REPLICA ONLINE CONSTANTA

13° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
13° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

Un arţar a CĂZUT peste trei maşini, în centrul urbei! Ce spun reprezentanţii Primăriei!

Un arţar a CĂZUT peste trei maşini, în centrul urbei! Ce spun reprezentanţii Primăriei!

Replica API 2 octombrie 2018 | 00:00 346

Ca la Constanţa!

Ca la Constanţa!

Un copac a semănat haos pe strada Mircea cel Bătrân din municipiul Constanța, acolo unde traficul rutier a fost blocat și trei mașini avariate, între care una destul de serios. Este vorba despre un arțar, acum urmând să se stabilească și cauza care a dus la nefericitul eveniment.

Era în jur de ora 16.30 când o bubuitură puternică a alarmat locuitorii din zona străzii Mircea cel Bătrân. Un copac a căzut peste un autoturism marca Volkswagen Golf aflat în mers, dar şi peste alte două autoturisme staţionate: un Logan şi un Duster, cel din urmă fiind grav avariat.

"Eram în mers pe strada Mircea cel Bătrân și efectiv a căzut. M-am speriat cumplit. Mai departe nu știu ce voi face, voi da în judecată Primăria. Doar așa se face treabă în țara asta. Mașina mea e mai ok, dar una e praf făcută", a declarat, pentru Replica, șoferița din Volkswagen Golf. La fața locului au ajuns polițiștii locali și reprezentanții Primăriei.

"Am fost solicitaţi prin apelul de urgenţă 112 pentru a interveni la un copac căzut la intersecţia străzilor Mircea cel Bătrân cu Alexandru cel Bun. Este vorba despre un arţar, aparent cu semne distinctive ale unui copac destul de sănătos. Se pare că la rădăcină s-a întâmplat ceva.", a declarat pentru "Replica" Gheorghe Coman, directorul Spaţii Verzi Constanţa.

De partea cealaltă, oamenii susțin că a fost toaletat greșit și astfel l-a doborât vântul cu ușurință. Precizăm că proprietarul Daciei Duster, grav avariat, nu a vrut să comenteze situația. Nici o persoană nu a fost rănită. Traficul rutier a fost deviat, iar angajații Primăriei au sosit la fața locului pentru a înlătura copacul! Ceretările continuă.

Video:

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Este doar inceputul ! 60% din copaci nu sunt verificati de primarie
0
0
Comane, ghinion ai avut cu copacul asta care a cazut...te-a obligat sa iesi din birou, ca altfel nici dracu nu te vede ...incompetentule..
3
0
bine bine dar apa calda pe cand ??? Va doresc sa lingeti in gaoz fagadau primul dupa cacare pe toti cetatenii onesti care nu s-a mai spalat de o saptamana
3
1
In fata blocului meu se afla un copac uscat de ceva timp, am sunat la primarie pentru a raporta pericolul iminent , am fost preluat de o doamna cu tottal dezinteres si a zis ca cineva o sa vina sa razolze situatia. Dupa o saptamana am mai sunat o data ...nimic nu s a intamplat. Am sunat si a treia oara dar nimic. In cele din urma la primul vant mai puternic copacul a cazut peste 2 masini din parcare. Ce sa mai zici ..?
4
0
In mai toate orasele din tara sunt taiati copacii pentru ca incomodeaza noul standard de comunicatii - 5G !
0
4
Copacii din tot municipiul care au fost toaletati, pardon mutilati, sub atenta supraveghere a primariei, fie sunt in moarte clinica, fie in coma ori cad din picioare. Totul ca sa se creeze impresia ca primaria se ocupa cu infrumusetarea. De fapt, se doreste betonarea in intregime a orasului cu apartamente pentru rentierii din restul tarii.
7
0
copacii cad din cauza incompetentilor de la primarie. la asfalstari de sosea, trotuar, taie din radacinile copacilor ca sa intre bordurile bine. exemple sunt cu miile. str. mircea cel batran a fost reasfaltata acu 1-2 ani. e fizic imposibil ca un pom sa stea in picioare daca tulpina are la baza 40x40cm
9
0
incompetenta iese la suprafata, sa nu va suparati!
4
0
Ar fii interesant sa cada copacii in mers si pe unii parveniti din primarie sa vedem atunci daca se taie copacii. Si sa te tii atunci ce comentarii or sa fie...
9
0
sa desfiinteze parcurile,imbina utilul cu placutul,evita catastrofele cu pomii cazuti pe oameni''
2
8
daca copacii s taiati de ce ii taie, huaa primaria, daca pica primaria e de vina, femeia aia e nebuna de legat...
3
9

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218