REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.4° Constanța Mie., 15 Mai 2024
Anul XX Nr. 6730
15.4° Constanța Miercuri, 15 Mai 2024 Anul XX Nr. 6730
 

Un medic endocrinolog din Constanța A MURIT într-un ACCIDENT RUTIER

Un medic endocrinolog din Constanța A MURIT într-un ACCIDENT RUTIER

Replica API 27 decembrie 2020 | 00:00 20689

Un cumplit accident de circulație s-a produs, în ajunul Crăciunului, pe autostrada A2. O femeie a decedat și un copil de 12 ani a fost grav rănit, după ce autoturismul a lovit un câine, apoi mașina s-a izbit de un parapet și a ieșit de pe șosea.

Mașina era condusă de o femeie, medic endocrinolog în Constanța. Aceasta se afla în autoturism cu fiul său de 12 ani, care a fost rănit și transportat la spital, scrie romania24.ro.

Potrivit Serviciului de Ambulanță Județean Călărași, accidentul s-a produs pe Autostrada A2, la kilometrul 80, pe sensul de mers spre București.

”Noaptea de ajun a venit cu cea mai cumplită veste, doamna doctor Bitoleanu Mihaela-Irina s-a stins din viață, în urma unui tragic accident.

Dumnezeu să o ierte! Golul lăsat în urmă este infinit. Nu te vom uita niciodată! Îngerii să vegheze drumul tău lin către Dumnezeu” este mesajul colegilor postat pe pagina de Facebook a clinicii unde aceasta își avea cabinetul.

Un autoturism cu doi ocupanți s-a răsturnat, după ce a lovit un câine. În urma impactului autovehiculul a lovit parapetul de protecție apoi a părăsit partea carosabilă. Cei doi ocupanți au rămas încarcerați.

După extragerea victimelor s-a constatat decesul conducătorului auto și rănirea gravă a pasagerului din dreapta, în vârstă de 12 ani. Acesta a fost transportat de ambulanța C2 la un spital din București.

