REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.1° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
10.1° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

Un BĂRBAT a MURIT PE PLAJA DIN EFORIE! VIDEO

Un BĂRBAT a MURIT PE PLAJA DIN EFORIE! VIDEO

Replica API 28 mai 2018 | 14:25 604

Chiar dacă vântul suflă cu putere, iar valurile ating și 2 metri, oamenii nu par a ține cont și se aventurează în apele mării. Din păcate, un bărbat din București, care a vrut să-și scoată fiul și nepotul la mal, a murit înecat!

Astfel, luni, 28 mai, doi bărbați au ținut morțis să facă o baie la Eforie, în zona hotelului Europa, și au fost luați de curenți. Niște persoane aflate la fața locului au intervenit imediat și au reușit să-i aducă la mal. Din păcate, unul dintre ei este inconștient. I se aplică manevre de resuscitare.

Update: Din păcate, a fost declarat decedat! Familia acestuia se află la fața locului, aflându-se în stare de șoc! Victima are 42 de ani și era turist.

Update 2: Bărbatul, Liviu Constantin T., era din București și a intrat în apă după fiul său și după nepot, pentru a-i scoate la mal întrucât valurile erau mari. Din păcate, el nu a mai ajuns. La nici o sută de metri, un alt bărbat a fost la un pas de a se îneca, dar a fost scos de salvamari.

Menționăm și faptul că salvamarii se află pe plajă din propria inițiativă, întrucât nu au încheiat încă un contract pentru respectiva zonă.

L.C. A.C.

Citește și: MILITAR în vârstă de doar 24 de ani, ÎNECAT ÎN MARE, în zona Trei Papuci!

sursa foto, video: Facebook/Eforie Online

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Omul si- a salvat copiii! Nu va mai dati mari pe net!
0
0
De spus, e scurt, noi astia care traim de-o viata pe mal, care am facut digurile, pietrele de la 3 m-apuci.... daca le zici la innotatorii astia-n vacanta sa nu se bage-n apa k e nasol, sar la tine la bataie... cu noile plaji s-au schimbat curentii, gropile... respectati marea si veti fi respectati.... de CT
2
0
Viceprimarul este si el mana in mana cu mafiotii si interlopii la Eforie.
2
0
Ce-si face omul cu mana lui, lucru manual se cheama! Daca esti prost si nu stii sa inoti, stai dracului pe mal in apa pana la genunchi si nu mai forta si pe altii sa intervina pentru prostia ta!
2
2
Robert Serban primarul din Eforie mai are un mort pe constiinta - se asteapta licitatiile sa ia Dilimache si Crusoveanu serviciul de salvamar ,vedeti asta e mafia din Eforie
4
2
restul cuvintelor sunt pleonasme !
3
0
Veniti la mare, prostii prostilor, sa ne imbogatim pe curu vostru, in mahalaua noastra ! In schimb, noi un salvamar nu suntem in stare sa platim !
10
2
Comentati ca idiotii, fara a citi articolul. Omul a intrat in apa , pentru a salva vieti. Idiotilor.
9
4
asa e cand esti prost, mori ca prostu
5
5
Pai si cu vesta de salvare ori te ia de la turci ori dintre stavilopozi ...
3
2
Acelasi lucru an de an. Taranul roman cu mentalitatea am platit sa vin la mare sa nu intru eu in apa?
12
4
Poate pare aberant, dar ar trebui sa fie obligatorie vesta de salvare daca vrei sa faci baie in mare.. in felul asta s ar diminua numarul victimelor..
6
2
Nu cautam vinovatii... cata prostie! Pai dupa ce un idiot nu intelege ca e pericol de inec cine este vinovat?
5
4
Asta e doar inceputul
9
4

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108