REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.5° Constanța Joi, 2 Mai 2024
Anul XX Nr. 6717
12.5° Constanța Joi, 2 Mai 2024 Anul XX Nr. 6717
 

Un individ din dosarul fraudelor informatice a încheiat acord de recunoaștere cu DIICOT

Un individ din dosarul fraudelor informatice a încheiat acord de recunoaștere cu DIICOT

Replica API 18 martie 2021 | 17:10 2502

Valentin Vizireanu a încheiat un acord de recunoaștere a vinovăției cu procurorii DIICOT, acord ce a ajuns pe masa judecătorilor din cadrul Tribunalului Constanța. Pe 17 martie, aceștia l-au admis, astfel că a fost condamnat la un an de închisoare cu suspendare. Precizăm că Vizireanu a fost ”vizitat” și de mascați.

Inculpatul a fost cercetat pentru comiterea infracţiunii de complicitate la efectuarea de operaţiuni financiare în mod fraudulos, întrucât, acţionând în mod repetat şi în baza aceleiaşi rezoluţii infracţionale, a primit şi înlesnit valorificarea a diverse bunuri (obiecte de îmbrăcăminte şi încălţăminte etc.), urmărind obţinerea unui folos material, cunoscând că Mîrza Sorin le obţinea prin efectuarea de operaţiuni financiare în mod fraudulos, acordând astfel ajutor acestuia.

Judecătorii au dispus și confiscarea de la inculpatul Vizireanu Valentin mai multe geci marca Nike, diverse culori și un costum trening Adidas, obținute din săvârșirea de infracțiunii informatice, o agendă neagră, un carnețel albastru și două înscrisuri, ridicate cu ocazia percheziției domiciliare, conținând detalii ale unor articole de îmbrăcăminte/încălțăminte, aflate la dosar într-un plic sigilat.

Decizia poate fi atacată cu apel.

Citește și: Arestat în dosarul fraudelor informatice, vrea în libertate

Liliana IONIȚĂ

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Acordul de recunoastere il primesc din partea procurororilor doar"smecheri"...Nu toata prostimea primeste acest acord de recunoastere.Doar cei cu "pile,cunostine si relatii"sus puse profita.Sau cei care "sifoneaza" si pe altii sa scape ei.
10
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272