A.F., L.I.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Trebuia sa tina stans de volan sa franeze si sa calce mizeria de caine,acum un copil de 12 ani a ramas fara mama,groaznic
1
1
Ucide, Daca femeia asta traia in alta tara,unde drumurile sunt securizate,acum era in viata
1
1
Cereti dauna de 1 miliard de euro zdrentelor numite cnair roumania
6
1
Unde sunt plasele protectoare de pe autostrazi sa nu intre animale?
7
1
Bine ca ai vazut tu cum este in Germania;in Germania sunt multe ma care nu se regasesc in Romania,despre ce despagubire vorbesti tu?, in Romania nu se plateste 1 milion de euro nici daca tu mergi pe trotuar si te omoara un sofer beat care darama stalpul de beton peste tine,nici daca intra nebunu pe contrasens si te omoara nici daca merge cu 100 la ora si te omoara pe zebra,aici este vorba de niste drumuri periculoase chiar daca sunt autostrazi unde daca nu belesti ochi dai coltu.Dumnezeu sa o ierte pe biata femeie ca si pe ceilalti soferi care au murit nevinovati pe soselele patriei.
5
0
Sa-ti dai singur 24 de like-uri ? Esti atat de nesigur pe tine, ca ai nevoie de confirmarea celor din jurul tau ? Hai sa te ajut, rautatea si ura sunt parti integrante ale omului, tu, daca ai o urma de creier, ar trebui sa te intrebi de ce oamenii de mai jos au luat-o in colimator pe duamna doftor. Sa fie oare pentru ca se asteptau de la un doctor sa fie in stare sa conduca un autoturism personal, ori ea n-a fost, s-a omorat singura, n-a fost nici clipa, nici ceasul, ci prostia pura. S-o ierte Dzeu, ca a incasat si salariu si prime si spagi total disproportionat cu contributia ei in societate.
2
3
Toti cretinii se pare ca pot posta comentarii!! Un om a murit si voi postati asemenea lucruri!!! Oameni de 2 lei!!! Pun pariu ca idiotii care posteaza balarii nu au fost in stare nici macar 8 clase sa termine!!! La comentat prostii sunteti foarte buni!! Prosti ca noaptea sunteti voi astia de scoateti pe gura tot felul de marlanii si josnicii!! Rautatea e la loc de cinste!! Dumnezeu sa o ierte!!!
30
6
Pentru Noaptea. Amice, esti prost ca.....Noaptea.
6
6
de ce a parasit localitatea?care era urgenta?de ce unii respecta reguli si multi altii nu?
10
9
meritati sa fiti cat mai repede eutanasiati, vad ca prostia si rautatea e la cote maxime !
12
10
@relu.....esti un prost... Facut din laba trista..
8
4
Nu avea si covid?
7
16
Mai era putin si venea vaccinul. Ce nesansa pe capul lui
6
19
Se fac doctori, nu va mai mirati, mai ales la Constanta.
11
25
...animalele traverseaza autostrada: la km48 exista un indicator pe mijloc de timpul "Atentie animale salbatice", cel cu caprioara!
8
2
Daca era medic nu este obligoriu sa conduca si bine ! Pleaca ca nebunele noaptea , dintr-un oras carantinat , conduc cu viteza si se sperie ca proasta cand apare un caine pe carosabil ! Bine ca nu a mai omorat pe cineva ! Femei dilii !
21
33
Habitaclul nu arata asa rau , erau sanse mari de supravietuire cu centura cuplata , mai trage si de volan ca tractoristul in brazda ....pacat pentru tineretea ei si mai ales pentru copil ! Daca nu aveti abilitati pentru a sofa stati draqului in banca voastra , va sinucideti ,si mai grav omorati si pe altii .
20
16
in germania am vazut pe marginea drumului national dispozitive ultra sunete pentru porci mistreti capriori vulpi etc aceasta femeie a platit rovineta ca sa mearga pe drumuri autostrazi din romania ,acum familia sa acctioneze in instanta cnair si sa ceara despagubiri de cel putin 1 milion de euro , contactati avocatii fratilor micula si stiu ei ce o sa pateasca cnair are statul bani
25
16
S-a mai dus un macelar da oameni si un malpraxist ca toti medicii romani.La mai mare. Saraku catel oare ce o fi patit?L-o fi dus cineva repede la un doctor?Daca are nevoie cainele da sange sa-i donam imediat.
17
52
Ca orice femeie proasta, s-a speriat si a tras brusc de volan. Cainele l-o fi lovit sau nu, cert e ca a reusit sa se sinucida cu brio. Bine ca nu a luat si pe altii cu ea.
20
55
Cand conduceti noaptea conduceti.cu grija, cu viteza de 80 km la ora. Nu stiti ce iese in fata, om, cal, caine, oi, masina stationata si nesemnalizata. Ziua se vede noaptea nu deci prudenta. Fara ochi in telefonul Mobil, fara discutii cu ochii la copii. Si mergeti frate ziua nu noaptea. Daca mergeti noaptea mergeti fara viteza. Doar stiti care sunt conditiile. Ziceti merci ca e autostrada si nu se mai merge pe drumul cu un sens dus unul intors. Bine ca e parapet ca altfel cate unnraaturnat din asta i-ar omori si pe nevinovatii de pe sensual opus.
36
17
tot pe a2 la pod la cernavoda pe sensul ct buc fix in curba aia inaite de pod mi-a iesit un cal in fata anul trecut. Cal pe autostrada!
