REPLICA ONLINE CONSTANTA

8.3° Constanța Mie., 15 Mai 2024
Anul XX Nr. 6730
8.3° Constanța Miercuri, 15 Mai 2024 Anul XX Nr. 6730
 

Un licean din Constanța și-a TĂIAT colegul cu un CUȚIT

Un licean din Constanța și-a TĂIAT colegul cu un CUȚIT

Replica API 28 decembrie 2020 | 00:00 2850

Andrei Bîrlogeanu a făcut, din joacă, o faptă care putea duce la o adevărată tragedie. Acesta și-a tăiat un coleg de liceu cu cuțitul, motivând că a vrut să se joace și să îl atingă cu partea care nu taie. Victima a avut nevoie de 6-7 zile de îngrijiri medicale. Agresorul se află acum la muncă în străinătate.

Incidentul s-a petrecut într-o sală de clasă a Liceului Dimitrie Leonida, din Constanța, unde cei doi protagoniști se aflau la cursuri. La un moment dat, persoana vătămată având mâna dreaptă poziționată pe bancă, a simțit cum Andrei Bîrlogeanu i-a pus cuțitul la nivelul antebrațului. Imediat, acesta din urmă a tras cuțitul către el, tăindu-l la nivelul mâinii drepte pe acesta.

Inculpatul a vrut să facă o glumă

Fiind întrebat de către persoana vătămată de ce a tăiat-o cu cuțitul, inculpatul i-a răspuns că se juca. Persoana vătămată s-a ridicat din bancă și a mers la baie pentru a se spăla, întrucât sângera în urma tăieturii provocate. Andrei Bîrlogeanu i-a adus persoanei vătămate mai multe șervețele pentru a-și bandaja rana, apoi i-a spus că a vrut să facă o glumă, să o atingă cu partea neascuțită a lamei cuțitului, însă din greșeală a atins-o cu partea tăioasă.

Ce a spus instanța

Instanța a luat în considerare faptul că inculpatul nu are antecedente penale, a recunoscut comiterea faptei pe parcursul procesului, și muncește pe teritoriul Angliei. Instanța a decis măsura educativă neprivativă de libertate a asistării zilnice pe o perioadă de 6 luni, sub coordonarea Serviciului de Probațiune Constanța, pentru comiterea infracțiunilor de lovire sau alte violențe pentru Andrei Bîrlogeanu. Decizia nu este definitivă, ea putând fi atacată cu apel.

Virgil STOIAN

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
❤️ Fete fierbinți te așteaptă --- X18.FUN
0
0
Dar ce cauta cu cutitul la scoala ?
4
0
Sa se faca bucatar acu are si experienta.
5
0
inainte de 1989 cand vizionam filme amerikakane la video ni se parea incredibil ce se intampla in scolile lor, uite ca si cele romanesti au devenit la fel
5
1
Daca asa a vazut el in Las Fierbinti... romanii isi iau modele si expresii din Las Fierbinti
12
3

REPLICA

LOTO

6/49
204933262414
5/49
3573633186
joker
514837407