REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.3° Constanța Vin., 3 Mai 2024
Anul XX Nr. 6718
13.3° Constanța Vineri, 3 Mai 2024 Anul XX Nr. 6718
 

Un nou club de pensionari la Constanţa! Iată unde va fi amplasat

Un nou club de pensionari la Constanţa! Iată unde va fi amplasat

Replica API 29 decembrie 2016 | 00:16 387

Proiect

Proiect

Mai mulţi pensionari constănţeni care locuiesc în cartierul Faleză Nord s-au plâns, că nu au un club al pensionarilor în care să socializeze. De aceea, primarul Decebal Făgădău a decis să iniţieze un proiect de hotărâre prin care să solicite acordul consilierilor locali, pentru a putea realiza un nou club pentru pensionari. Spaţiul se află în cartierul Faleză Nord, pe strada Zorelelor nr. 69 bis. Potrivit expunerii de motive care face parte din proiectul de hotărâre, decizia înfiinţării unui nou club pentru pensionari vine în urma unei solicitări depuse la Primăria Constanţa de către un grup de vârstnici din Faleză Nord care vor să evite deplasările lungi la cluburile din alte zone.

„Având în vedere numărul pensionarilor şi cererea tot mai mare de înfiinţare de spaţii în care aceştia să-şi petreacă timpul liber, dar şi faptul că, din cauza vârstei, posibilităţile fizice ale acestora sunt diminuate, ceea ce face dificilă deplasarea până la cel mai apropiat club, propunem spre analiză mărirea numărului de cluburi pentru pensionari din municipiul Constanţa”, se arată în referatul întocmit de conducerea Serviciului Public de Asistenţă Socială din cadrul Primăriei Constanţa. În oraşul de la malul mării există 23 de cluburi pentru pensionari.

Mihaela UNGUREANU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Georgiana este categoric nebuna
0
0
Dar de galagia de harjoneli de scaune si mese nu se plange nimeni oare ca pe noi de la et1 ne a innebunit pur si simplu si nu avem ce sa facem am facut sesizari peste sesizari si nu ne da nimeni atentie spunand ca primaria a deschis si ca ei nu au nevoie de acordul locatarilor din respectivul bloc
0
2

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272