27
5
Despre morti numai de bine dar...plecata din oras in carantina, noaptea, cu viteza MARE la cum arata masina. A dat peste un caine si fiind soferita PROASTA, in loc sa treaca peste, cum te invata orice instructor, a tras tare dreapta si s-a dat peste cap. Vina ei 80% restul CNAIR ca a intrat cainele pe autostrada
24
29
Joi in ajun am vazut ce am mai vazut in starea de urgenta, nici o masina pe autostrada, asta imi spune ca constanta este un oras de analfabeti functionali si parveniti care ard gazul de pomana se baga in depasiri interzise si te sicaneaza in trafic desi nu se duc nicaieri la munca doar o freaca aiurea prin mol, au venit extra tichete de vacanta pentru voi lenesilor, pacat ca nu puteti sa le ridicati fiind toti La munte botoxatilor
13
20
Comentarii de rahat, Exista POLITIE?
6
14
patesti daca ignori carantina si nu asculti sfatul lui arahat, si mai esti si sofer slab.
10
23
Dumnezeu s o odihnesca in pace! Mare pacat.
39
5
Esti un BOU
22
16
Incredibil! Un medic atat de bun, un caracter frumos. Sant bulversat, odata pe an mergeam la dumneai pentru consult. Macar baietelul sa traiasca.
37
5
Cel mai bun medic endocrinolog din Constanta. D-zeu sa o ierte!!!
33
11
hingher Adica de al 17.12 esti prost
18
20
umbla cainii pe strazi in centrul orasului si vreit paza si garduri pe autostrazi in tara din lumea a treia .. animalul e animal trebuie tinut in lesa sau in cusca ... urgent adunati toti maidanezii si eutanasiati
34
26
Dumnezeu sa o ierte!
41
5
Pe autostrada se numeste parapet. Median. Pentru ca este montat intre sensurile de circulatie...ca sa previna intrarea pe sensul opus...pacat de victime...
22
7
Intrebare ptr cine a facut receptia finala sau cel care se ocupa de intretinerea autostrazii, balustrada este pentru a vedea pe unde tine drumul sau pentru in caz de accident sa tina masina pe sosea? Daca balustrada era facuta cum trebuie nu se intampla nimic in afara de masina. Nici tirul nu ar trebui sa o rupa.
17
8
Nu-mi vine sa cred. A fost medicul meu endocrinolog din 2013 pana in prezent. La fiecare 6 luni mergeam la control. Un om atat de misto .. Aveam si multi endocrinologi buni in Constanta ca sa ne permitem pierderea unuia dintre ei.. Pacat.
49
9
Ei se ocupa sa amendeze soferii.Cati politisti de la politia autostrazi au amendat pe cei care se ocupa de intretinerea acestora de lipsa gardurilor de protectie.Cei care au receptionat A2 nu trebuia sa dea liber la circulatie pana nu se puneau garduri de protectie sanatoase nu cele din lita unde le deterioreaza si o pisica .Vinovati politia autostrazi si primarii.
58
6
Dumnezeu sa o ierte! Iar copilului sa ii dea puterea sa treca peste aceasta tragedie. Are nevoie de sprijinul tuturor celor apropiati si de consiliere psihologica.
54
7
paza si protectia autostrazilor, dar beneficiari nu si fac datoria, patruleaza o data la cinci zile si atunci neatenti la ce e in obiectiv, furturile gardurilor nu se fac in cateva minute !
34
5
Dumnezeu sa o ierte si sa o odihneasca in pace.Administratia autostrazilor se face vinovat de ucidere,trebuie sa plateasca.
53
9
Esti rezulatatul unei frumoase idile dintre maica-ta si fratele ei?
27
13
O ministreasa celebra mari peste noate salariile unei categorii de salariati cu vreo 300%Altii inventatori au produs pensii si salarii speciale la fel de mari .Problema :raman plase de protectie lipsa din lipsa de fonduri sau datorita furturilor de supravetuire.Problemele banesti trebuiesc tratate cu multa stiinta, ca se ajunge la tot felul de evenimente tragice .Cind arunca unul o piatra , o mie se chinuie sa o recupereze Pacat de victime!
19
12
Ministrul Vela a deschis dosar penal pentru uciderea din culpa a catelului. Cat despre biata femeie, cui ce-i pasa? Ce situatie stupida!
19
32
Cei care se ocupa de administrarea autostrazii sunt responsabili de producerea acestei tragedii. Iar cei care administreaza reteau rutiera nationala sunt criminalii responsabili de moartea a mii de oameni in accidente provocate de neintretinerea acestor drumuri.
50
8
Am mai auzit cazuri cu animale lovite pe autostrada. La inceput au fost garduri de protectie, dar s-au tot furat. Criminali sunt cei raspunzatori pt lipsa lor !
55
9
Dar ce s-a intamplat cu catelul, asta conteaza. Catelul avea Covid?
17
65
In Europa orice autostrada este prevazuta pe laterale cu plase de protectie pt prevenirea iesirii animalelor pe carosabil . La noi nu exista asa ceva , la 130kmh si o fractiune de secunda poti pierde controlul autovehiculului .
69
9

REPLICA

LOTO

6/49
204933262414
5/49
3573633186
joker
514837407