REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.1° Constanța Vin., 3 Mai 2024
Anul XX Nr. 6718
16.1° Constanța Vineri, 3 Mai 2024 Anul XX Nr. 6718
 

Un ministru PSD îl nimicește pe Florin Cîțu: ''Un om rupt de realitate care nu înțelege nevoile antreprenoriatului''

Un ministru PSD îl nimicește pe Florin Cîțu: ''Un om rupt de realitate care nu înțelege nevoile antreprenoriatului''

Replica API 9 septembrie 2019 | 00:17 536

Ministrul pentru Mediul de Afaceri, Comerţ şi Antreprenoriat, Ştefan Oprea, lansează un atac dur la adresa liberalului Florin Cîțu, după ce acesta a spus că una din primele măsuri pe care le va lua PNL când ajunge la guvernare este desfiinţarea programului Start-Up Nation, prin care guvernul PSD a dat 40.000 de euro la zeci de mii de tineri să îşi înceapă o afacere.

’’Citesc cu mare indignare că Florin Cîțu, acest mare nimeni al politicii românești, un individ care se isterizează degeaba în fața comisarilor europeni, a reperat următoarea lui țintă: antreprenorii!

Mai precis, programul Start Up Nation. Program care s-a transformat într-o poveste de succes a celor care au îndrăznit să își ia destinul în propriile mâini și să viseze că pot realiza lucruri aici în România. Desigur că aceștia nu și-au imaginat vreodată că există un Cîțu. În mod firesc, nu aș fi pomenit de el pentru că este un om rupt de realitate care nu înțelege nevoile antreprenoriatului, nu înțelege sectorul IT, nu înțelege sectorul bugetar. De unde știu toate acestea? Pentru că am fost colegi în Comisia economică, industrii și servicii a Senatului. Acolo, acest individ împreună cu colegii liberali (fară Daniel Zamfir) susțineau că trebuie puse condiții celor care debutează în afaceri cum ar fi aceea: să facă obligatoriu profit.

Eu nu am auzit o imbecilitate mai mare, care să sfideze legile economiei de piață. Le-am explicat că statisticile internaționale admit că nu toate Start Up-urile supraviețuiesc, dar influența în economie a celor care reușesc este una pozitivă. Și mai mult decât atât, legea contabilității admite și pierderea.

Vă povestesc acest lucru pentru că sunt revoltat de aruncarea cu noroi în cei 7.159 de antreprenori care au debutat în ediția Start Up Nation 2017 și în cei 10.000 care astăzi au semnat contractele de finanțare și în cei 10.000 care vor urma în noua ediție. Acești antreprenori sunt reali, lucrează pentru economia românească și vă invit pe toți să îi cunoașteți pentru că merită respectul nostru. Ei au devenit sursă de inspirație pentru ceilalți români. Puteți urmări poveștile lor de succes pe pagina mea facebook, pe cea a ministerului sau în presa de specialitate.

Și mai este un lucru important, poate cel mai important, Start Up Nation, prin dimeniunea lui, a reușit să schimbe mentalitatea colectivă. Azi să fii antreprenor este un lucru fain, ești mândru de ceea ce faci. Înainte de 2016 să fii un om de afaceri devenise peiorativ.

Povestea de succes trebuie spusă în România, Start Up Nation trebuie să continue!”, scrie Ștefan Oprea pe Facebook.

Sursă: stiripesurse.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
tu nu stii sa cauti pe net cifre? o sa vezi de exemplu ca psd-ul a platit imprumuturile pdl-pnl actual din vremea lui basescu bani care s-au dus la banci in timp ce se taiau salarii si cresta tva! asa sunteti voi astia manipulati asteptati si repetati ce vi se spune, muie psd, jos ala, jos aia etc.
1
1
Da cifre mai OPREA adica arata cu cat ati redus voi P.S.D.isti datoria externa a Romaniei si ce ati construit de cand sunteti la putere pentru ca sa ma conving si eu ca voi sunteti puternic ancorati in realitatea romaneasca si CATU bate campi,vino cu cifre ma.
4
0
Ce sar psd-eii de kur in sus ca li se apropie ziua cand prin vot romanii cinstiti si furati de psd o sa le scoata la astia paiul din gura! Adio pensii speciale si adio angajati cu nemiluita la stat! Le-a intrat frica in oase la toata increngatura de ffi, nepoti, cumetrii, verisori, amante...la toti le--a facut culsus psd-ul in bugetul romaniei in care sau tolanit si-au inghitit ca pelicanii banii stransi cu atata truda de la romanii cinstiti! 'Reati ai drakului de trantori...
2
1
asa este pnl plus osd egal zero
1
2
Rectificare, doar PNL este ce este.
3
3
Pnl si psd sunt gunoaiele politicii romanesti.
2
2

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272