REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.3° Constanța Sâm., 18 Mai 2024
Anul XX Nr. 6733
14.3° Constanța Sâmbătă, 18 Mai 2024 Anul XX Nr. 6733
 

Un fost șef al Poliției Locale din Tulcea este noul guvernator al Deltei Dunării

Un fost șef al Poliției Locale din Tulcea este noul guvernator al Deltei Dunării

Andreea CONDURACHE 30 noiembrie 2023 | 00:00 3498

Gabriel Teodosie Marinov a demisionat din funcția de guvernator, cu rang de subsecretar de stat, al Administrației Rezervației Biosferei ,,Delta Dunării”, decizia fiind publicată în Monitorul Oficial al României în cursul zilei de 28 noiembrie 2023. În locul acestuia a fost numit Bogdan Ioachim Bulete, care a ocupat până în prezent postul de director executiv în cadrul ARBDD, fiind și fost șef al Poliției Locale Tulcea.

Un fost sef al Politiei Locale din Tulcea este noul guvernator al Deltei Dunarii Bogdan Bulete

Administrația Rezervației Biosferei Delta Dunării (ARBDD) are, începând de marți, 28 noiembrie a.c., un nou guvernator, ca urmare a demisiei fostului guvernator Gabriel Teodosie Marinov.

Un fost sef al Politiei Locale din Tulcea este noul guvernator al Deltei Dunarii deciziile privind numirea lui Bogdan Bulete și revocarea lui Gabriel Marinov, publicate în Monitorul Oficial al României

Nou șef, cu rang de subsecretar de stat, a fost numit Bogdan Ioachim Bulete, decizia privind numirea sa fiind publicată în Monitorul Oficial al României. În trecut a fost consilier superior și director executiv al aceleiași instituții. În anul 2015, noul șef al ARBDD a fost și director executiv al Poliției Locale din Tulcea.

Un fost sef al Politiei Locale din Tulcea este noul guvernator al Deltei Dunarii Gabriel Teodosie Marinov

În 2020, Bogdan Bulete a fost propunerea pentru funcția de City-manager al municipiului Tulcea, fiind susținut de USR-PLUS. Noul Guvernator ocupa poziția de director executiv al Administrației Rezervației Biosferei Delta Dunării și este absolvent al Facultății de Științe și Inginerie Alimentară din Galați, specializarea în „Piscicultură și Acvacultură”.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Confirm,Manuel Comandasu este specialist in limbi!
5
0
Asta a terminat facultatea si masterul la Restaurant Zodiac !!! Huooooo !
5
0
Sunt politisti locali care au parasit sistemul, pentru ca au ajuns la concluzia ca nu sunt compatibili cu acesta, este foarte bine. Nu este bine cand alti poltisti locali care nu sunt compatibili cu sistemul se incapataneaza sa ramana in randurile Politiei Locale, aplicand legile si horararile eronat, dupa bunul lor plac. Este si cazul politistului local OLTEANU VALERIU un simplu aventurier in Politia Locala, care imparte amenzi fara numar cetatenilor pentru iarba, dar nu ia nicio masura impotriva molozului depozitat pe terenurile primariei de catre regii sau firme private. Rusine sa iti fie OLTEANU VALERIU ! Ar fi corect sa parasesti Politia Locala in cel mai scurt timp.
7
1
Comandasu este limbist,se cunoaste dupa cum vorbeste!
8
1
Cum sa te cheme, mai, Bulete? Ce nume este asta? Tot auzim in ultima perioada numiri din astea, asa-zise exotice, ca sa nu spun altfel.
4
1
recunosc ca sunt analfabet si cotetar , dar la pol. locala Cernavoda mai sunt si alti boscheti ca pocaitul romm Dospinescu , Juganaru care pute a urina si kkt , Vero care e vesnic in calduri , Iusein cel impotent , labagiul de Comandasu si altii dintre gardieni ....
11
0
Cred ca acest om este cel mai bun pentru Rezervatia Delta Dunarii. A fost seful politie locale, stie obligatoriu toate smecheriile din spatiul rezervatiei.Poate le pune capac pescarilor "electrici"
5
1
Noi la locala Cernavoda stam mai retrasi cand suntem de serviciu,urmarim promotiile la supermarketurile din oras,stam acasa la tura de noapte si in Weekend dupa amiaza cand nu avem sefi la munca,plimbam neamurile cu Dusterul de serviciu (CT 99 PCV),trai pe vatrai,galbeni de grasi,marea majoritate 120kg plus!
8
0
Mai bine desfiintati serviciul politie locala,plin de trantori umflati!
10
1
ca ar fi raiul sacalilor care nu pot fi impuscati chiar daca se inmultesc in ritm rapid si al braconierilor pe-acolo
12
1

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468