REPLICA ONLINE CONSTANTA

7.4° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
7.4° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Un puşti a GONIT poliţiştii din faţa casei sale! S-a lăsat cu IMOBILIZĂRI şi ÎNCĂTUŞĂRI

Un puşti a GONIT poliţiştii din faţa casei sale! S-a lăsat cu IMOBILIZĂRI şi ÎNCĂTUŞĂRI

Replica API 29 martie 2018 | 00:00 283

Ultraj

Ultraj

Un tânăr din Lumina a pus pe jar poliţiştii! Acesta a fost trimis în judecată pentru ultraj şi apoi i s-a aplicat măsura educativă a asistării zilnice pe o perioadă de 6 luni. Decizia nu este definitivă. Potrivit datelor din dosar, Mădălin Andrei N. se afla sub influenţa băuturilor alcoolice şi s-a luat de poliţişti pe motiv că stăteau în faţa curţii locuinţei sale. Acesta a fost punctul în care s-a dezlănţuit un imens scandal, lăsându-se cu ameninţări cu moartea, lovituri, încătuşări.

Totul s-a petrecut la finele anului 2017, la miezul nopții, când Mădălin Andrei N., în vârstă de 18 ani, se întorcea de la o petrecere. Ajungând acasă, a observat o autospecială de Poliție care staționa în fața curții locuinței sale. Oamenii legii se aflau acolo întrucât o casă fusese spartă în zonă. În continuare, potrivit anchetatorilor, tânărul a început să-i înjure pe polițiști și să-i întrebe ce caută acolo. Oamenii legii i-au răspuns că nu au treabă cu el, iar atunci Mădălin a început să-l îmbrâncească pe unul dintre ei, după care să-l lovească cu pumnii în zona umerilor.

”L-am împins și eu pentru a mă apăra și a-l opri din activitatea de lovire și i-am cerut unei persoane care se afla de față (inițial am crezut că este mama numitului, ulterior am aflat că acea persoană era de fapt mătușa sa, să îl bage în casă, dar acesta a devenit și mai recalcitrant, a început să mă lovească cu picioarele, astfel că, în acel moment, deoarece nu a încetat agresiunile împotriva mea, am scos cătușele pentru a-l imobiliza, iar, la vederea acestora a fugit în curtea locuinței sale.

Am sunat colegii de la Postul de Poliție Lumina pentru a cere sprijin, am așteptat pe trotuar venirea echipajului, iar, în momentul în care echipajul a ajuns în dreptul imobilului, am înaintat 2-3 metri în curtea locuinței numitului. În spatele meu se aflau colegii I. C. și T. A., iar, împreună cu aceștia, am intrat în curte, pentru a sta de vorbă cu numitul N., care a încercat să îl lovească pe I. C. cu piciorul în zona coapsei, iar pe T. A. în zona abdomenului”, a declarat unul dintre polițiști, potrivit rolii.ro.

După câteva minute în care s-au chinuit cu inculpatul, deoarece acesta din urmă lovea cu picioarele și se împotrivea vehement la încătușare, a reușit să îl imobilizeze și să îl încătușeze. L-au dus la mașină de Poliție, iar acolo Mădălin ar fi lovit și portbagajul. Se pare că scandalul a continuat și la Secție. De cealaltă parte, inculpatul susține că el i-a întrebat pe polițiști ce s-a întâmplat și a plecat.

În curte a înjurat hoții care spărseseră casa vecinilor, iar polițiștii au înțeles că era vorba despre ei. În plus, a mai susținut inculpatul, el a fost agresat de către oamenii legii și nu invers. Magistrații au decis că declarațiile nu sunt conforme cu realitatea și asta pentru că martorii aflați la fața locului au susținut cu totul altceva. Pe 17.11.2017, tânărul a fost trimis în judecată, iar anul acesta i s-a aplicat măsura educativă. Decizia încă nu este definitivă.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ce-i putori bolsevice ? Va e frica si dati din clont?Nu scapati de furia noastra. La moarte cu voi iude spurcate. Avem doar gloante pentru tradatori.
1
1
vedeti ca aveti un comment care nu va face cinste... 11.30 cordelia zabaloasa boschetara
3
1
MAI PUPATORILOR DE MOASTE , CU FETELE DE INGERI IMPOTENTI , ati avut noroc cu Hitler ca altfel erati beliti cu totul , haimanalelor ! S i C T i R !!!
3
1
Bai Emi esti o pizda proasta.Sa o iau pe mata sa o scot la strada sa faca si ea doi lei poate scapi de grijile pe care le porti altora
1
0
era impuscat, chiar mortal de catre politisti. La noi, scursurile si otrepele de politicieni nu dau drept de uz al armei de foc contra infractorilor!!! Moarte politicienilor din aceasta tara, moarte tuturor celor de dupa '89, moarte lor, copiiilor lor si la tot neamul lor pana la sfarsitul lumii!!!
6
0
Murgu din picior .... Si-o s-o la fundul gol ... mai , mai
1
0
Bine le-a facut. Sa moara toi militienii in chinuri mancati de cancer cu tot cu familiile lor. astia nu sunt politisti sunt bestii securiste bolsevice. Huooooooo! Cat de curaqnd ne vom ridica si va luam gatul la toti bai neomarxisti imputiti! Aveau dreptate cei din Rezistenta Legionara!
3
14
Totul s-a petrecut la finele anului 2017, o dar ce stiri proaspete, in curand aflam ca s-a inventat televiziunea color si omu a ajuns pe Luna
6
0
Aceeasi fotografie cu militianul prevazut regulamentar cu cashcheta,pistol, izmene si camasa patata la spate.
7
0
.... la Poarta Alba ! ... cat de curand ! Sa vedem daca va mai sa cu picioru , cand va avea gaozu spart !
6
5
In tari k justitie de fier derbedei ca cel din reportaj era repede rezolvat lichidat la propriu si gata ..
13
4
Vai mama voastra de saraci
3
4
Clar, jandarmul da doar dupa ce e lovit de cinci ori. Duceti-va dracului de analfabeti. Nu degeaba va hueste lumea. Dupa ce ca sunteti analfabeti si mai semnalizati.
8
9

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614