze Moldova si Bucovina !
0
0
corect, nu a luptat pentru ce traim acum, cu siguranta a dorit altceva dar fos tradat de partenerii vestici carora le-a pus estul pe tava care il injura pe putin acum dar care profita la maxim de urma razboiului, ceilalti sunt doar papagali!
1
1
el afirma ca acesta EA spus.....Jurnalism de doi lei. Invatati sa scrieti.
0
0
Toti americanoizii psihopatii sunt impotriva lui putin
0
0
iar rusofonii de mana cu frustratul asasin putin multa mwie. Cu kk.
1
0
erou pentru tarile pactului de la Varsovia. m w i e bolsevicilor si g u n o i u l ui pitic de la Kremlin.
1
0
Dumnezeu sa-l odihneasca! Nu cred ca Gorbaciov a luptat pentru ce vedem acum,iar daca tiganul iliescu a facut ce a facut cu aceasta tara este pentru ca nu exista inca detector de lichele.Nici Gorbaciov nu l-a ghicit.
0
0
am scapat de-o javra nenorocita de un slugoi ordinar
1
0
Asasinul presedintelui Ceausescu si agentul "occidentului" a intins copita ! Sa arda in iad , patatul !
2
0
Omul insemnat. Multi spun ca el a fost pionul din spatele loviturii de stat din 89
0
0
Omul asta a distrus echilibrul din Europa.
0
2

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272