REPLICA ONLINE CONSTANTA

9.8° Constanța Lun., 6 Mai 2024
Anul XX Nr. 6721
9.8° Constanța Luni, 6 Mai 2024 Anul XX Nr. 6721
 

Un loc de joacă din Tomis Nord a intrat în REABILITARE!

Un loc de joacă din Tomis Nord a intrat în REABILITARE!

Replica API 16 ianuarie 2020 | 16:13 356

SC Confort Urban SRL, societate aflată în subordinea Primăriei Municipiului Constanța, amenajează în aceste zile spațiul care împrejmuiește locul de joacă de pe strada Adamclisi. Este cel de-al doilea loc de joacă care beneficiază de lucrări de modernizare a zonei adiacente, după intervențiile de pe strada Dispensarului.

Echipele administratorului drumului public lucrează intens la infrastructura aleilor pietonale. Continuă amplasarea de borduri iar zona destinată circulației pietonilor este pregătită pentru a fi asfaltată. Pentru drenajul apelor pluviale pe marginile căilor de acces vor fi fixate rigole. De asemenea, la intrarea în spațiul de joacă au fost montate pavele. Lucrările desfășurate de municipalitate vizează îmbunătățirea aspectului spațiului public urban aferent locurilor de joacă.

Reamintim faptul că Primăria Municipiului Constanța a reabilitat și modernizat în ultimul an 25 de locuri de joacă. În lunile următoare se va lucra la alte 18 locuri de joacă. La cele mai multe dintre ele vor fi înlocuite toate echipamentele, vor fi executate lucrări de infrastructură și va fi turnat covor de cauciuc pentru a nu exista riscul accidentării copiilor.

D.B.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Fac parc azi castiga iar mandat apoi apare bloc . Fac parcu sa castige voturi apoi apare blocu
4
1
viitorul primar
2
4
@ Gogu....bine spus , oras gri !! Locuiesc , chiar la Brotacei , iar acest loc de joaca , ofera un aspect visual superb . Nici n-ai zice , ca este in Constanta .
2
2
De ce SC Confort Urban SRL este societate aflata in subordinea Primariei daca este SRL, adica societate cu raspundere limitata ? Deci orice SRL este subordonat Primariei? S-a facut licitatie pentru lucrari? Cine urmareste calitatea si garantia lucrarilor? Alo, Curtea de Conturi se aude?
6
5
Felicitari!!! Astfel de locuri de joaca aduc o pata de culoare orasului acesta gri.
6
3

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212