REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.2° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
14.2° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

Un bărbat BĂUT a făcut CIRC în autobuzul RATC! VIDEO

Un bărbat BĂUT a făcut CIRC în autobuzul RATC! VIDEO

Replica API 21 iulie 2018 | 00:00 377

NESIMŢIRE FĂRĂ LIMITE, la Constanţa!

NESIMŢIRE FĂRĂ LIMITE, la Constanţa!

Călătoria cu autobuzele RATC a devenit o provocare pentru mulţi dintre constănţeni. Nu de puţine ori s-au înregistrat evenimente neplăcute între călători din mai multe motive, unul dintre ele fiind alcoolul în cantităţi excesive consumate de o parte dintre cei care aleg să călătorească cu mijlocul de trasport în comun din Constanţa. Ştim că s-au intensificat controalele poliţiştilor locali, însă chiar şi aşa, unele evenimente „scapă printre degete” oamenilor legii. Aşa s-a întâmplat şi miercuri seară, în autobuzul RATC 101C.

A fost spectacol în mijlocul de transport în comun din Constanţa! O călătoare ne-a sesizat cu privire la faptul că un bărbat aflat sub influenţa băuturilor alcoolice se afla, miercuri seară, în jurul orei 18.00, în autobuzul RATC 101C cu sensul către gară şi a făcut un adevărat spectacol. Potrivit declaraţiilor acesteia, dar şi după cum putem observa în imagini, bărbatul cu chef de vorbă şi cu berea în mână, a început să se ia de câte un călător aflat în autobuz. Din fericire, lucrurile nu au degenerat iar atmosfera s-a calmat odată cu decizia bărbatului de a coborâ la un moment dat.

Astfel de evenimente au mai fost întâlnite în autobuzele RATC atunci când diverşi indivizi urcau băuţi şi puşi pe scandal, în plină zi. Reamintim că la începutul lunii iulie un bărbat aflat sub influenţa băuturilor alcoolice în autobuzul RATC, pe linia 102, a fost sancţionat de oamenii legii cu suma de 300 de lei pentru consum de alcool în spaţiul public și tulburarea ordinii și liniștii publice.

Citeşte şi: CIRC în RATC: Bărbat băut și cu chef de scandal, AMENDAT de oamenii legii! VIDEO

Paula SOLOMON

VIDEO:

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Autobuze ratc: tigani, cersetori, mosi imputiti si alte scursuri ale societatii. Cine n are de ales circula cu ratc! Si mai si composteaza in timp ce cei mentionati sfideaza pe toata lumea! Apropos, Paula Solomon: cobori se scrie....cu i la inceput si sf de cuvant si cu a in mijlocul cuvantului....nu ma crezi? Baga un ochi in dex...ia vezi...ce zice?
0
0
Sa te linga pamantul!!!!
1
0
pensionarele psd-iste au de furca cu tanarul tsd-ist
3
1
pentru TETE,CICHICEAN si BABA sa-mi dati o limbuta.......
3
2
au fost prinsi toti talharii care au furat romanica si a scapat consumatorul de bere,am mai citit ca politia a dat amenzi catre diferiti consumatori de bauturi in locuri publice asa arata militianul ca-si merita leafa marita,de facto un paznic angajat al primariei ajuns din prostie militian
2
5
Conducatorii auto de la RATC sunt super directori. Ar trebui sa dea bilete..sa mentina si sa contoleze ordinea. Ei fumeaza, ia bani prin fata si atat. Boul de Andrei Popescu raspunde de ei. Ce face nu mai este la cort..Ca vin alegerile si sa-l vada lumea...Il ardea de salariatii primariei, ca circulau gratis....
6
2
bai cichicean tuti rasa matii, baba aia poate sa-ti fie bunica Boule, a muncit o viata intreaga pt abonamentul ala, nu a baut ca boschetu ala..sper sa-i indrepte cineva oasele.
7
6
Baba aia, dupa ce ca merge moca pe banii la fraieri, mai si comenteaza. N
8
5
Baba aia era o tarfa,omul era foarte funny,nu a deranjat pe nimeni,si totul se intampla pe fondul consumului de bere calda...
5
15
Eu mai mult am auzit babeta aia cu gura mare.
10
8
Vedea-l-as sub RATC pe el si pe restu ca el !
13
3

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218