REPLICA ONLINE CONSTANTA

9.4° Constanța Lun., 6 Mai 2024
Anul XX Nr. 6721
9.4° Constanța Luni, 6 Mai 2024 Anul XX Nr. 6721
 

Un bărbat care LOCUIEŞTE într-un Matiz, în zona Gării, BĂTUT şi TÂLHĂRIT de două puşlamale

Un bărbat care LOCUIEŞTE într-un Matiz, în zona Gării, BĂTUT şi TÂLHĂRIT de două puşlamale

Replica API 11 ianuarie 2020 | 00:00 337

Doi tineri din Constanța, care, potrivit anchetatorilor, se învârt în medii nocive, cunoscuți cu antecedente penale, fiind vorba de furturi și tâlhării, au fost condamnați la 3 ani, respectiv 1 an și 3 luni, în regim de detenție. Aceștia au agresat un bărbat și i-au furat lanțul de la gât, în zona gării. Decizia magistraților nu este definitivă.

Din plângerea persoanei vătămate a reieșit că este o persoană fără adăpost, care frecventează Gara CFR Constanța și locuiește într-un autoturism marca Daewoo Matiz, ce îi aparține. În noaptea de 23 spre 24.06.2019, în jurul orei 2:00, în timp ce se afla singur, pe locul șoferului în autoturismul sus menționat, au venit la el doi tineri care i-au cerut o țigară. Pe unul dintre ei îl cunoaște de circa 2-3 ani de zile. Acesta le-a spus celor doi că nu are țigări, iar ei i-au cerut să le pună muzică la casetofonul de la autoturism. I-a refuzat, deoarece era o oră târzie și ar fi trezit vecinii din somn, moment în care unul dintre cei doi tineri l-a scuipat și i-a aplicat o lovitură cu pumnul în zona feței. A reușit să iasă din autoturism și a încercat să-i îndepărteze pe cei doi tineri, împingându-i. Atunci amândoi au sărit asupra sa, reușind să îl trântească la pământ și să îl imobilizeze. A strigat după ajutor, moment în care cei doi agresori i-au dat drumul și au fugit către Autogara Sud. A alergat după ei până aproape de piața agroalimentară, însă aceștia au început să arunce cu pietre în el, împreună cu un băiat de 8-9 ani, ce îi însoțea și pe care îl văzuse în apropiere încă din momentele în care se luptase cu cei doi tineri. Nu a fost lovit cu pietre, deoarece a reușit să se ferească. Văzând că nu îi poate prinde, s-a întors la autoturism și pe drum a realizat că nu mai are lanțul la gât și că acesta îi fusese smuls de unul dintre cei doi agresori, fără a ști însă care anume. A sunat la poliție, iar la scurt timp la fața locului a sosit un echipaj de poliție, căruia i-a relatat cele petrecute. Agresorii au fost identificați și depistați. Ambii sunt cunoscuți cu antecedente penale.

Liliana IONIȚĂ

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
talhari trebuesc legati cu el si plimbati pe strazi sai vada toata lumea,apoi lasati sa se odihneasca la un castron de ciorba doi tri ani cu tarnacopul in mana!
6
0
Cocosei si ei
1
0
Buleala pereti placati cu rigips de ce nu cu tencuiala mecanizata costuri mixi preturi lux romanii pun botu
1
0
Sobolani tigani
25
0
Mizerii de puscariasi, prinsi si inchis in custi cu talharii. Legea trebuie respectata. In ritmul astea de-abia o sa mai iesim din case.
25
0
puslamale ..........
23
0

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212